Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 22:34)
Gal yra naudojusių Weledos veido tonikus, ar nesausina odos?

Esu ne kartą turėjusi vilkdalgių, man labai patiko, odos nesausino (mano prie riebesnių) ax.gif
Dabar regis weleda pakeitė savo produkciją, bent pakuotės keitėsi tai tikrai, bet sakyčiau ir patys produktai, bent jau veido priežiūros, tai įdomu, kaip būtų šie.
Papildyta:
QUOTE(austukas21 @ 2010 08 04, 15:01)
sveikos weledos myletojos  bigsmile.gif
noriu patarimo del weledos dezodoranto. Gal kuri bandet ir jei taip, kuris labiausiai patiko? Man svarbu ne tiek prakaito mazinimas, kiek kvapo nebuvimas (juk nesinori kiauliuko pazastyse, kaip toj reklamoj  lotuliukas.gif ). arba jei ne weledos, gal kazkuri ekologiska isbandet ir patiko (aubrey organics turejau, lyg ir nieko, bet kvapas po kurio laiko atsiranda prakaito  doh.gif  doh.gif ) aciu

Weledos pati nebandžiau, bet merginos gyrė Acorelle rožių ir dar Madaros dezodorantą. Nei vieno iš šių taip pat neteko bandyti. Bet ko gero reiktų pažymėti, kad jie veiks taip kaip nenatūralūs, nereikėtų tikėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 21:34)
Gal yra naudojusių Weledos veido tonikus, ar nesausina odos?

Taip pat labai domintų atsiliepimai apie migdolų veido kremą ir intensyvų migdolų veido kremą, ar nekemša odelės 4u.gif

Apie tonikus nieko pasakyt negaliu, neturėjau. O migdolų kremai šaltesniu metų laiku (rudenį) man buvo nepakeičiami. Porų nekemša, gerai susigeria. Kvapas (kaip ir vilkdalgių) ne pats nuostabiausias biggrin.gif , bet tai niekis, vertinant kitas jo savybes. Dabar baiginėju Iris ir pirksiu rudeniui vėl migdolų. Jis riebesnis.
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2010 09 14, 09:13)
Apie tonikus nieko pasakyt negaliu, neturėjau. O migdolų kremai šaltesniu metų laiku (rudenį) man buvo nepakeičiami. Porų nekemša, gerai susigeria. Kvapas (kaip ir vilkdalgių) ne pats nuostabiausias  biggrin.gif , bet tai niekis, vertinant kitas jo savybes. Dabar baiginėju Iris ir pirksiu rudeniui vėl migdolų. Jis riebesnis.

Tai, kad migdolu kremas galima sakyt bekvapis g.gif va vilkdalgiu (iris) tai sutinku, kad neypatingas kvapas biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi naudojau ir ta ir ta.tai drekinantis tikrai patiko,labai geras.poru tikrai nekimso.greitai susigerdavo,bet oda buvo pakankamai sudrekinta.kai pabaigiau,nulekiau vel pirkti,tuo metu nebuvo tokio pacio,o laukti jau negalejau,nes buvau visai pabaigus sena,tai nusipirkau intensyvu drekinanti.tai,galiu pasakyti,kad siek tiek pakemsa poras,bent jau man.mano oda siek tiek misri,tai tose vietose kartais pasirodo baltu taskiuku blush2.gif bet,manau,ziema sueis thumbup.gif siuo metu gal kiek per riebus. smile.gif
Atsakyti
Vaikiskas dantu gelis, verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 09 16, 20:05)
Vaikiskas dantu gelis, verta pirkti?

Mes jau ne vieną sunaudojom, tai lyg ir normaliai viskas. smile.gif
Atsakyti
kaip jums weledos muiliukai? kazin tinka jie veidui praust? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 18:32)
kaip jums weledos muiliukai? kazin tinka jie veidui praust? g.gif

Turėjau kažkada-su medetkomis, irisais. Prausiau tuo metu akių tušą, nieko man nesausino. Bet viso veido neprausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 22, 10:45)
Turėjau kažkada-su medetkomis, irisais. Prausiau tuo metu akių tušą, nieko man nesausino. Bet viso veido neprausiau 4u.gif

tai itariu, kad jai akim tiko praust ir nealergizavo tai visam veidui tinka taip iseina g.gif
nes jie kaip atskiru prausikliu veidui kaip ir nepastebejau, kad turetu g.gif
nzn koki tonika rinktis mano misri normali, bet truputi jautroka, su rozem ar su iris g.gif
gal kas bandet abu ir galit palygint? 4u.gif
iris kazin nesausins ir ar nealergizuos g.gif , o roziu kazin nepalieka lipnios pleveles, gerai susigeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 22, 10:26)
tai itariu, kad jai akim tiko praust ir nealergizavo tai visam veidui tinka taip iseina 

nzn koki tonika rinktis mano misri normali, bet truputi jautroka, su rozem ar su iris  g.gif

Jeigu oda nėra jautri, neturėtų alergizuoti ax.gif

Apie tonikus nieko negaliu pasakyti, kadangi nesu bandžiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 22, 11:26)
nzn koki tonika rinktis mano misri normali, bet truputi jautroka, su rozem ar su iris  g.gif

mano irgi misri/normali iris tonikas buvo nepakeiciamas, tik dbr jau kazko kitko noris. tikrai patariu pabandyt mirksiukas.gif su rozem nebandziau-vien del kvapo, isitikinus kad nepatiks doh.gif gal kada..
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 09 23, 05:05)
mano irgi misri/normali iris tonikas buvo nepakeiciamas, tik dbr jau kazko kitko noris. tikrai patariu pabandyt mirksiukas.gif  su rozem nebandziau-vien del kvapo, isitikinus kad nepatiks doh.gif gal kada..

o sitas iris nedziovina odos perdaug, nealergizuoja? g.gif
Atsakyti