QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 22:34)
Gal yra naudojusių Weledos veido tonikus, ar nesausina odos?
Esu ne kartą turėjusi vilkdalgių, man labai patiko, odos nesausino (mano prie riebesnių)
Dabar regis weleda pakeitė savo produkciją, bent pakuotės keitėsi tai tikrai, bet sakyčiau ir patys produktai, bent jau veido priežiūros, tai įdomu, kaip būtų šie.
Papildyta:
QUOTE(austukas21 @ 2010 08 04, 15:01)
sveikos weledos myletojos
noriu patarimo del weledos dezodoranto. Gal kuri bandet ir jei taip, kuris labiausiai patiko? Man svarbu ne tiek prakaito mazinimas, kiek kvapo nebuvimas (juk nesinori kiauliuko pazastyse, kaip toj reklamoj ). arba jei ne weledos, gal kazkuri ekologiska isbandet ir patiko (aubrey organics turejau, lyg ir nieko, bet kvapas po kurio laiko atsiranda prakaito ) aciu
noriu patarimo del weledos dezodoranto. Gal kuri bandet ir jei taip, kuris labiausiai patiko? Man svarbu ne tiek prakaito mazinimas, kiek kvapo nebuvimas (juk nesinori kiauliuko pazastyse, kaip toj reklamoj ). arba jei ne weledos, gal kazkuri ekologiska isbandet ir patiko (aubrey organics turejau, lyg ir nieko, bet kvapas po kurio laiko atsiranda prakaito ) aciu
Weledos pati nebandžiau, bet merginos gyrė Acorelle rožių ir dar Madaros dezodorantą. Nei vieno iš šių taip pat neteko bandyti. Bet ko gero reiktų pažymėti, kad jie veiks taip kaip nenatūralūs, nereikėtų tikėtis