Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

pagaliau nusipirkau aliejuka veidui su migdolais.begu isbandyti.labai jau ziurejau i ta losijona plaukams su rozmarinais.gal kas bandete?koki atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 25, 22:20)
pagaliau nusipirkau aliejuka veidui su migdolais.begu isbandyti.labai jau ziurejau i ta losijona plaukams su rozmarinais.gal kas bandete?koki atsiliepimai  g.gif

Geri, plaukai tampa stipresni, mažiau slenka, tik kad labai greitai susinaudoja biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau nusipirkau aliejuka veidui su migdolais.begu isbandyti.labai jau ziurejau i ta losijona plaukams su rozmarinais.gal kas bandete?koki atsiliepimai  g.gif

Man patiko, plaukai po jo purūs, kvapnūs, truputį greičiau auga, mažiau slenka, bet labai trumpam to losjono užtenka.
Atsakyti

kazkada bandziau, bet kazkokio apciuopiamo teigiamo poveikio nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 29, 11:14)
Kiek kainuoja druskine dantu pasta? Ir ar labai suri? biggrin.gif

Holos kainuoja apie 17 Lt. Aš labai bijojau, kad bus neskani, bet kad normali, ne per sūri, priprantama.
Atsakyti
as irgi kai pirma kart bandziau,buvau nusiteikusi,kad bus laaabai suru.bet tikrai nera jau taip blogai.o dabar jau visai pripratau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 29, 12:14)
Kiek kainuoja druskine dantu pasta? Ir ar labai suri? biggrin.gif

Užsisakant internetu keliais litais pigiau.

Kas esat bandę kitas Weledos pastas, kaip jos jums patiko? ar labiau putoja nei druskos, ar gerai nuvalo, kaip skonis? įdomu, ar dar kuri nors jų pasta verta dėmesio.
Atsakyti
as bandziau su ratanija.man patiko.neputoja.isvalo gerai.raso,kad stiprina ir dantenas.skonis toks zoleliu,bet gaivus.zodziu,patiko butinai kartosiu dar kada thumbup.gif
Atsakyti
sveikos weledos myletojos bigsmile.gif
noriu patarimo del weledos dezodoranto. Gal kuri bandet ir jei taip, kuris labiausiai patiko? Man svarbu ne tiek prakaito mazinimas, kiek kvapo nebuvimas (juk nesinori kiauliuko pazastyse, kaip toj reklamoj lotuliukas.gif ). arba jei ne weledos, gal kazkuri ekologiska isbandet ir patiko (aubrey organics turejau, lyg ir nieko, bet kvapas po kurio laiko atsiranda prakaito doh.gif doh.gif ) aciu
Atsakyti
QUOTE(austukas21 @ 2010 08 04, 15:01)
sveikos weledos myletojos  bigsmile.gif
noriu patarimo del weledos dezodoranto. Gal kuri bandet ir jei taip, kuris labiausiai patiko? Man svarbu ne tiek prakaito mazinimas, kiek kvapo nebuvimas (juk nesinori kiauliuko pazastyse, kaip toj reklamoj  lotuliukas.gif ). arba jei ne weledos, gal kazkuri ekologiska isbandet ir patiko (aubrey organics turejau, lyg ir nieko, bet kvapas po kurio laiko atsiranda prakaito  doh.gif  doh.gif ) aciu
labas 4u.gif, esu naudojusi citrinini deo, patiko, prakaito kvapo tikrai nebudavo, bet naudojau as ji ziemos-pavasario laikotarpiu. Kaip vasara butu su kvapu, nzn, vis delto prakaituojame vasara daugiau ax.gif Norejau pirkti as ji vasarai, bet susigundziau isbandyti pora kitu dezodorantu, Miessence be kvapo ir tbs be aliuminio drusku, bet nusivyliau, palikau juos vesesniam laikotarpiui, weledos taip ir nebepirkau, nenoriu prisandeliuot 100 deziku.sakau paimsiu vasarai su aliuminio druskom, tiek to blush2.gif Is tikruju mielai pakartociau weledos dezodoranta 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 09 rugpjūčio 2010 - 17:57
Gal yra naudojusių Weledos veido tonikus, ar nesausina odos?

Taip pat labai domintų atsiliepimai apie migdolų veido kremą ir intensyvų migdolų veido kremą, ar nekemša odelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 22:34)
Taip pat labai domintų atsiliepimai apie migdolų veido kremą ir intensyvų migdolų veido kremą, ar nekemša odelės 4u.gif

esu turejusi migdolu drekinanti krema, tai patiko labai.. bet tada mano oda buvo issausejus (dehidratuota) ir jautri, tai padejo atstatyt dregme.. poru lyg nekimso g.gif
Atsakyti