Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 13, 21:43)
tai taip ir uzsitepat pastos ant sauso sepetelio ir bruzinat dantukus?  g.gif

taip smile.gif bet kartais uzsimirstu ir suslapinu sepetuka, bet tai nieko baisaus ax.gif

TekilaSunrise, na, bet ziurint su kuo lyginsi, jei su sintetinem, tai tada egzotika ta pasta biggrin.gif ji neputoja ir druskinio skonio ax.gif man nuo jos greit burnoj prisigamina seiliu, tai matyt del to ir rekomenduoja ant sauso isspausti ta pasta ax.gif
Atsakyti
Weledos druskos pasta tikrai labai faina. Nors tik pradėjus naudoti, ji man nepatiko, bet pabaigoje naudojimo, net labai patiko, labai gerai nuvalo dantis.
Atsakyti
Kaip suprantu, druskos dantų pasta gerai nuvalo apnašas nuo dantų, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 12:55)
Kaip suprantu, druskos dantų pasta gerai nuvalo apnašas nuo dantų, taip? 4u.gif

Bent jau man po jos lieka švarių, slidžių dantų pojūtis.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 13, 22:43)
tai taip ir uzsitepat pastos ant sauso sepetelio ir bruzinat dantukus?  g.gif

Iki šiol naudojau ant drėgno šepetuko

QUOTE(myself @ 2010 05 14, 16:58)
Bent jau man po jos lieka švarių, slidžių dantų pojūtis.

Ir man smile.gif
Atsakyti
siandien vel nusipirkau ta eliksyra su slyvom,ta melyna.dar karta patikrinsiu,ar jis veikia ar ne biggrin.gif nes po pirmo panaudojimo jauciausi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit, ar ta druskinė dantų pasta labai sūri? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 08, 22:29)
Kokie atsiliepimai apie rankų kremą su šaltalankiais ir dieninį veido kremą su vilkdalgiais?
user posted image

Krema su vilkdalgiais nusipirkau ziema, bet jis man netiko. O va dabar tepu, labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 21, 19:22)
O sakykit, ar ta druskinė dantų pasta labai sūri?  blush2.gif

Kaip kam biggrin.gif Man asmeniškai tas sūrumas labai normalus (palyginus kokių atsiliepimų teko skaityti). Ir labai gerai nuvalo dantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 24, 11:47)
Kaip kam biggrin.gif Man asmeniškai tas sūrumas labai normalus (palyginus kokių atsiliepimų teko skaityti). Ir labai gerai nuvalo dantis thumbup.gif

O jaučiasi po jos gaivumas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 18:47)
O jaučiasi po jos gaivumas?  ax.gif

man asmeniskai nei nuo vienos naturalios bandytos pastos nesijaucia toks gaivumas kaip po sios ax.gif
Atsakyti
siandien pirma karta isbandziau druskine pasta.galvojau,kad labiau suri bus biggrin.gif ir visai neskani.bet,pasirodo,visai nera jinai ji tokia ir suri.valiausi sausu sepeteliu.ir gaivumas jauciasi po jos.visai patiko kaip pirmam kartui.bus matyt,kai panaudosiu ilgiau smile.gif
Atsakyti