Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(agnuta @ 2010 04 09, 10:23)
nusipirkau weledos aknedor cleansing ir purifying losijonus. iskilo toks klausimas del ju naudojimo ax.gif gal kas naudoja ir gales pagelbeti 4u.gif nuvalius oda su tuo cleansing losijonu ar reikia veida nuplauti? lyg ir raso, kad nuvalyti vatos paduku, bet ar sausu reiktu ar sudrekintu? nes sausu tai man kazkaip nelabai ten kas lieka ka valyt ax.gif
NIDCKA, tu matau su toniku valai oda pries ta purifying ax.gif tu valai tik su toniku ar dar kokiu pieneliu pries tai? 4u.gif ir situo purifying irgi su vatuku kaip ir nuvalai? ar jis kaip alia kremas turetu buti? g.gif

dabar tik pamaciau tavo klausima jau po tiek laiko turbut jau patare kaip naudot, si losjona gerai tept ne tik ant veido bet ir ant nugaros ir krutines spuogu as tepu ant svarios toniku nuvalytos odos buteliukas tai labai nepatogus as ant sauso tamponiuko uzkratau ir tepu ant probleminiu vietu ne ant viso veido kai nudziuna o tai reiskia beveik iskar tepu drekinancias priemones, inkstiru nenaikina bet spuogus issigydziau dabar nebeturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 11:58)
Vadinasi, aš neįteigiau sau, jog padeda  thumbup.gif  nes tikrai padeda  biggrin.gif

Noriu mamai artėjančios Motinos dienos proga į komplektuką nupirkti Beržų eliksyrą. Gal kas išbandėt, kokie atsiliepimai?  g.gif  Pati neturėjus tokio... kaip skonis, kvapas?

tikrai poveikis yra.dar p[irmai pamirsau pasakyti,kad man ir PMS labai palengvino,jokiu simptomu si menesi net nebuvo wub.gif reiks bandyti ir kitus eliksyrus.arba pirksiu ta pati po kiek laiko vel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 13:58)
Noriu mamai artėjančios Motinos dienos proga į komplektuką nupirkti Beržų eliksyrą. Gal kas išbandėt, kokie atsiliepimai?  g.gif  Pati neturėjus tokio... kaip skonis, kvapas?

as bandziau mirksiukas.gif tai buvo pries metus, bet kiek menu man patiko ir tikrai zadejau pirkti dar biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti,gal kuri esate bandzius alieju plaukams?ar galima naudoti ji po plovimo,kaip palengvinanti sukavima,plauku galiukams.mano plaukai ilgi,as be tokiu aliejuku negaliu gyvent smile.gif bet aprasyme nurodyta naudoti pries plovima,trinti i saknis.bijau,kad neriebintu jeigu naudociau galiukams. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 25, 15:39)
norejau paklausti,gal kuri esate bandzius alieju plaukams?ar galima naudoti ji po plovimo,kaip palengvinanti sukavima,plauku galiukams.mano plaukai ilgi,as be tokiu aliejuku negaliu gyvent  smile.gif bet aprasyme nurodyta naudoti pries plovima,trinti i saknis.bijau,kad neriebintu jeigu naudociau galiukams. doh.gif

Nieno nežinau apie Weledos aliejus, bet šiaip jau aliejų kaukės tikrai prieš plovimą daromos, kad pamaitintų plaukučius. Galams natūralūs aliejai paprastai palieka riebumo vaizdą, tačiau galima, jei naudosite labai labali nedaug ir ant drėgnų plaukų. Tik sutepti delnus ir perbraukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 04 24, 18:29)
as bandziau mirksiukas.gif tai buvo pries metus, bet kiek menu man patiko ir tikrai zadejau pirkti dar biggrin.gif

ačiū. Jau išsiunčiau, tikiuosi, nenusivils ax.gif O sau rankų kremą pasiėmiau. Patiko wub.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie rankų kremą su šaltalankiais ir dieninį veido kremą su vilkdalgiais? Beje, ar tai sertifikuota kosmetika?

user posted image

user posted image
Atsakyti
siuo ranku kremu ir as esu labai susidomejusi,bet laukiu kol senaji pabaigsiu,tada pirksiu sita blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 08, 22:29)
Kokie atsiliepimai apie rankų kremą su šaltalankiais ir dieninį veido kremą su vilkdalgiais? Beje, ar tai sertifikuota kosmetika?

esu turejus abu..
ranku kremas labai lengvas pasirode, tai jei pas ka rankos yra sausokos, tai gali buti per lengvas, o mano kai nereiklios - tai man tiko.. kvepia skaniai wub.gif
iris dieninis veido kremas tai ispudzio nepaliko.. kitas (atrodo drekinantis) iris kremas labiau patiko..
lygtai nesertifikuota Weleda g.gif
Papildyta:
jau kelias savaites naudoju Weledos dantu pasta su zolelem (jautriems dantims).. visai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 08, 22:33)
esu turejus abu..
ranku kremas labai lengvas pasirode, tai jei pas ka rankos yra sausokos, tai gali buti per lengvas, o mano kai nereiklios - tai man tiko.. kvepia skaniai  wub.gif
iris dieninis veido kremas tai ispudzio nepaliko.. kitas (atrodo drekinantis) iris kremas labiau patiko..
lygtai nesertifikuota Weleda  g.gif
Papildyta:
jau kelias savaites naudoju Weledos dantu pasta su zolelem (jautriems dantims).. visai nebloga smile.gif

ar cia ta su ratanijos ekstraktu?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 09, 00:39)
ar cia ta su ratanijos ekstraktu?

ne.. augalinis gelis dantims..
Plant tooth gel
user posted image
Atsakyti
Nelabai drekina tas ranku kremas, mano sauseja,[COLOR=yellow]dar ir egzema lyg metasi[/COLOR doh.gif ], va ka tik uzsitepiau, tai vel sausos, tik kvapas dieviskas.
Turiu uzilikusiu pora dezuciu nuo weledos, uzmeciau aki, sertifikuota ar ne, tai bent jau tas saltalankiu ranku kremas ir dar drekinantis roziu kremas sertifikuoti BDIH
Atsakyti