na,sveikutes visos welwdos gerbejos.as irgi visai neseniai atradau sia kosmetika,ir be galo esu patenkinta.nors tik isbandziau dantu pasta su ratanija.labai patiko.dar planuoju pabandyti veido kremuka.galvoju pirkti migdolu drekinanti,nes oda linkusi sauseti,labai jautri.dar labai tie eliksyrai sudomino.saltalankiu.ka jus galvojate apie tuos eliksyrus,ar tikrai veiksmingi jie?aciukas.
QUOTE(Laura81r @ 2010 03 29, 21:19)
dar labai tie eliksyrai sudomino.saltalankiu.ka jus galvojate apie tuos eliksyrus,ar tikrai veiksmingi jie?aciukas.
Šaltalankių neturėjus, nieko negaliu pasakyti, bet Kryklių poveikį jaučiau. man super
o kas daresi nuo to eliksyro?energijos daugiau buvo?ar kas?
QUOTE(Laura81r @ 2010 03 29, 22:19)
dar labai tie eliksyrai sudomino.saltalankiu.ka jus galvojate apie tuos eliksyrus,ar tikrai veiksmingi jie?aciukas.
saltalankiu esu gerusi kelis kartus nezinau, kad pasakyciau, kad pajutau kazkoki apciupiama poveiki, tai negaliu bet reikia tiketi, kad jis buvo na, tuo metu nesirgau nei sloga nei kokiu gripu, bet vel klausimas ar cia butent tas eliksyras pagelbejo, o gal ir taip nebuciau sirgus
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 01, 21:39)
o kas daresi nuo to eliksyro?energijos daugiau buvo?ar kas?
Gimus sūnui gėriau, norėjau sustiprinti organizmą. Jaučiausi stipresnė, žvalesnė, energijos daugiau turėjau. Nemanau, kad tai tiesiog sutapimas... Bet kas žino...
Kita vertus, jo pavartojus padariau šiokią tokią pertrauką ir tada sugėriau Floradix Blutsaft dėl didelio kiekio geležies, kurios man trūko... pasijaučiau vėlgi geriau, tai kas žino kurio stipresnis poveikis buvo
ar cia tas kur melynoje pakuoteje,ane?jauciu ir man reiks ji pabandyti.nes saltalankio uzsisakiau,bet vis neatveza,vis rytoj,vis rytoj.nusipirksiu ta,kur melynoje pakuoteje ir bus gerai.
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 02, 21:00)
ar cia tas kur melynoje pakuoteje,ane?jauciu ir man reiks ji pabandyti.nes saltalankio uzsisakiau,bet vis neatveza,vis rytoj,vis rytoj.nusipirksiu ta,kur melynoje pakuoteje ir bus gerai.
Nepamenu tiksliai jau kaip atrodo buteliukas, bet taip, su mėlynu jis buvo
tai stai,siandien nusipirkau ir as to eleksyro melyname buteliuke.isgeriau per pietus,labai skubejau,net nespejau isgerti kavos.tai,nezinau,ar cia jau itaiga ar pan.bet siandien apsiejau ir be kavos.ir visai zvaliai jauciausi.veliau parasysiu daugiau,jei pajusiu poveiki bet idomus tokis,kaip uogiene ar sirupas kokis.galvojau,kokios kitokios konsistencijos bus
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 07, 17:40)
tai stai,siandien nusipirkau ir as to eleksyro melyname buteliuke.isgeriau per pietus,labai skubejau,net nespejau isgerti kavos.tai,nezinau,ar cia jau itaiga ar pan.bet siandien apsiejau ir be kavos.ir visai zvaliai jauciausi.veliau parasysiu daugiau,jei pajusiu poveiki bet idomus tokis,kaip uogiene ar sirupas kokis.galvojau,kokios kitokios konsistencijos bus
Sugerk visą buteliuką, tada pasakysi apie poveikį tavo organizmui
QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 21, 09:02)
tai nusipirkau ir isbandziau :su juo reikia valyt problemines odos vietas pries tai oda nuplaut nuvalyt su toniku o po to jau su juo.nuvalius labai maloniai vesina net saldo po to atsiranda toks svaros ,gaivos jausmas nezinau ka jis duos ilgiau panaudojus bet naudot tai ji labai malonnnu
nusipirkau weledos aknedor cleansing ir purifying losijonus. iskilo toks klausimas del ju naudojimo gal kas naudoja ir gales pagelbeti nuvalius oda su tuo cleansing losijonu ar reikia veida nuplauti? lyg ir raso, kad nuvalyti vatos paduku, bet ar sausu reiktu ar sudrekintu? nes sausu tai man kazkaip nelabai ten kas lieka ka valyt
NIDCKA, tu matau su toniku valai oda pries ta purifying tu valai tik su toniku ar dar kokiu pieneliu pries tai? ir situo purifying irgi su vatuku kaip ir nuvalai? ar jis kaip alia kremas turetu buti?
QUOTE(AiNi @ 2010 04 08, 08:33)
Sugerk visą buteliuką, tada pasakysi apie poveikį tavo organizmui
na,kagi,isgeriau visa buteliuka,tai net nezinau kaip pasakyti kaip jauciuosi geraja prasme.labai geras dalykas,teikia energijos,tokia net labiau optimiste tapau neiveikiami dalykai atrodo,ne tokie jau ir neiveikiami
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 22, 15:02)
na,kagi,isgeriau visa buteliuka,tai net nezinau kaip pasakyti kaip jauciuosi geraja prasme.labai geras dalykas,teikia energijos,tokia net labiau optimiste tapau neiveikiami dalykai atrodo,ne tokie jau ir neiveikiami
Vadinasi, aš neįteigiau sau, jog padeda nes tikrai padeda
Noriu mamai artėjančios Motinos dienos proga į komplektuką nupirkti Beržų eliksyrą. Gal kas išbandėt, kokie atsiliepimai? Pati neturėjus tokio... kaip skonis, kvapas?