Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

na,sveikutes visos welwdos gerbejos.as irgi visai neseniai atradau sia kosmetika,ir be galo esu patenkinta.nors tik isbandziau dantu pasta su ratanija.labai patiko.dar planuoju pabandyti veido kremuka.galvoju pirkti migdolu drekinanti,nes oda linkusi sauseti,labai jautri.dar labai tie eliksyrai sudomino.saltalankiu.ka jus galvojate apie tuos eliksyrus,ar tikrai veiksmingi jie?aciukas.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 03 29, 21:19)
dar labai tie eliksyrai sudomino.saltalankiu.ka jus galvojate apie tuos eliksyrus,ar tikrai veiksmingi jie?aciukas.

Šaltalankių neturėjus, nieko negaliu pasakyti, bet Kryklių poveikį jaučiau. man super
Atsakyti
o kas daresi nuo to eliksyro?energijos daugiau buvo?ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 03 29, 22:19)
dar labai tie eliksyrai sudomino.saltalankiu.ka jus galvojate apie tuos eliksyrus,ar tikrai veiksmingi jie?aciukas.

saltalankiu esu gerusi kelis kartus ax.gif nezinau, kad pasakyciau, kad pajutau kazkoki apciupiama poveiki, tai negaliu ax.gif bet reikia tiketi, kad jis buvo biggrin.gif na, tuo metu nesirgau nei sloga nei kokiu gripu, bet vel klausimas ar cia butent tas eliksyras pagelbejo, o gal ir taip nebuciau sirgus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 01, 21:39)
o kas daresi nuo to eliksyro?energijos daugiau buvo?ar kas?

Gimus sūnui gėriau, norėjau sustiprinti organizmą. Jaučiausi stipresnė, žvalesnė, energijos daugiau turėjau. Nemanau, kad tai tiesiog sutapimas... biggrin.gif Bet kas žino... biggrin.gif
Kita vertus, jo pavartojus padariau šiokią tokią pertrauką ir tada sugėriau Floradix Blutsaft dėl didelio kiekio geležies, kurios man trūko... pasijaučiau vėlgi geriau, tai kas žino kurio stipresnis poveikis buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 02 balandžio 2010 - 17:36
ar cia tas kur melynoje pakuoteje,ane?jauciu ir man reiks ji pabandyti.nes saltalankio uzsisakiau,bet vis neatveza,vis rytoj,vis rytoj.nusipirksiu ta,kur melynoje pakuoteje ir bus gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 02, 21:00)
ar cia tas kur melynoje pakuoteje,ane?jauciu ir man reiks ji pabandyti.nes saltalankio uzsisakiau,bet vis neatveza,vis rytoj,vis rytoj.nusipirksiu ta,kur melynoje pakuoteje ir bus gerai.  rolleyes.gif

Nepamenu tiksliai jau kaip atrodo buteliukas, bet taip, su mėlynu jis buvo 4u.gif
Atsakyti
tai stai,siandien nusipirkau ir as to eleksyro melyname buteliuke.isgeriau per pietus,labai skubejau,net nespejau isgerti kavos.tai,nezinau,ar cia jau itaiga ar pan.bet siandien apsiejau ir be kavos.ir visai zvaliai jauciausi.veliau parasysiu daugiau,jei pajusiu poveiki lotuliukas.gif bet idomus tokis,kaip uogiene ar sirupas kokis.galvojau,kokios kitokios konsistencijos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 07, 17:40)
tai stai,siandien nusipirkau ir as to eleksyro melyname buteliuke.isgeriau per pietus,labai skubejau,net nespejau isgerti kavos.tai,nezinau,ar cia jau itaiga ar pan.bet siandien apsiejau ir be kavos.ir visai zvaliai jauciausi.veliau parasysiu daugiau,jei pajusiu poveiki  lotuliukas.gif  bet idomus tokis,kaip uogiene ar sirupas kokis.galvojau,kokios kitokios konsistencijos bus  smile.gif

Sugerk visą buteliuką, tada pasakysi apie poveikį tavo organizmui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 21, 09:02)
tai nusipirkau ir isbandziau :su juo reikia valyt problemines odos vietas pries tai oda nuplaut nuvalyt su toniku o po to  jau su juo.nuvalius labai maloniai vesina net saldo po to atsiranda toks svaros ,gaivos jausmas wub.gif  nezinau ka jis duos ilgiau panaudojus bet naudot tai ji labai malonnnu wub.gif

nusipirkau weledos aknedor cleansing ir purifying losijonus. iskilo toks klausimas del ju naudojimo ax.gif gal kas naudoja ir gales pagelbeti 4u.gif nuvalius oda su tuo cleansing losijonu ar reikia veida nuplauti? lyg ir raso, kad nuvalyti vatos paduku, bet ar sausu reiktu ar sudrekintu? nes sausu tai man kazkaip nelabai ten kas lieka ka valyt ax.gif
NIDCKA, tu matau su toniku valai oda pries ta purifying ax.gif tu valai tik su toniku ar dar kokiu pieneliu pries tai? 4u.gif ir situo purifying irgi su vatuku kaip ir nuvalai? ar jis kaip alia kremas turetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 08, 08:33)
Sugerk visą buteliuką, tada pasakysi apie poveikį tavo organizmui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na,kagi,isgeriau visa buteliuka,tai net nezinau kaip pasakyti kaip jauciuosi rolleyes.gif geraja prasme.labai geras dalykas,teikia energijos,tokia net labiau optimiste tapau lotuliukas.gif neiveikiami dalykai atrodo,ne tokie jau ir neiveikiami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 04 22, 15:02)
na,kagi,isgeriau visa buteliuka,tai net nezinau kaip pasakyti kaip jauciuosi  rolleyes.gif  geraja prasme.labai geras dalykas,teikia energijos,tokia net labiau optimiste tapau  lotuliukas.gif  neiveikiami dalykai atrodo,ne tokie jau ir neiveikiami  lotuliukas.gif

Vadinasi, aš neįteigiau sau, jog padeda thumbup.gif nes tikrai padeda biggrin.gif

Noriu mamai artėjančios Motinos dienos proga į komplektuką nupirkti Beržų eliksyrą. Gal kas išbandėt, kokie atsiliepimai? g.gif Pati neturėjus tokio... kaip skonis, kvapas?

Atsakyti