Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 18:16)
O kokie atsiliepimai domina?  ax.gif

As vakar nusipirkau rozmarinu sampuna (mano nr.1 tarp sampunu, perku jau nezinau kelinta karta  biggrin.gif  ), dar idejo ranku kremo su saltalankiais miniuka (10 ml) - tai pabandziau, patiko kvapas, pats kremas labai lengvas, bet kai mano rankos nereiklios, tai man tinka.. Taip pat idejo ranku kremo su granatais meginuka (2 ml), bet sio dar nebandziau.. Kai pabandysiu parasysiu kaip sis kremas..

Kuo patinka rozmarinu sampunas?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 08, 20:05)
Kuo patinka rozmarinu sampunas?

Gerai isplauna plaukus, plaukai slidus, purus, svelnus, plauku balzamo nereikalauja (nors del sito tai kiekvienam skirtingai).. Na, man jis tinka labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 19:24)
Gerai isplauna plaukus, plaukai slidus, purus, svelnus, plauku balzamo nereikalauja (nors del sito tai kiekvienam skirtingai).. Na, man jis tinka labai  smile.gif

drinks_cheers.gif dėl visų pliusų pritariu. Tik aš tai be balzamo neapsieinu.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 19:16)
O kokie atsiliepimai domina?  ax.gif

As vakar nusipirkau rozmarinu sampuna (mano nr.1 tarp sampunu, perku jau nezinau kelinta karta  biggrin.gif  ), dar idejo ranku kremo su saltalankiais miniuka (10 ml) - tai pabandziau, patiko kvapas, pats kremas labai lengvas, bet kai mano rankos nereiklios, tai man tinka.. Taip pat idejo ranku kremo su granatais meginuka (2 ml), bet sio dar nebandziau.. Kai pabandysiu parasysiu kaip sis kremas..

O man rozmarinų šampūnas labai vėlė plaukus ax.gif O kaštonų - ne. Jis - mano mylimiausias biggrin.gif
Granatų rankų kremą bandžiau - kvapas tikrai prabangus, kaip ir pakuotė, bet man asmeniškai jis per riebus pasirodė, nors mano oda sausa, bet jį užsitepus gerokai reikėjo palaukti, kol susigėrė, tiesa, tada jau oda tikrai švelni ir pamaitinta jaučiasi, bet... to laiko sėdėti ramiai su ištepliotom rankom vis trūksta, todėk ir nesusigundžiau visai pakuotei... Bus įdomūs tavo atisliepimai, kai išbandysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 03 09, 12:57)
O man rozmarinų šampūnas labai vėlė plaukus  ax.gif O kaštonų - ne. Jis  - mano mylimiausias  biggrin.gif
Granatų rankų kremą bandžiau - kvapas tikrai prabangus, kaip ir pakuotė, bet man asmeniškai jis per riebus pasirodė, nors mano oda sausa, bet jį užsitepus gerokai reikėjo palaukti, kol susigėrė, tiesa, tada jau oda tikrai švelni ir pamaitinta jaučiasi, bet... to laiko sėdėti ramiai su ištepliotom rankom vis trūksta, todėk ir nesusigundžiau visai pakuotei... Bus įdomūs tavo atisliepimai, kai išbandysi  4u.gif

Su sampunais tai kiekvienam skirtingai smile.gif
Isbandziau jau ranku krema su granatais. Nepatiko kvapas, o pats kremas patiko. Nors mano ranku oda nera sausa (yra normali), bet man tai susigere gerai.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 10, 22:52)

Isbandziau jau ranku krema su granatais. Nepatiko kvapas, o pats kremas patiko. Nors mano ranku oda nera sausa (yra normali), bet man tai susigere gerai.

O man visai patiko granatų kvapas. rolleyes.gif O aliejus, turėjau mėginuką, kažkiek primena logonos sviestą, tik aliejus man skanesnis. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 11, 20:20)
jau nezinau kelinta karta rasau, kad druskine pasta man numeris 1, valo geriausiai is bandytu naturaliu pastu, gaivumas ilgai islieka, o dantukai lieka svarus ir tokie slidus.

Dabar tai ir mūsų megtamiausia dantų pasta. Labai gerai nuvalo dantų apnašas! thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pagirti ir aš druskinę pastą thumbup.gif valo tai ji labai gerai, bet skonis galėtu malonesnis būt doh.gif kas kartą nevalau aš ją, pamainomis su skanesne pasta biggrin.gif
Atsakyti
mmm, ir as ateinu pasisakyt apie meile siai pastai wub.gif
aistuliaa, o kokia toji kita tavo skanesne? ax.gif
manoji salia stovinti-anyzine assa.gif niamm
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 03 13, 20:51)
aistuliaa, o kokia toji kita tavo skanesne? ax.gif
manoji salia stovinti-anyzine assa.gif niamm

Kita ne weledos biggrin.gif
Atsakyti
As noriu pagirti Weleda Baby produktus wub.gif Naudojame viska dukrytei tik is Weledos thumbup.gif M thumbup.gif aziukei buvo alerginis pberimas, tai labai greita uzgijo tepant veiduko kremuku thumbup.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 13, 11:54)
Noriu pagirti ir aš druskinę pastą  thumbup.gif  valo tai ji labai gerai, bet skonis galėtu malonesnis būt  doh.gif  kas kartą nevalau aš ją, pamainomis su skanesne pasta  biggrin.gif

Taigi ne valgyti ja reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 26 kovo 2010 - 19:04
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 03 09, 12:57)
O man rozmarinų šampūnas labai vėlė plaukus  ax.gif O kaštonų - ne. Jis  - mano mylimiausias  biggrin.gif

Na man užkliūna sudėtyje SLES bei Disodium Laureth Sulfosuccinate, nors tu ką schmoll.gif
Atsakyti