Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 18, 18:41)
Aš nesu bandžiusi  4u.gif
Bet ateinu pratęsti atsiliepimų apie Vilkdagių kaukę  4u.gif Sakyčiau, kad kaip kaukė ji man nepasiteisino, nes nesijautė, kad gerai padrėkinusi būtų, bet kaip naktinis kremas  tikrai tinkama, tepu ją nakčiai vietoj kremo ir ryte keliuosi su gaivia, gerai padrėkinta oda.  4u.gif
Beje, mano oda sausa ir man vi sją drėkinti norisi, tam ir pirkau šią kaukę.  ax.gif
Ir dar neatsispyriau Weledos laukinių rožių ampulėms, buvau pačiupusi kelias pabandymui, bet neišlaikiau ir visą indelį pasiėmiau - gėris neišpasakytas  wub.gif

o kokios ce ampoles ir ka jos daro?niekur nesu ju macius g.gif
gal galit imest foto kaip jos atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Weleda Wild Rose Face Oil kapsules
user posted image
gal apie sias ampoles kalbejo g.gif cia aliejukas veidui 30 kapsuliu tam indely
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:26
QUOTE(shemsa @ 2010 02 19, 16:52)
o kokios ce ampoles ir ka jos daro?niekur nesu ju macius  g.gif
gal galit imest foto kaip jos atrodo? 4u.gif

Atsiprašau, kad sumaišiau 4u.gif Nidcka jau parodė tas rožių kapsules, kurias aš naudoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 19, 17:56)
Atsiprašau, kad sumaišiau  4u.gif Nidcka jau parodė tas rožių kapsules, kurias aš naudoju bigsmile.gif

o ka jos daro ir kokiai odai tinka?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 02 19, 19:06)
o ka jos daro ir kokiai odai tinka?

Laukinių rožių intensyvus aliejus veidui kapsulėse (30 vnt.)

Gaivina ir harmonizuoja Jūsų veido odą
Vertingi augaliniai aliejai, esantys vienkartinėje kapsulėje, stabdo priešlaikinį odos senėjimą ir gražina jai gyvybines jėgas. Weledos intensyvus laukinių rožių aliejus kapsulėse sumažins Jūsų veido odos nuovargį ir sausumą. Padidins odos atsparumą karščiui ar šalčiui bei tiesioginiams saulės spinduliams. Oda taps lygi ir elastinga. Praktiškos vienkartinės kapsulės, kurių užtenka veidui, kaklui ir krūtinei, rekomenduojamos aktyviai gyvenančioms ir nuolat stresus patiriančioms moterims.

Naudojimas: odos senėjimo profilaktikai - tepti vieną kartą savaitėje, vakare ant švariai nuvalytos drėgnos odos lengvais masažuojančiais judesiais. Ypač atsargiai tepti akių srityje. Po kelių minučių, neįsigėrusį aliejaus likutį nuvalykite kosmetine servetėle. Siekiant geresnio efekto, uždenkite veidą kelioms minutėms su šilta drėgna servetėle ar natūralaus audinio rankšluosčiu. Naktinis kremas nėra būtinas. Nualintos odos gydymui - aukščiau aprašytą procedūrą kartokite kiekvieną vakarą - dvi savaites.

Weleda apie jas rašo taip, o aš negaliu nepritarti biggrin.gif Pirmiausia pabandžiau kelias kapsules, o paskui neiškenčiau ir nusipirkau visą pakuotę ax.gif Pirmiausia, tai man jos dieviškai kvepia wub.gif Mėgstu rožių kvapą, o kai pabūna ant odos, tai lyg prabangių kvepalų kvapas lieka. Be to mano oda sausa, o kai tokie orai, tai ir visai buvo pradėjusi kvailioti: sujautrėjo, vietomis nušerpetojo, raudonavo dėmėmis, tai jau kelios kapsulės apramino, o dabar kai pradėjau naudoti kursą, tikiuosi, kad oda visai atsigaus biggrin.gif Nežinau, kaip jos tiktų riebiaodėms, bet sausai odai thumbup.gif
Atsakyti
neradau atailiepimu apie si
Aknedoron Purifying Lotion user posted image
tai nusipirkau ir isbandziau :su juo reikia valyt problemines odos vietas pries tai oda nuplaut nuvalyt su toniku o po to jau su juo.nuvalius labai maloniai vesina net saldo po to atsiranda toks svaros ,gaivos jausmas wub.gif nezinau ka jis duos ilgiau panaudojus bet naudot tai ji labai malonnnu wub.gif
Atsakyti
Kas naudojat Wildrose paaakių kremuką? Kokie atsiliepimai?
Galvoju ar man jo pakaktų ar jau ieškot kažko intensyvesnio g.gif sausėja labai paakių odelė. Nors ant pakuotės rašo intensive... g.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2010 02 02, 13:04)
Beje, pasinagrinejus tai Weleda kaip ekologiska ner sertifikuota... Remiuosi tuo ka raso holos.lt... Sertifikuoti tik kai kurie produktai (kaip pvz granatu  unsure.gifdoh.gif Nors prie kiekvieno produkto raso kad be blogybiu  g.gif

Apie Weledą rašo, kad ji yra natūrali, o tai ne tas pats kas ekologiška. Nepainiokit 4u.gif

QUOTE(Asstule @ 2010 02 12, 22:06)
As nusipirkau Iris kremuka veidui, tai ziemai man noretusi riebesnio  ax.gif

Migdolų žiemai geriau tinka.

Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 23:08)
kalba eina apie pienelius kur i vonia, na nzn tokie skystymeliai
user posted image
Pienelis voniai su levandomis (Lavender Bath Milk) 200 ml

Kuno pieneliai irgi bonkutese  ax.gif

a,aisku dabar 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 08, 17:32)
Iris Intensive Facial Masque / Vilkdalgių kaukė odai.
Natūrali drėkinanti ir atpalaiduojanti veido kaukė. Užtepkite ant švarios veido bei kaklo odos. Palikite 15-30min, tuomet nuplaukite vandeniu. Šią kaukę taip pat galima naudoti kaip intensyvią priemonę nakties metu vietoj naktinio kremo.

Čia tokį aprašymą radau. pati kaukę naudojau kaip kaukę, ne vietoj namktinio kremo. Kvepia kaip ir visa Weledos produkcija, na, panašūs man jų kvapai. Susigėrė labai greitai, nors tepiau storoku sluoksniu, tai dalį kaukės veidas tiesiog... "suvalgė". Dėl drėkinimo, net nežinau, labai ypatingo poveikio nepajaučiau. Tiesa, odos netempė, po kaukės tik hidrolatu patepiau ir galėjau gyventi.
Kaip po vieno karto, tai sakyčiau, kad nieko ypatingo. Bet manau, kad reikia dar bent kelis kartus pasidaryti, kad įvertinti poveikį  4u.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 18, 19:41)
Bet ateinu pratęsti atsiliepimų apie Vilkdagių kaukę  4u.gif Sakyčiau, kad kaip kaukė ji man nepasiteisino, nes nesijautė, kad gerai padrėkinusi būtų, bet kaip naktinis kremas  tikrai tinkama, tepu ją nakčiai vietoj kremo ir ryte keliuosi su gaivia, gerai padrėkinta oda.  4u.gif
Beje, mano oda sausa ir man vi sją drėkinti norisi, tam ir pirkau šią kaukę.  ax.gif

as ir turiu Iris kauke.jau i pabaiga. naudoju abiem budais:ir kaip kauke,ir kartais pries nakti kaip krema. man patiko. bet mano oda dbr is sausos lyg i misria pavirto,tai gal del to.. bet kokiu atveju,dbr akis pakabinau ant kitu vieju Weledos kaukiu.turbut kita bus nebe Iris,norisi ivairoves doh.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 21, 10:02)
neradau atailiepimu apie si 
Aknedoron Purifying Lotionuser posted image
tai nusipirkau ir isbandziau :su juo reikia valyt problemines odos vietas pries tai oda nuplaut nuvalyt su toniku o po to  jau su juo.nuvalius labai maloniai vesina net saldo po to atsiranda toks svaros ,gaivos jausmas wub.gif  nezinau ka jis duos ilgiau panaudojus bet naudot tai ji labai malonnnu wub.gif

skamba tai super. lauksiu atsiliepimu po ilgesnio laiko. jei pravalys poras,duokit zinot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 02 21, 09:27)
Apie Weledą rašo, kad ji yra natūrali, o tai ne tas pats kas ekologiška.

as savo trumpa gyvenimeli buvau isitikinus, kad weleda eko. Susiplake galvoj, gal galit paaiskint kuom skiriasi? Naturali, kad nededa dirbtinu medziagu, o eko, kad uzauginta eko salygom? Jei tik naturali, tai augalai visokiais pesticidais gali but purskiami ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 02 28, 15:17)
Merginos klausimėlis, kur jūs perkat (na kaip pigiau, kur) parduotuvėje ar internetu, ar užsisakote iš užsienio...priemones

Vilniuje pigiausia yra Uzupio g. 4 Holos pardej.. Tai cia stengiuos ir pirkti.. Internetu gal ir galima rast pigiau, bet as kai neperku dideliais kiekiais nieko, tai del vieno daikto neapsimoka man uzsisakinet..
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 03 06, 18:11)
Ko tokios tylios čia ku ku, visai neramu pasidarė, jokių atsiliepimų... drinks_cheers.gif
bandysiu siūstis, bet man patinka pačiupinėti daiktus blush2.gif .na dabar skaitinėju kas kaip

O kokie atsiliepimai domina? ax.gif

As vakar nusipirkau rozmarinu sampuna (mano nr.1 tarp sampunu, perku jau nezinau kelinta karta biggrin.gif ), dar idejo ranku kremo su saltalankiais miniuka (10 ml) - tai pabandziau, patiko kvapas, pats kremas labai lengvas, bet kai mano rankos nereiklios, tai man tinka.. Taip pat idejo ranku kremo su granatais meginuka (2 ml), bet sio dar nebandziau.. Kai pabandysiu parasysiu kaip sis kremas..
Atsakyti
Naudoju Wildrose intensive paakių kremuką. Tik užtepus truputį nemalonus jausmas, nes lyg ir graužia vos vos minutėlę g.gif Bet šiaip labai gerai susigeria, odai lyg ir patinka. Ar kuriai taip yra, kad graužtų iš pradžių užtepus? g.gif Gal jis man netinka...
Atsakyti