Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(bonza @ 2010 02 02, 15:04)
ar tik veido priemonem, ar ir kuno?

Beje, pasinagrinejus tai Weleda kaip ekologiska ner sertifikuota... Remiuosi tuo ka raso holos.lt... Sertifikuoti tik kai kurie produktai (kaip pvz granatu  unsure.gifdoh.gif Nors prie kiekvieno produkto raso kad be blogybiu  g.gif

Visai laukinių rožių serijai ir veidui ir kūnui. 4u.gif
O dėl sertifikavimo, tai tikrai ne visi gaminiai jų sertifikuoti, tik mano nuomone, pakankamai kokybiški. 4u.gif Granatų serija sertifikuota tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 02, 11:45)
Sveikos, dėl nuolaidėlių  4u.gif Pas mus, Oze, Saluks vaistinėje, Weledos rožių serijai 15 proc. nuolaida vasario mėnesį bus.  4u.gif

su tom akcijom tai atsargiai, nusipirkau WELEDOS saltalankiu kuno pieneli su 15 proc nuolaida, ir tik vakar pastebejau kad galiojimas iki balandzio doh.gif Kadangi kiekis 100 ml tai per pora men spesiu susitept, bet siaip tai negrazu negrazu g.gif

kalbant apie pieneli - labai gerai susigeria, malonaus kvapo citrusinio, drekinimas gal labiau vasarai. Ir vis del to galetu jie juos pakuot i patogesnes pakuotes, nes reik laukt kada gi pienelis isbegs is buteliuko ir speliot ar daug pliuptels ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 13:28)
su tom akcijom tai atsargiai, nusipirkau WELEDOS saltalankiu kuno pieneli su 15 proc nuolaida, ir tik vakar pastebejau kad galiojimas iki balandzio  doh.gif Kadangi kiekis 100 ml tai per pora men spesiu susitept, bet siaip tai negrazu negrazu  g.gif

kalbant apie pieneli  - labai gerai susigeria, malonaus kvapo citrusinio, drekinimas gal labiau vasarai. Ir vis del to galetu jie juos pakuot i patogesnes pakuotes, nes reik laukt kada gi pienelis isbegs is buteliuko ir speliot ar daug pliuptels ar ne  doh.gif

drinks_cheers.gif Galiojimą visada reikia žiūrėti, ypač, kai nuolaida tik vienai prekei, o kitoms tos serijos prekėms nuolaidos nėra.
Man weledos tai labai simpatiški buteliukai, tik... nepatogūs, nors ir gražūs. granatų serijos buteliukas toks sodriai mėlynas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 04 vasario 2010 - 17:07
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 04, 17:05)
drinks_cheers.gif Galiojimą visada reikia žiūrėti, ypač, kai nuolaida tik vienai prekei, o kitoms tos serijos prekėms nuolaidos nėra.
Man weledos tai labai simpatiški buteliukai, tik... nepatogūs, nors ir gražūs. granatų serijos buteliukas toks sodriai mėlynas  wub.gif

tai kad visi jie berods melyni, ar ne? Na berzu pamenu buvo lyg zalias, bet levandu pienelio melynas, saltalankiu irgi melynas... (as paskui juos virtuvej laikau, nes musu virtuve melyna su baltu tai baltam fone tie melyni buteliukai labai ziurisi biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 22:40)
tai kad visi jie berods melyni, ar ne? Na berzu pamenu buvo lyg zalias, bet levandu pienelio melynas, saltalankiu irgi melynas... (as paskui juos virtuvej laikau, nes musu virtuve melyna su baltu tai baltam fone tie melyni buteliukai labai ziurisi biggrin.gif )

saltalankiu duso gelio tubele? jei taip,ji buvo oranzine..bent jau pries pusmeti,kai ja turejau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 02 04, 21:04)
saltalankiu duso  gelio tubele? jei taip,ji buvo oranzine..bent jau pries pusmeti,kai ja turejau. g.gif

kalba eina apie pienelius kur i vonia, na nzn tokie skystymeliai
user posted image
Pienelis voniai su levandomis (Lavender Bath Milk) 200 ml

Kuno pieneliai irgi bonkutese ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 04 vasario 2010 - 21:09
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 22:40)

Aha, jau pažiūrėjau, tikrai mėlyni ax.gif Matai, aš lyginau su tuo, ką turėjau: cirusų aliejaus buteliukas žalias, ir rozmarinų losjonas (mano mėgstamiausias wub.gif ) irgi žalias biggrin.gif
Gražios jų buteliukų spalvos 4u.gif
Ir kad į temą būtų, turiu Iris kaukę veidui, bandysiu savaitgalį tepliotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 05 vasario 2010 - 12:20
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 05, 13:18)
Ir kad į temą būtų, turiu Iris kaukę veidui, bandysiu savaitgalį tepliotis  biggrin.gif

ka gero daro si kauke? na ir atsiliepimai domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 02 06, 21:26)
ka gero daro si kauke? na ir atsiliepimai domina  4u.gif

Iris Intensive Facial Masque / Vilkdalgių kaukė odai.
Natūrali drėkinanti ir atpalaiduojanti veido kaukė. Užtepkite ant švarios veido bei kaklo odos. Palikite 15-30min, tuomet nuplaukite vandeniu. Šią kaukę taip pat galima naudoti kaip intensyvią priemonę nakties metu vietoj naktinio kremo.

Čia tokį aprašymą radau. pati kaukę naudojau kaip kaukę, ne vietoj namktinio kremo. Kvepia kaip ir visa Weledos produkcija, na, panašūs man jų kvapai. Susigėrė labai greitai, nors tepiau storoku sluoksniu, tai dalį kaukės veidas tiesiog... "suvalgė". Dėl drėkinimo, net nežinau, labai ypatingo poveikio nepajaučiau. Tiesa, odos netempė, po kaukės tik hidrolatu patepiau ir galėjau gyventi.
Kaip po vieno karto, tai sakyčiau, kad nieko ypatingo. Bet manau, kad reikia dar bent kelis kartus pasidaryti, kad įvertinti poveikį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 05, 13:18)
Ir kad į temą būtų, turiu Iris kaukę veidui, bandysiu savaitgalį tepliotis  biggrin.gif

As nusipirkau Iris kremuka veidui, tai ziemai man noretusi riebesnio ax.gif
Atsakyti
noreciau paklausti apie berzu alieju nuo celiulito. maciau temos vidury pora mergaiciu gyresi, kad pirko. kaip rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 02 14, 23:28)
noreciau paklausti apie berzu alieju nuo celiulito. maciau temos vidury pora mergaiciu gyresi, kad pirko. kaip rezultatai?

Aš nesu bandžiusi 4u.gif
Bet ateinu pratęsti atsiliepimų apie Vilkdagių kaukę 4u.gif Sakyčiau, kad kaip kaukė ji man nepasiteisino, nes nesijautė, kad gerai padrėkinusi būtų, bet kaip naktinis kremas tikrai tinkama, tepu ją nakčiai vietoj kremo ir ryte keliuosi su gaivia, gerai padrėkinta oda. 4u.gif
Beje, mano oda sausa ir man vi sją drėkinti norisi, tam ir pirkau šią kaukę. ax.gif
Ir dar neatsispyriau Weledos laukinių rožių ampulėms, buvau pačiupusi kelias pabandymui, bet neišlaikiau ir visą indelį pasiėmiau - gėris neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 18 vasario 2010 - 17:42