Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

Kažkada ir aš esu turėjusi kelis kūno pienelius.Labai malonūs, bet būdavo,kad keistai tepasi, netolygiai pasiskirstydavo, bet tik krūtinės srityje.Daugiau nebenorėjau pirkti.Bet dabar gavau dovanų, šaltalankių, ir jau galvoju,kad norėsiu dar. biggrin.gif Jie tokie lengvi, drėkinimo man užtenka ir skaniai kvepia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 23, 02:24)
Ar weleda pagaminta glicerino pagrindu? Parasykite prašau sudetys...Pora ar daugiau smile.gif

šiaip glicerino galima dėti tik ribotą kiekį į priemonę - gal iki 5 proc., tada drėkins. Bet jei jo būtų 80 proc., tai tada be galo sausintų ir būtų pilnas forumas nusiskundimų. O Weleda priemonės, nuo kurių šiaip kažkada ir pradėjau, atvirkščiai, atrodo riebokos, drėkinančios, maitinančios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 22:10)
perskaiciau visa tema ir neradau nei vieno atsiliepimo apie kuno losjonus
blush2.gif
user posted image

Šį esu naudojusi, kai po baseino labai oda išsausėjo, būtent jis skirtas sausai odai. Man patiko (buvo pirmas pirkinys kūnui tepti iš eko priemonių), drėkino odą, kvapas savotiškas, bet tikrai ne bjaurus 4u.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 23, 15:56)
Turiu rožių losjoną kunui, kvapas bent jau man, ne pats maloniausias, bet tepasi gerai, susigeria greitai.

Kad su rožėmis nėra jokio losjono kūnui - tas su rožine etikete yra su dedešvomis 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 01 23, 17:10)
Kažkada ir aš esu turėjusi kelis kūno pienelius.Labai malonūs, bet būdavo,kad keistai tepasi, netolygiai pasiskirstydavo, bet tik krūtinės srityje

Va, dėl pasiskirstymo beveik sutinku, reikėdavo gerai patrinti, kad susigertų viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kaip galvojat, jei oda dehidratuota ar tiks migdolu aliejukas? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 28, 09:33)
Sveikos  4u.gif kaip galvojat, jei oda dehidratuota ar tiks migdolu aliejukas?  g.gif  bigsmile.gif

sveika, as asmeniskai nesirinkciau dehidratuotai odai aliejaus, bandyciau koki krema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 28, 08:33)
Sveikos  4u.gif kaip galvojat, jei oda dehidratuota ar tiks migdolu aliejukas?  g.gif  bigsmile.gif

jei sausa oda, gal tiks, bet misriai ar riebiai rinkciausi kitas priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 01 28, 14:38)
jei sausa oda, gal tiks, bet misriai ar riebiai rinkciausi kitas priemones  ax.gif

aha.. issausejus 4u.gif o kiek jis kainuoja beja? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 01 28, 14:00)
sveika, as asmeniskai nesirinkciau dehidratuotai odai aliejaus, bandyciau koki krema ax.gif

Kazkuri minejo, kad padejo atstatyt issausejusia odyte, tai galvoju gal tiks bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 28, 14:40)
aha.. issausejus  4u.gif o kiek jis kainuoja beja? bigsmile.gif
Papildyta:
Kazkuri minejo, kad padejo atstatyt issausejusia odyte, tai galvoju gal tiks  bigsmile.gif  4u.gif

holose aliejuko kaina 46Lt.
Issausejusi gali buti ir riebi oda. Visgi siulyciau isbandyt kremus, migdoline linija tikrai padetu atsatyt dregme...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 28, 15:40)
Kazkuri minejo, kad padejo atstatyt issausejusia odyte, tai galvoju gal tiks  bigsmile.gif  4u.gif

man praeita ziema oda nuserpetojo nuo vien alieju naudojimo. panasu, kad buvo per mazai dregmes. rasei, kad tavo dehidratuota, tai manau, kad kremas butu tinkamesnis siuo atveju.
Atsakyti
noriu atsiprasyt jai jau buvo kalbeta, bet gal kas bande ir gali parasyt apie paakiu kremukus? 4u.gif ar nera labai riebus?
Atsakyti

Ir noriu pasigirti, kad naudoju Weledos rožių ampules, superinės thumbup.gif Kvapas nuostabus wub.gif , susigeria gerai, kadangi tepu ant drėgnos odos, tai ji pas mane dabar ir sudrėkinta ir pamaitinta jaučiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 02, 11:45)
Ir noriu pasigirti, kad naudoju Weledos rožių ampules, superinės   thumbup.gif Kvapas nuostabus  wub.gif , susigeria gerai, kadangi tepu ant drėgnos odos, tai ji pas mane dabar ir sudrėkinta ir pamaitinta jaučiasi  ax.gif

ar tik veido priemonem, ar ir kuno?

Beje, pasinagrinejus tai Weleda kaip ekologiska ner sertifikuota... Remiuosi tuo ka raso holos.lt... Sertifikuoti tik kai kurie produktai (kaip pvz granatu unsure.gif ) doh.gif Nors prie kiekvieno produkto raso kad be blogybiu g.gif
Atsakyti