Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Irėja @ 2009 04 19, 15:21)
taip, šitas;
user posted image

Aš jį naudoju veidui, bet kažkaip jis labai greitai susigeria ir oda vėl traukia ir ji pleiskanoja
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 19, 16:26)
Aš jį naudoju veidui, bet kažkaip jis labai greitai susigeria ir oda vėl traukia ir ji pleiskanoja

Tai cinkas sausina oda, todel ir pleiskanoja. Nelabai jis tinkamas sveikai odai tepti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sasha: 19 balandžio 2009 - 15:29
QUOTE(Sasha @ 2009 04 19, 16:29)
Tai cinkas sausina oda, todel ir pleiskanoja. Nelabai jis tinkamas sveikai odai tepti

Tai va, kad MB oda neitin sveika, tai jam ir nupirkau... Pati ir galvojau prie to pačiopanaudosiu, bet matyt teks nusipirkti kokio skystesnio. Dėkui už infomaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 19, 16:38)
Tai va, kad MB oda neitin sveika, tai jam ir nupirkau... Pati ir galvojau prie to pačiopanaudosiu, bet matyt teks nusipirkti kokio skystesnio. Dėkui už infomaciją  4u.gif

Su juo reikia tepti tik issutusias, pabertas vietas, slapuojancias
Atsakyti
Labas visoms! smile.gif

Turiu plonus, trūkinėjančius, besišakojančius plaukus ir greit besiveliančius... verysad.gif Kaip manot ar tokiems plaukams šios priemonės tinka? Ar iš jūsų kuri susidūrėte su tokia plaukučių bėda? Naudoju rozmarinų šampūną ir rozmarinų kaukę bei aliejų. Kaip manot ar tokiems plaukams šios priemonės tinka? Sausus plaukus ištepu aliejumi palaikau 2-3 val. tada gerai išplaunu šampūnu du kartus, tačiau vistiek išdžiuvę plaukai būna rebaluoti. g.gif Ar taip kam būna?
Atsakyti
QUOTE(.Skaiste. @ 2009 04 19, 19:09)
Labas visoms! smile.gif

Gal aliejaus maziau tepk, tik pati plauka ir netrink i galva. As kelis lasus itrinu ir palieku nakciai, galva plaunu kiekviena diena, o tepu tik karta per savaite nes kitu atveju buna riebaluoti plaukai. Alieju naudoju kaip kauke ir jis man visai netinka tepti sausiems plaukams po plovimo schmoll.gif mano plaukai labai ploni, sausi ir veliasi. Sampunas suteikia purumo, aliejus pamaitina (tik 1 karta per savaite) po plovimo nenaudoju jokiu nuplaunamu priemoniu (nes tada dingsta visas purumas), o dregnus plauku galiukus patepu kito gamintojo aliejuku, kad nesiveltu ir jis neapsunkina pacio plauko
Atsakyti
QUOTE(.Skaiste. @ 2009 04 19, 19:09)
Labas visoms! smile.gif

Turiu plonus, trūkinėjančius, besišakojančius plaukus ir greit besiveliančius... verysad.gif Kaip manot ar tokiems plaukams šios priemonės tinka? Ar iš jūsų kuri susidūrėte su tokia plaukučių bėda? Naudoju rozmarinų šampūną ir rozmarinų kaukę bei aliejų. Kaip manot ar tokiems plaukams šios priemonės tinka? Sausus plaukus ištepu aliejumi palaikau 2-3 val. tada gerai išplaunu šampūnu du kartus, tačiau vistiek išdžiuvę plaukai būna rebaluoti.  g.gif Ar taip kam būna?

Kai darau aliejaus kaukes, visada plaunu tris kartus plaukus, tada aliejus išsiplauna. Tiesa ne su weleda šampūnu, bet manau kad ir tau trys kartai peglebėtų ax.gif Pabandyti juk galima. Pabandyk palandžioti po natūralios kosmetikos kitas temutes, ypač i ankstesne bendrąja temą. Ten buvo daug kalbėta apie tokius plaukučius ir sprendimo būdų buvo pasiūlyta daug, kaip pagelbėti tokiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kašariukė,2009 04 19, 20:13]
Kai darau aliejaus kaukes, visada plaunu tris kartus plaukus, tada aliejus išsiplauna. Tiesa ne su weleda šampūnu, bet manau kad ir tau trys kartai peglebėtų ax.gif Pabandyti juk galima. Pabandyk palandžioti po natūralios kosmetikos kitas temutes, ypač i ankstesne bendrąja temą. Ten buvo daug kalbėta apie tokius plaukučius ir sprendimo būdų buvo pasiūlyta daug, kaip pagelbėti tokiems plaukams mirksiukas.gif

O kuri ta ankstesnė bendroji tema? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sasha @ 2009 04 19, 19:16)
Gal aliejaus maziau tepk, tik pati plauka ir netrink i galva. As kelis lasus itrinu ir palieku nakciai, galva plaunu kiekviena diena, o tepu tik karta per savaite nes kitu atveju buna riebaluoti plaukai. Alieju naudoju kaip kauke ir jis man visai netinka tepti sausiems plaukams po plovimo  schmoll.gif mano plaukai labai ploni, sausi ir veliasi. Sampunas suteikia purumo, aliejus pamaitina (tik 1 karta per savaite) po plovimo nenaudoju jokiu nuplaunamu priemoniu (nes tada dingsta visas purumas), o dregnus plauku galiukus patepu kito gamintojo aliejuku, kad nesiveltu ir jis neapsunkina pacio plauko

Norėčiau ir aš išbandyt tą kitą aliejuką, kad plaukai nesiveltų, nes siaubas baubas, kas su jais darosi doh.gif susivelia ne tik po miego, bet ir surišti susivelia besitrindami į aukštą apykaklę. Gal gali parašyti koks yra gamintojas to aliejuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.Skaiste. @ 2009 04 20, 00:00)

SENA naturalios kosmetikos gamintoju bendra tema

QUOTE(Sasha @ 2009 04 20, 07:04)
As naudoju Alfaparf alieju su linais, tokia balta dezute ir melsva gelyte nupiesta

Bet jis nėra natūralus g.gif . Ar kartais jame nėra silikono, kurio "dėka" tie plaukai ir tampa malonūs? g.gif
Atsakyti
Išsiploviau šiandien plaukučius su rozmarinų šampūnu bei rozmarinų vandeniu patepliojau galvelę smile.gif
Nuomonė būtų tokia: plaukai ties šaknimis lengvai papurę, slidūs- žodžiu viskas gerai būtų, bet va, jau plaukų galiukai..... be balzamo vos gali iššukuot unsure.gif Reiks matomai ir aliejuką įsigyt sekančiam kartui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.Skaiste. @ 2009 04 19, 20:09)
Labas visoms! smile.gif

Turiu plonus, trūkinėjančius, besišakojančius plaukus ir greit besiveliančius... verysad.gif Kaip manot ar tokiems plaukams šios priemonės tinka? Ar iš jūsų kuri susidūrėte su tokia plaukučių bėda? Naudoju rozmarinų šampūną ir rozmarinų kaukę bei aliejų. Kaip manot ar tokiems plaukams šios priemonės tinka? Sausus plaukus ištepu aliejumi palaikau 2-3 val. tada gerai išplaunu šampūnu du kartus, tačiau vistiek išdžiuvę plaukai būna rebaluoti.  g.gif Ar taip kam būna?

kaip keista, man po weledos rozmarinu sampuno jau po pirmo karto dingsta visi riebumai, antras buna tik del 'psichologinio ramumo' biggrin.gif
nznau, gal jus aliejaus per daug tepat, arba plaukai nera sausi jau tokie,tai ir nesugeria i save to aliejaus ir lieka riebaluoti... maniskiai - dykuma doh.gif tai as galiu jo tepti tiek,kad varva, ir galus,ir plaukus pacius ir net galvos oda iki dregnumo visad tepu,nes ji is saves labai sausa...viskas puikiai issiplauna...
jauciu, jei tepciau tik kelis lasus, kaip cia rekomenduojama kitu merginu, tai net nepajusciau, kad dedu kazko ant plauko rolleyes.gif
p.s. as cia apie visokius naturalius aliejus

o gal visgi bandykit su kokiu kitu sampunu perplovinet? daznai tam daiktui tinka sampunai skirti riebesniam plaukui.
Atsakyti
katik isbandziau Weledos Iris pieneli veidui ax.gif na gi man visai patiko.. naudojau vietoj prausiklio, o ne su vata valiau..
dar siandien pirkau ir Iris dieninio kremo miniuka bei kastonu sampuna.. krema isbandysiu rytoj, o sampuna gal dar truputi veliau.. seip anksciau rozmarinini sampuna pirkdavau, o si kart is smalsumo kastonini paemiau.. ziuresiu kuo skiriasi biggrin.gif
Atsakyti