Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

O aš ateinu su pagiriamuoju žodžiu Laukinių rožių intensyviam aliejui veidui kapsulėse (30 vnt.)
Labai skaniai ir natūraliai kvepia wub.gif ir susgeria nuostabiai ir odelė tokia švelni po jo palieka, bet be jokio riebumo. Tiesa, mano oda sausa. Džiaugiuosi, kad išbandžiau, dabar visai pakuotei gundausi. biggrin.gif
Atsakyti
Na ką gi, pagaliau galiu atsiliepti apie visus Weleda dušo kremus, nes visi jau išbandyti, išuostyti bigsmile.gif

Vien tik pagal kvapą sunku vertinti, nes jie visi man malonūs, o beto dar priklauso nuo nuotaikos, pvz, po aktyvios treniruotės super citrusinis prausiklis, o vakare prieš miegą levandų. Arba kam labai patinka rožių kvapas - rožių dušo kremas irgi patiks, nes jau tooooks moteriškas ir harmoningas kvapas wub.gif

Dar vienas pastebėjimas - granatų dušo kremo truputėlį kitokia puta. Jis apskritai man atrodo toks lengvesnis negu kiti dušo kremai.

Bet mano favoritas vis tiek išlieka šaltalankių, kaip sakant sena meilė nerūdija biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Gal žinote galima gauti veido kremų mėginėlių?

i 
Tema nėra skirta skelbimam. Pardavėjų ieškokite "Skelbimų lentoj". Čia dalinamės informacija, įspūdžiais ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 sausio 2010 - 11:21
wink.gif+2010 01 17, 17:27-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 17, 17:27)
Gal žinote galima gauti veido kremų mėginėlių?

holos parduotuvese buna pirkti 10 ml berods meginuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 sausio 2010 - 11:22
idomu kaip weleda roziu muilas? g.gif ar galima naudoti veidui? kazin ar nesausina odos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 17 sausio 2010 - 16:45
QUOTE(fishke @ 2010 01 12, 17:20)
Pagiriamasis žodis weledos veido kremui su medetkom ( baby ) , superinis per šituos šalčius  wub.gif
user posted image

Tepam dukrytei, bet reikes ir man paciai pabandyti ax.gif

QUOTE(Nanda @ 2010 01 12, 18:07)
Šito nebandžius, bet su medetkom prausiklį ir šampūną viename  sūneliui naudojam, mums patinka  wub.gif

Mes irgi naudojame dukrytei, tai superinis thumbup.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema ir neradau nei vieno atsiliepimo apie kuno losjonus
blush2.gif
aloe vera body lotion
user posted image
user posted image

Negi nieks nesat bande? 4u.gif
Atsakyti
Perskaučiau ARSENICUM komentarus ir sudomo mane ax.gif Ar weleda pagaminta glicerino pagrindu? Parasykite prašau sudetys...Pora ar daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 23:10)
perskaiciau visa tema ir neradau nei vieno atsiliepimo apie kuno losjonus
blush2.gif

esu turejusi su alijosium ir atsiliepima tikrai buvau rasius, bet gal ne sitoje temoje ax.gif pienelis lengvas, greit susigeria, nelieka riebumo jausmo. man patiko, pirkau gal pora kartu ax.gif
Atsakyti
gal galite parekomenduoti man kremą(o gal ir visą liniją, na prausiklį,losijoną....kaukę), tiek gražių atsiliepimų paskaičiau apie weledą firmą.
Mano oda: kakta-riebi(o dabar ,kai šaltą, tai visai riebalai ant kaktos), o skruostai sausi( o dabar tai trauke ištisai)...tai gal oda mišri? Tikiuosi pagalbos šrenkant man kremukus-ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASARITE: 23 sausio 2010 - 10:47
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 23, 02:24)
Perskaučiau ARSENICUM komentarus ir sudomo mane  ax.gif  Ar weleda pagaminta glicerino pagrindu? Parasykite prašau sudetys...Pora ar daugiau smile.gif

Tai kad ir Holos parduotuvės el.puslapyje pasižiūrėkite, ten visos sudėtys yra wink.gif
Atsakyti
Turiu rožių losjoną kunui, kvapas bent jau man, ne pats maloniausias, bet tepasi gerai, susigeria greitai.
Atsakyti