Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

i 
Forume draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
Atsakyti
Gal yra bandziusiu makiazui valyti pienelius ir tonikus kokius welwdos? Ziurineju su vilkdalgiais, oda riebi, poreta, linkusi i berimus.. Idomu ar tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 gruodžio 2009 - 22:17
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 23:16)
Gal yra bandziusiu makiazui valyti pienelius ir tonikus kokius welwdos? Ziurineju su vilkdalgiais, oda riebi, poreta, linkusi i berimus.. Idomu ar tiktu  g.gif

esu naudojus su vilkdalgiais tiek pieneli, tiek tonika, abu patiko, tikrai dar kartosiu. mano oda i riebuma, bet ziemos metu sunormaleja, tik nera linkusi i berimus. bet is atsiliepimu pamenu,kad pienelis su vilkdalgiais butent akiu makiazui valyti nelabai tinkamas, geriau migdolu.
Atsakyti
O weledos muiliukus veidui galima nautoti vietoj prausiklio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 29, 23:11)
O weledos muiliukus veidui galima nautoti vietoj prausiklio?  rolleyes.gif

Galima, esu kažkurį (nepamenu jau tiksliai kurį) naudojusi, man nesausino, bet mano oda nėra riebi ar sausa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 30, 00:17)
Galima, esu kažkurį (nepamenu jau tiksliai kurį) naudojusi, man nesausino, bet mano oda nėra riebi ar sausa 4u.gif

Na man labiausiai akys krypsta link vilkdalgiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 29, 23:20)
Na man labiausiai akys krypsta link vilkdalgiu  ax.gif

Man atrodo nelabai jie ten kuo ir skiriasi, gal tik kvapais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 30, 00:30)
Man atrodo nelabai jie ten kuo ir skiriasi, gal tik kvapais ax.gif

biggrin.gif gal ir taip, tiesiog ziuriu ta vandeni-tonika vilkdalgiu, tai ir muiliukas tada jau butu is tos pacios serijos biggrin.gif nes prausiklio kaip ir nera g.gif
Atsakyti
Uzpuste visas mergaites sitoj temoj... biggrin.gif
Ka paakiams naudojat be migdolu aliejuko...? Noriu kazko naujo ir su atsiliepimais biggrin.gif
Atsakyti
Pagiriamasis žodis weledos veido kremui su medetkom ( baby ) , superinis per šituos šalčius wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 sausio 2010 - 16:21
QUOTE(fishke @ 2010 01 12, 16:20)
Pagiriamasis žodis weledos veido kremui su medetkom ( baby ) , superinis per šituos šalčius  wub.gif

Šito nebandžius, bet su medetkom prausiklį ir šampūną viename sūneliui naudojam, mums patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 01 12, 18:07)
Šito nebandžius, bet su medetkom prausiklį ir šampūną viename  sūneliui naudojam, mums patinka  wub.gif

Aš tai ir savo veidelį tepu tuo kremu biggrin.gif ir pradžių bijojau, kad nekimštų porų, nes labai riebus, bet....... Lab džiaugiuos bigsmile.gif

nuolaidų neužtikau niekur mirksiukas.gif
Atsakyti