i | Forume draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. |
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 23:16)
Gal yra bandziusiu makiazui valyti pienelius ir tonikus kokius welwdos? Ziurineju su vilkdalgiais, oda riebi, poreta, linkusi i berimus.. Idomu ar tiktu
esu naudojus su vilkdalgiais tiek pieneli, tiek tonika, abu patiko, tikrai dar kartosiu. mano oda i riebuma, bet ziemos metu sunormaleja, tik nera linkusi i berimus. bet is atsiliepimu pamenu,kad pienelis su vilkdalgiais butent akiu makiazui valyti nelabai tinkamas, geriau migdolu.
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 29, 23:11)
O weledos muiliukus veidui galima nautoti vietoj prausiklio?
Galima, esu kažkurį (nepamenu jau tiksliai kurį) naudojusi, man nesausino, bet mano oda nėra riebi ar sausa
QUOTE(Dovish @ 2009 12 30, 00:17)
Galima, esu kažkurį (nepamenu jau tiksliai kurį) naudojusi, man nesausino, bet mano oda nėra riebi ar sausa
Na man labiausiai akys krypsta link vilkdalgiu
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 29, 23:20)
Na man labiausiai akys krypsta link vilkdalgiu
Man atrodo nelabai jie ten kuo ir skiriasi, gal tik kvapais
QUOTE(Dovish @ 2009 12 30, 00:30)
Man atrodo nelabai jie ten kuo ir skiriasi, gal tik kvapais
gal ir taip, tiesiog ziuriu ta vandeni-tonika vilkdalgiu, tai ir muiliukas tada jau butu is tos pacios serijos nes prausiklio kaip ir nera
Pagiriamasis žodis weledos veido kremui su medetkom ( baby ) , superinis per šituos šalčius
QUOTE(fishke @ 2010 01 12, 16:20)
Pagiriamasis žodis weledos veido kremui su medetkom ( baby ) , superinis per šituos šalčius
Šito nebandžius, bet su medetkom prausiklį ir šampūną viename sūneliui naudojam, mums patinka
QUOTE(Nanda @ 2010 01 12, 18:07)
Šito nebandžius, bet su medetkom prausiklį ir šampūną viename sūneliui naudojam, mums patinka
Aš tai ir savo veidelį tepu tuo kremu ir pradžių bijojau, kad nekimštų porų, nes labai riebus, bet....... Lab džiaugiuos
nuolaidų neužtikau niekur