Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(luli @ 2009 12 14, 17:06)
Nuolat jauciu odos tempima,arti kapiliarai,jei kremas netinka,tai plemais isberia,kai salciai prasideda,tai pleiskanoti pradeda,tai tokia mano odele unsure.gif

Mano oda jautri, bet ne tiek, kiek rašai apie savąją. Aš naudoju IRIS dieninį, patinka. Dabar nusipirkau žiemai ir migdolų, šiek tiek riebesnis. Dar tik pabandžiau, netepu kasdien, noriu IRIS pabaigt. Bet ir migdolų man tiko ir patiko. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nusipirkau sias isegines saltalnkiu eleksyra weledos ,geram kartu su vyru bet butu toks klausimukas blush2.gif o ar kas duodate svao mazylems ir pokiek,ar buvo kokie berimai? Mazukui musu vienas metukas ir 7 menesukai noreciau dudoti pastiprint imuniteta ax.gif ,iskarto didelis dekui kas atakys mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 12 14, 19:58)
Mano oda jautri, bet ne tiek, kiek rašai apie savąją. Aš naudoju IRIS dieninį, patinka. Dabar nusipirkau žiemai ir migdolų, šiek tiek riebesnis. Dar tik pabandžiau, netepu kasdien, noriu IRIS pabaigt. Bet ir migdolų man tiko ir patiko.  4u.gif

Kiek supratau,tai kuri as turiu krema(migdolu)tai ten parasyta,kad drekinantis,idomu ar ji per salcius galima tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 12 14, 17:06)
Nuolat jauciu odos tempima,arti kapiliarai,jei kremas netinka,tai plemais isberia,kai salciai prasideda,tai pleiskanoti pradeda,tai tokia mano odele unsure.gif

Mano oda irgi vietomis pleiskanoja, kai šalčiai būna. Tada man tinka maitinantis (Migdolų) kremukas. Tiesa jis riebesnis toks, gal šiek tiek blizgumas matosi, bet labai nedaug mirksiukas.gif

QUOTE(Nanda @ 2009 12 14, 17:58)
Mano oda jautri, bet ne tiek, kiek rašai apie savąją. Aš naudoju IRIS dieninį, patinka. Dabar nusipirkau žiemai ir migdolų, šiek tiek riebesnis. Dar tik pabandžiau, netepu kasdien, noriu IRIS pabaigt. Bet ir migdolų man tiko ir patiko.  4u.gif

Ir aš tuos pačius išbandžiusi, tai tinka ir patinka thumbup.gif Kai tepu IRIS , tai padrėkinu iš pradžių pirštus, ant jų kremuką išspaudžiu ir tada jau ant veiduko tepu. Tikrai, labai gerai susigeria ir oda elastinga lieka.
Papildyta:
QUOTE(luli @ 2009 12 14, 23:27)
Kiek supratau,tai kuri as turiu krema(migdolu)tai ten parasyta,kad drekinantis,idomu ar ji per salcius galima tept g.gif

Tai gal tiesiog pabandyk keletą dienelių... mirksiukas.gif Aš irgi turiu šio kremo mėginuką, bet dar neišbandžiau, tiesiog dabar labai gerai esu atitaikiusi kremus ir nenoriu per šalčius eksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 12 15, 17:15)
Mano oda irgi vietomis pleiskanoja, kai šalčiai būna. Tada man tinka maitinantis (Migdolų) kremukas. Tiesa jis riebesnis toks, gal šiek tiek blizgumas matosi, bet labai nedaug  mirksiukas.gif
Ir aš tuos pačius išbandžiusi, tai tinka ir patinka  thumbup.gif  Kai tepu IRIS , tai padrėkinu iš pradžių pirštus, ant jų kremuką išspaudžiu ir tada jau ant veiduko tepu. Tikrai, labai gerai susigeria ir oda elastinga lieka.
Papildyta:

Tai gal tiesiog pabandyk keletą dienelių... mirksiukas.gif  Aš irgi turiu šio kremo mėginuką, bet dar neišbandžiau, tiesiog dabar labai gerai esu atitaikiusi kremus ir nenoriu per šalčius eksperimentuoti  smile.gif

O kuris cia butu maitinantis migdolu kremas,nes kiek ziurejau tai yra intensyvus migdolu,ir drekinantis,o maitinancio nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 12 15, 15:54)
O kuris cia butu maitinantis migdolu kremas,nes kiek ziurejau tai yra intensyvus migdolu,ir drekinantis,o maitinancio nemaciau g.gif

Ta tas intensyvus ir būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 12 15, 18:17)
Ta tas intensyvus ir būtų  mirksiukas.gif

Aciu,o koki pieneli praustis patartum,arba tonika,
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 12 14, 23:27)

Drėkinančiu netepčiau žiemą... Pasižiūrinėk riebesnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 12 15, 16:21)
Aciu,o koki pieneli praustis patartum,arba tonika,

Iš Weledos man labai patiko Migdolų pienelis, gerai nuvalydavo makijažą. Kai subaigsiu savo dabartinį turimą iš Loccitane firmospienelį, tai pirksiu vėl tą migdolinį 4u.gif
QUOTE(begike @ 2009 12 15, 22:05)
och, mano tokia pati oda  doh.gif  jei kas nepatinka, plemais nueina  doh.gif  ir skirtingose odose, skirtinga oda, sunku su vienu kremu apsieit  doh.gif

Tada tiktų tau manau maitinantis kremas, intensyvus.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 12 16, 10:14)
Iš Weledos man labai patiko Migdolų pienelis, gerai nuvalydavo makijažą. Kai subaigsiu savo dabartinį turimą iš Loccitane firmospienelį, tai pirksiu vėl tą migdolinį  4u.gif

Tada tiktų tau manau maitinantis kremas, intensyvus.

Netiktu intensyvus vien del to, kad misri oda. T zonai butu katastrofa, zinau is patirties. Tinka tik lengvi kremai mano odai smile.gif
As irgi apie ta pieneli galvoju. Kaip del akiu makiazo? Nuvalo gerai? Negrauzia akiu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 17 gruodžio 2009 - 22:02
QUOTE(begike @ 2009 12 17, 22:00)
Netiktu intensyvus vien del to, kad misri oda. T zonai butu katastrofa, zinau is patirties. Tinka tik lengvi kremai mano odai smile.gif 
As irgi apie ta pieneli galvoju. Kaip del akiu makiazo? Nuvalo gerai? Negrauzia akiu?  ax.gif

Migdolų pienelis man gerai valė makijažą ir negraužė schmoll.gif Planuoju vėl pirkti smile.gif
Atsakyti
o kaip jums aliejus nuo striju mamu ax.gif dbr naudoju, nu kvapas wub.gif tik labai greit naudojasi lotuliukas.gif
Atsakyti