Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(<MILANA> @ 2009 11 24, 02:46)
Kaledom jau zianu ka dovanosiu dovanu vyrui tik noreciau daugaiu atsilepimu ar savikems perkate ir weledos ,kokie atsilepimai ?

Maniškis irgi dabar šį skutimosi kremą naudoja, bet antrą kartą sakė tokio nebenori, jam trūksta slydimo, mat jo barzda kieta biggrin.gif
Dabar dar naudoja tokį gelį po skutimosi:
After shave balm
user posted image
Jis ganėtinai lengvas, skystos konsistencijos ir turi sodrų kvapą, taip kad nežinau ar kiekvienam jis patiktų. Bėrimus manyčiau šiek tik apmažina, lengvai susigeria.

Prieš tai dar turėjo šį kremą:
Moisture cream for men
user posted image
Vėlgi, sakė neblogas. Aš kaip suprantu, gerai drėkina, neapsunkina. Kvapas irgi sodrus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:38
sitas kremas /moisture cream for men/ manajam irgi labai drinks_cheers.gif o man kvapas itin bigsmile.gif
Atsakyti
Vat vyrui iš Weledos nieko nesu pirkus, rankas mano Skin food kartais pasitepa, jei sausumą jaučia. Dabar noriu sūneliui nuo šalčio veideliui ką nors nupirkt... kokį naudojat savo mažiukams?
Atsakyti
Almond facial oil
user posted image
kokia mazdaug jo kaina? smile.gif ir ar ilgam uztenka?
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 30, 21:33)
user posted image
kokia mazdaug jo kaina?  smile.gif  ir ar ilgam uztenka?

Pirkau ne Lietuvoje, bet man ne pilnai 40 lt išėjo. Kaip naudosis, priklauso nuo to, ką su juo darysit... biggrin.gif ar tik veidą tepsit, ar ir makiažą valysit veido bei akių. Aš valau makiažą, patepu veidą vakare... nepasakyčiau, kad labai greit išsinaudoja. Ant drėgno vatos diskelio tris kartus trumpais pavertimais suvilgau ir veidui man pakanka patept. Valant akis, daugiau susinaudoja kartais...
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 30, 22:33)
kokia mazdaug jo kaina?  smile.gif  ir ar ilgam uztenka?

kaina gali rast www.holos.lt
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 12 02, 11:30)
Tai jūs bandykite susirasti gal ir pas jus Kaune "Šeimos" vaistinėse prekiauja Weleda produkcija. Nes aš pasitikslinau - kad visą gruodžio mėnesį šeštad ir sekmad bus taikoma 15 proc nuolaidą visoms prekėms  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Reikes pasinaudot nuolaidomis. Gal ir dovana kam pritaikysiu ax.gif
Kaune pardavimo vietos:
KAUNAS

"Ekologija ir mada vaikams" - Mosėdžio g. 7-104, Kaunas tel. 8 655 47220 dirbame: 10.00 -18.00 I-V; 10.00-16.00 VI VISAS WELEDA PRODUKTŲ ASORTIMENTAS www.aukimekartu.lt

"EcoHit" - V.Lašo g. 3, Kaunas (prie Klinikų). Tel. 8 (37) 211844. Darbo laikas: I-V 9-18 val; VI 9-17 val. www.ecohit.lt
E.Kerševičiaus vaistinė - S.Nėries g. 13, Rumšiškės

Eurovaistinė - Karaliaus Mindaugo pr. 49 (Akropolis), Kaunas

Eurovaistinė - Savanorių pr. 255 (Hyper Maxima), Kaunas

Šeimos vaistinė (budinti) - Savanorių pr. 66/ Žemaičių g.31, Kaunas VISAS WELEDA PRODUKTŲ ASORTIMENTAS

Šeimos vaistinė - Baršausko g. 66a (Molas), Kaunas

Šeimos vaistinė - Islandijos pl. 32 (Mega), Kaunas VISAS WELEDA PRODUKTŲ ASORTIMENTAS

Gedimino vaistinė - Gedimino g. 34, Kaunas VISAS WELEDA PRODUKTŲ ASORTIMENTAS

Muziejaus homeopatinė vaistinė - Rotušės a. 3, Kaunas

"Sveikatos dovanos" - Savanorių pr. 221, Kaunas, www.sveikatosdovanos.lt

"Sveikatos krautuvėlė" - Pramonės pr. 16, Urmo miestelis, prekybos paviljonas-traukinys, 6 vagonas, Kaunas Mob.tel. 8 650 91223
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 12 10, 11:59)
Pa mus Klaipėdoje mažas pasirinkimas kur pirkti Weleda...Sulyginau vieno kremo kainą "šeimos vaistinėje" ir "mada ir ekologija vaikms", tai skyrėsi tik centai.

Pastebėjau, kad akropolio eurovaistinėje padidėjo asortimentas. atsirado dantų pastų, abu šampūnai. bet kainos nedžiugina..
gal kas žino, ar yra Lietuvoj pirkti burnos skalavimo skysčio su ratanija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 12 10, 11:53)
ar yra Lietuvoj pirkti burnos skalavimo skysčio su ratanija?  g.gif

Yra, bent jau Holos tai tikrai būdavo 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,
mano veido oda labai pasidare jautri unsure.gif ,jau net nezinau kuom tept,o siandien visai netycia uzsukau i vaistine,ten man pasiule isbandyt Weledos-drekinamaji migdolu krema(labai jau isgyre vaistininke),idomu butu suzinot,gal jau kas bande,kokie atsiliepimai,pastebejimai.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 12 12, 22:46)
Laba vakara,
mano veido oda labai pasidare jautri unsure.gif ,jau net nezinau kuom tept,o siandien visai netycia uzsukau i vaistine,ten man pasiule isbandyt Weledos-drekinamaji migdolu krema(labai jau isgyre vaistininke),idomu butu suzinot,gal jau kas bande,kokie atsiliepimai,pastebejimai.Aciu.

O ką eišia jautri? Gal galėtum konkrečiau apibūdinti mirksiukas.gif
Aš pati esu išbandžiusi migdolų maitinantį ir vikldagių dieninį.
Man pačiai labai sunku kremą pasirinkti, nes oda mišri, o kai kuriose vietose labai sausa ir pleiskanoja, ypač pasireišia tai žiemos laikotarpiu.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 12 14, 15:53)
O ką eišia jautri? Gal galėtum konkrečiau apibūdinti mirksiukas.gif
Aš pati esu išbandžiusi migdolų maitinantį ir vikldagių dieninį.
Man pačiai labai sunku kremą pasirinkti, nes oda mišri, o kai kuriose vietose labai sausa ir pleiskanoja, ypač pasireišia tai žiemos laikotarpiu.

Nuolat jauciu odos tempima,arti kapiliarai,jei kremas netinka,tai plemais isberia,kai salciai prasideda,tai pleiskanoti pradeda,tai tokia mano odele unsure.gif
Atsakyti