Parasysiu ir as kelis dalykus kuruos isbandziau is weledos
Taigi,duso pienelis citrusinis ,labai labai patinka ir kvapas lengvas
man labai pagerina nuotaika,nezinau ar cia del tu citrusinio kvapo taip ,bet jaucuosi pilna energijos ,zvalumo.Turejau saltalankiu ,nelabai koks kavapas,daugaiu patiko citrusinis.Dabr eile ateis ir levandu pieneliui,kaiptik turetu buti vakare faiani su juo praustis,kaskaip neabejoju kad patiks .
Vaikucui naudoju sampuna ir duso zele viename su medetkomis,nesausina odeles ,gerai plauna,negrauze akyciu.Uzpakaliukui plauti ir rankytem naudoju weleda medetku muiliuka,gerai plauna kvapas malonus,isustimamas weledos kremuka kai nupirkau mazyliui ir pabandziau ,nesu keitusi nejokio kito,sis labai patiko.
Vyrui skutimosi kremuka nupirkau ,liko patenkintas sake labai drekina ,minkstina oda ,nu man kniedejo isbadyti ,tai nugvelbiau
ir t zona kuri man visada labai jautri leka,buvau labai nustebinat ,liko kaip persikine
gerai pasiskirsto ,toks slidus ,man patiko.Kaledom jau zianu ka dovanosiu dovanu vyrui tik noreciau daugaiu atsilepimu ar savikems perkate ir weledos ,kokie atsilepimai ?
Ranku kremas su saltalainkesi nesnai uzbaigiau jau natra tubele,man gerai susigere malonaus kvapo,rankytes svelnios ,padrekina,adgaivina.
Dantu pata man labaiu patiko su druska,esu rasusi jau ,bet videlto megstu pakieitneti viena nusibosta.
Gal kas isbandet vonios pieneli levandu,kaip pojutis ?
QUOTE(Dovish @ 2009 10 03, 15:31)
Kremo būtent rankoms Weleda daugiau neturi, bet dar galima bandyti Skin food, štai tokį:
Jis riebus, tinkamas viskam, tuo pačiu ir sausoms rankoms
Aa gavau tokio kremuko visa tubele meginuka,mano veido odos tipas sausas ,net labai,parausta.Tai kai isbnadziau si kremuak man jis tiesiog prilipo mano odytei,svelnaus skonio jaucesi citruso,na cia taip man gal,dar ka pastebejau kai tik isistepu juo odyte igauna atspalvi ,suzydi ,labai gerai susigere.As naudoju ir kaip rankom ir sausoms kuno vietoms super
QUOTE(Kelsey @ 2009 10 04, 17:02)
o kaip del tos apsaugos nuo salcio? veikia?
Veikia mums ,mazylui tepu jau natra ziema arteja ir vel bus pagalbinikas si kremuas nuo vejo ir salcio.
QUOTE(agpa @ 2009 11 04, 17:16)
beje, gal jau isbandete kremini kuno prausikli su granatais?
Nesenai preiat savite gavau kaip naujiena pastu weledos granatu meginuka kuno aliejuka, 2ml man mazokai bet kunui uzteko vienam kartui isitepti,bet jau kvapas pasaka
uostyciau ir uostyciau,gerai susigere.Reikes isigyti ir velaiu parasysiu daugaiu atsilepimu,bent jau ispimo ispudzio mazos dozes man labai labai
Tai galvoju duso pienelsi ir tokio malonaus kavapo turtu buti