Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

Mergaites, gal kuri naudojo Weleda sampunus ir galetu pakomentuot.
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 11 11, 20:20)
jau nezinau kelinta karta rasau, kad druskine pasta man numeris 1, valo geriausiai is bandytu naturaliu pastu, gaivumas ilgai islieka, o dantukai lieka svarus ir tokie slidus.

O ar nebraizo emalio tos druskos kristalai?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 17, 21:23)
Mergaites, gal kuri naudojo Weleda sampunus ir galetu pakomentuot.

naudojau.. abu naudojau (ir rozmarinu, ir kastonu)..
rozmarinu sampunas mano nr.1 is visu bandytu natur. sampunu (bandziau tikrai nemazai)
mano plaukai nesiveliantys, tai galiu ir plauku balzamo nedeti.. bet is atsiliepimu, tai daug kam balzamas reikalingas buna..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 17, 21:27)
naudojau.. abu naudojau (ir rozmarinu, ir kastonu)..
rozmarinu sampunas mano nr.1 is visu bandytu natur. sampunu (bandziau tikrai nemazai)
mano plaukai nesiveliantys, tai galiu ir plauku balzamo nedeti.. bet is atsiliepimu, tai daug kam balzamas reikalingas buna..

Rozmarinu, kiek suprantu daugiau normaliem/sausiem tinka?
Kuri naudojot?
Rosemary&Ginger shampo
user posted image
Rosmarin šampūnas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:35
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 17, 21:33)

as tai sakyciau, kad kastonu sampunas labiau sauseniems tinkamas, nors aprasyme kitaip parasyta smile.gif
Papildyta:
Kuri naudojot?
Rosemary šampūnas
user posted image

si smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:36
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 16:02)
na taip jauinesne, bet beria pastoviai ax.gif
gal kas naudijat is iris kremuka? 4u.gif

As irgi naudojau Iris krema. Kadangi mano oda jautri, man jis netiko, tik parausdavo oda nuo jo. Manau riebiai odai tiktu, nes tikrai lengvas ir greit susigeria.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 17, 22:33)
1.Rozmarinu, kiek suprantu daugiau normaliem/sausiem tinka?
2.Kuri naudojot?
Rosemary šampūnas
user posted image

1. Pritariu Palominai, kad nors parašyta,jog rozmarinų šampūnas labiau sausiems tinka, man labiau tiko kaštonų šampūnas. Turi kaštonų šampūnas lanolino, kuris mano plaukui patiko biggrin.gif Kol kas jis man Nr.1 4u.gif
2. Šitą šampūną naudojau
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 11 05, 10:42)
Dar nepabaigus pakuotės, naudoju dabar. Bet jau jis man gal kiek per lengvas į lauką einant  g.gif Kažko riebesnio reikėtų... galvoju pirkti migdolų. Manau,  žiemai labiau tiks.
O kaip migdolų? Jaučiasi riebumas ar ne? Ar nepalieka blizgesio ant veido?

Man migdolų (tas intensyvesnis) super, ypač kai šalta, nors mano oda labiau į riebumą (bet jautri labai). Tikrai labai gerai nuramina. Iris man netiko, taip pat ir rožių nelabai. Bandžiau ir tą lengvesnį migdolų, man irgi per mažai drėkina. Nors kiekvienai labai individualu čia..
Dėl blizgesio, tai šiek tiek blizga (man labai ir netrukdo tas blizgesys), bet jei tepiesi pudrą, ir dar kokią sausesnę, tai puikiai turėtų tikti.
Papildyta:
Kuri naudojot?

Rozmarinų super, nors mano plaukai tikrai ne sausi. Man nebėra pleiskanų nuo jo, ir plaukai šiek tiek papurę.

Atsakyti
Rozmarinų šampūnas man labai patiko, bet jei nenaudočiau balzamo, būtų labai sunku iššukuoti...
Papildyta:
QUOTE(jolie23 @ 2009 11 19, 17:00)
Dėl blizgesio, tai šiek tiek blizga (man labai ir netrukdo tas blizgesys), bet jei tepiesi pudrą, ir dar kokią sausesnę, tai puikiai turėtų tikti.

Ačius, bandysiu aš jį imti smile.gif
Atsakyti
Merginos, isigijau si valomaji pieneli, tik nelabai suprantu, kaip ji naudot. Ar jis putoja? Ar juo naudotis, kaip ir toniku, ty ant vatos tampono. Ir kaip ji krapstyt is to buteliuko?
IRIS Cleansing lotion
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 20, 21:21)
Merginos, isigijau si valomaji pieneli, tik nelabai suprantu, kaip ji naudot. Ar jis putoja? Ar juo naudotis, kaip ir toniku, ty ant vatos tampono. Ir kaip ji krapstyt is to buteliuko?

turejau toki smile.gif
na as tai darydavau stai kaip.. sudrekindavau veido oda vandeniu, tada imdavau truputi sio pienelio ir paskirstydavau ant veido, pamasazuodavau siek tiek ir po to dregnu vatos diskeliu nuvalydavau.. po to dar veida su vandeniu nuprausdavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 20 lapkričio 2009 - 20:45
Aš aplamai beveik visas Weledos priemones tepu ant sudrėkintos odos arba drėgno vatos diskelio... šito valomojo losjono neturėjus, bet aliejukus visus taip naudoju... net kremai man geriau pasiskirsto nei ant visai sausos.
Atsakyti
Parasysiu ir as kelis dalykus kuruos isbandziau is weledos mirksiukas.gif
Taigi,duso pienelis citrusinis ,labai labai patinka ir kvapas lengvas rolleyes.gif man labai pagerina nuotaika,nezinau ar cia del tu citrusinio kvapo taip ,bet jaucuosi pilna energijos ,zvalumo.Turejau saltalankiu ,nelabai koks kavapas,daugaiu patiko citrusinis.Dabr eile ateis ir levandu pieneliui,kaiptik turetu buti vakare faiani su juo praustis,kaskaip neabejoju kad patiks .
Vaikucui naudoju sampuna ir duso zele viename su medetkomis,nesausina odeles ,gerai plauna,negrauze akyciu.Uzpakaliukui plauti ir rankytem naudoju weleda medetku muiliuka,gerai plauna kvapas malonus,isustimamas weledos kremuka kai nupirkau mazyliui ir pabandziau ,nesu keitusi nejokio kito,sis labai patiko.
Vyrui skutimosi kremuka nupirkau ,liko patenkintas sake labai drekina ,minkstina oda ,nu man kniedejo isbadyti ,tai nugvelbiau blush2.gif ir t zona kuri man visada labai jautri leka,buvau labai nustebinat ,liko kaip persikine blush2.gif gerai pasiskirsto ,toks slidus ,man patiko.Kaledom jau zianu ka dovanosiu dovanu vyrui tik noreciau daugaiu atsilepimu ar savikems perkate ir weledos ,kokie atsilepimai ?
Ranku kremas su saltalainkesi nesnai uzbaigiau jau natra tubele,man gerai susigere malonaus kvapo,rankytes svelnios ,padrekina,adgaivina.
Dantu pata man labaiu patiko su druska,esu rasusi jau ,bet videlto megstu pakieitneti viena nusibosta.
Gal kas isbandet vonios pieneli levandu,kaip pojutis ?

QUOTE(Dovish @ 2009 10 03, 15:31)
Kremo būtent rankoms Weleda daugiau neturi, bet dar galima bandyti Skin food, štai tokį:
user posted image
Jis riebus, tinkamas viskam, tuo pačiu ir sausoms rankoms 4u.gif

Aa gavau tokio kremuko visa tubele meginuka,mano veido odos tipas sausas ,net labai,parausta.Tai kai isbnadziau si kremuak man jis tiesiog prilipo mano odytei,svelnaus skonio jaucesi citruso,na cia taip man gal,dar ka pastebejau kai tik isistepu juo odyte igauna atspalvi ,suzydi ,labai gerai susigere.As naudoju ir kaip rankom ir sausoms kuno vietoms super thumbup.gif

QUOTE(Kelsey @ 2009 10 04, 17:02)
o kaip del tos apsaugos nuo salcio? veikia? smile.gif

Veikia mums ,mazylui tepu jau natra ziema arteja ir vel bus pagalbinikas si kremuas nuo vejo ir salcio.

QUOTE(agpa @ 2009 11 04, 17:16)
beje, gal jau isbandete  kremini kuno prausikli su granatais? bigsmile.gif

Nesenai preiat savite gavau kaip naujiena pastu weledos granatu meginuka kuno aliejuka, 2ml man mazokai bet kunui uzteko vienam kartui isitepti,bet jau kvapas pasaka rolleyes.gif uostyciau ir uostyciau,gerai susigere.Reikes isigyti ir velaiu parasysiu daugaiu atsilepimu,bent jau ispimo ispudzio mazos dozes man labai labai thumbup.gif Tai galvoju duso pienelsi ir tokio malonaus kavapo turtu buti bigsmile.gif
Atsakyti