Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(begike @ 2009 11 11, 19:26)
as irgi dairausi sio gamintojo dantu pastos  ax.gif  Kas naudojot/at, gal pasakysit ar gerai valo? Po Urtekram pastos ant dantu atsirado apnasos, blogai vale, tai dabar prisibijau kad su visom naturaliom taip nebutu  ax.gif

bent jau druskine pasta tai tikrai labai gerai valo (tik skonis nelabai koks)
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 11 11, 19:26)
as irgi dairausi sio gamintojo dantu pastos  ax.gif  Kas naudojot/at, gal pasakysit ar gerai valo? Po Urtekram pastos ant dantu atsirado apnasos, blogai vale, tai dabar prisibijau kad su visom naturaliom taip nebutu  ax.gif

jau nezinau kelinta karta rasau, kad druskine pasta man numeris 1, valo geriausiai is bandytu naturaliu pastu, gaivumas ilgai islieka, o dantukai lieka svarus ir tokie slidus.
Atsakyti
nies nenaudojo to kremuko?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 11, 19:14)
bent jau druskine pasta tai tikrai labai gerai valo (tik skonis nelabai koks)

QUOTE(agnuta @ 2009 11 11, 19:20)
jau nezinau kelinta karta rasau, kad druskine pasta man numeris 1, valo geriausiai is bandytu naturaliu pastu, gaivumas ilgai islieka, o dantukai lieka svarus ir tokie slidus.

o seiletekio neskatina, kaip kad ten parasyta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 12, 15:15)
nies nenaudojo to kremuko?

roziu kremas skirtas labiau brandziai odai, jei jusu oda jaunesne ir linkusi i berimus galima pabandyti is iris serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 11 12, 16:16)
o seiletekio neskatina, kaip kad ten parasyta?  biggrin.gif

nu, valantis tai paskatina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 12, 15:34)
nu, valantis tai paskatina biggrin.gif

daugiau nei iprasta pasta? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 11 12, 23:42)
daugiau nei iprasta pasta?  g.gif   smile.gif

sakyciau, kad daugiau smile.gif bent jau man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 13 lapkričio 2009 - 08:55
QUOTE(pepkė @ 2009 11 12, 16:32)
roziu kremas skirtas labiau brandziai odai, jei jusu oda jaunesne ir linkusi i berimus galima pabandyti is iris serijos smile.gif

na taip jauinesne, bet beria pastoviai ax.gif
gal kas naudijat is iris kremuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 16:02)

Buvau vasara, mažutę pakuotę nusipirkusi, mano oda taip pat į bėrimus ir nors jis skaitosi lengvas, man netiko. Sunaudojau paakiams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 18:02)

Aš taip pat turėjau iris kremo mėginuką. Man nepatiko. Mano oda sausa, tai nesijautė jokio drėkinimo, kažkokia plėvelė lyg užsidėdavo, žodžiu, sutepiau rankoms.
Atsakyti
tikrai faina drusku dantu pasta wub.gif tik galetu kiek pabalint dantukus, nes kazkokie pagelte, nors niekuomet tokie nebudavo (siaip valo svariai), tai kartas nuo karto tenka pavalyt su fluoru turincia dantu pasta rolleyes.gif
Atsakyti