Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

vaikams skirtos priemonės tikrai puikios.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 10 05, 11:13)

Galima konkrečiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 10 05, 10:13)

drinks_cheers.gif aliejuką mes naudojam, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 04, 19:18)
Gal esi naudojus ir IRIS? Palygintum su migdolų  ax.gif  4u.gif  norėčiau ir migdolų pabandyt, kai šitą pabaigsiu.

kaip supratau esi naudojus vilkdalgiu krema? ar jis tiktu dbr saltuoju metu? kaip tik svarstau, kad noreciau jo g.gif
baigineju migdolu. patinka, tik noretusi kvapo man tongue.gif /oda mano misri/
Atsakyti
beje, gal jau isbandete kremini kuno prausikli su granatais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 11 04, 17:56)
kaip supratau esi naudojus vilkdalgiu krema? ar jis tiktu dbr saltuoju metu? kaip tik svarstau, kad noreciau jo g.gif

Dar nepabaigus pakuotės, naudoju dabar. Bet jau jis man gal kiek per lengvas į lauką einant g.gif Kažko riebesnio reikėtų... galvoju pirkti migdolų. Manau, žiemai labiau tiks.
O kaip migdolų? Jaučiasi riebumas ar ne? Ar nepalieka blizgesio ant veido?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 05 lapkričio 2009 - 09:43
laba, na siaip man pasitepus lyg matine oda pasidaro. bet noreciau ziemai riebesnio. hmm..pasimeciau, ar tiks neteks vel migdolu pirkt rolleyes.gif mano buvo berods drekinantis, tai gal ziemai labiau tiktu tas intensyvus migdolu...
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 11 05, 11:02)
laba, na siaip man pasitepus lyg matine oda pasidaro. bet noreciau ziemai riebesnio. hmm..pasimeciau, ar tiks neteks vel migdolu pirkt  rolleyes.gif mano buvo berods drekinantis, tai gal ziemai labiau tiktu tas intensyvus migdolu...

Manau, kad migdolų labiau žiemai tinkamas nei Iris... nebandžiau migdolų, bet iš atsiliepimų apie jį tokią nuomonę susidariau g.gif
Atsakyti
sveikos, ieskau pagalbos - labai sudominot su sio gamintojo dantu pasta, o joje yra fluoro? esu jam alergiska ir dabar ieskau dantu pastos be jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 10, 17:03)
sveikos, ieskau pagalbos - labai sudominot su sio gamintojo dantu pasta, o joje yra fluoro? esu jam alergiska ir dabar ieskau dantu pastos be jo  4u.gif

Kiek žinau, natūraliose dantų pastose fluoro būti negali, nes jis - gryna cheminė medžiaga ax.gif
Atsakyti
ar veledos roziu kremas tinka i riebuma odai, kuria paberia? 4u.gif
Atsakyti
as irgi dairausi sio gamintojo dantu pastos ax.gif Kas naudojot/at, gal pasakysit ar gerai valo? Po Urtekram pastos ant dantu atsirado apnasos, blogai vale, tai dabar prisibijau kad su visom naturaliom taip nebutu ax.gif
Atsakyti