Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Hibisco @ 2009 10 03, 12:11)
Aš jį praeitą žiemą įsigijau, nes rankos buvo tiesiog suskilinėję nuo šalčio. Na ir ką, tepiau riebiai ir kas kelias valandas ir atstatė viską į savo vietas  thumbup.gif O juo profilaktiškai tepant apsaugai nuo šalčio ir pan, irgi puikiai tinka. Tikrai pirksiu dar  thumbup.gif

Gaila, kad parduotuvėj patingėjau pasibandyt. Atsukau tik mėginuką pauostyt biggrin.gif
Visgi pirksiu, nes dabar labai dažnai tenka rankas šlapinti ir sausėja siaubingai oda. Dabar turimas nepadeda išvis, toks nemalonus jausmas. O riebesnių jie neturi turbūt? g.gif bent jau nemačiau aš kito jokio g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 10 03, 12:44)
drinks_cheers.gif su agnuta, ypač sausoms rankos jis bus per lengvas, nebent po kiekvieno plovimo tepti mirksiukas.gif

Kad aš ir dabar po kiekvieno plovimo tepu smile.gif Kremas pas mane ant kriauklės krašto stovi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 03, 16:21)
O riebesnių jie neturi turbūt?  g.gif  bent jau nemačiau aš kito jokio  g.gif

Kremo būtent rankoms Weleda daugiau neturi, bet dar galima bandyti Skin food, štai tokį:
user posted image
Jis riebus, tinkamas viskam, tuo pačiu ir sausoms rankoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 spalio 2009 - 16:32
QUOTE(Dovish @ 2009 10 03, 16:31)
Kremo būtent rankoms Weleda daugiau neturi, bet dar galima bandyti Skin food, štai tokį:

Jis riebus, tinkamas viskam, tuo pačiu ir sausoms rankoms 4u.gif

bigsmile.gif oi, ačiū 4u.gif tokio nemačiau net. Ieškosiu geriau šito. Kaip suprantu, čia būtų labai gerai ir alkūnėms, kelių odai... sausėja man labai.
Atsakyti
Prisiskaiciau daug geru atsiliepimu apie weledos krema veidui su migdolais. Mano oda misri, labiau i sausuma, jautri. Noreciau kremo ziemai, tokio "sunkesnio". Kazin, ar man jis tiktu, jei oda sausoka, bet kakta siek tiek paberia? Ar neriebintu pernelyg tu probleminiu vietu?
Atsakyti
Beje, kuo skiriasi drekinamasis migdolu kremas ir intensyvus migdolu kremas? Skaiciau, jog kitos naudoja iris krema misriai odai. Tai gal toks labiau tiktu blush2.gif Visai pasimeciau. Beje, kaip siu kremu kvapai?Ir ar buna siu kremu pirkti mazoj pakuotej, pvz eurovaistineje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelaite: 04 spalio 2009 - 15:21
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 04, 16:17)
Ir ar buna siu kremu pirkti mazoj pakuotej, pvz eurovaistineje?

kremu mazoje pakuoteje tikrai buna pirkti holos parduotuveje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 03, 12:44)
drinks_cheers.gif su agnuta, ypač sausoms rankos jis bus per lengvas, nebent po kiekvieno plovimo tepti mirksiukas.gif

Kiekvienam skirtingai, nemanau, kad galima kategoriškai teigti, kad netiks ir viskas ax.gif Man tiko ypač sausoms rankoms....
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2009 10 02, 15:02)
Man jis gana riebus blush2.gif pats kremas toks kaip ne kremas o l.tirstas aliejus,nezinau kaip pavadinti g.gif  bet geras dalykas artejant salciams  mirksiukas.gif kvepia neblogai..

o kaip del tos apsaugos nuo salcio? veikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 04, 15:17)
Beje, kuo skiriasi drekinamasis migdolu kremas ir intensyvus migdolu kremas? Skaiciau, jog kitos naudoja iris krema misriai odai. Tai gal toks labiau tiktu blush2.gif  Visai pasimeciau. Beje, kaip siu kremu kvapai?Ir ar buna siu kremu pirkti mazoj pakuotej, pvz eurovaistineje?

Aš naudoju IRIS dieninį kremuką. Oda mišri mano. Man jis tinka ir patinka, neapsunkina odos, nekemša porų. O dėl kvapo tai... biggrin.gif man jis toks savotiškas.. nepasakyčiau, kad kvepia ax.gif bet ir neerzina. Pakuotė 30 ml.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 04, 15:48)
Prisiskaiciau daug geru atsiliepimu apie weledos krema veidui su migdolais. Mano oda misri, labiau i sausuma, jautri. Noreciau kremo ziemai, tokio "sunkesnio". Kazin, ar man jis tiktu, jei oda sausoka, bet kakta siek tiek paberia?  Ar neriebintu pernelyg tu probleminiu vietu?

Naudojau si krema anskciau. Butent jautriai odai jis man labai tiko mirksiukas.gif Nuo intensyvaus jis skiriasi tuo, kad yra lengvesnis. Bent jau Holos parduotuveje saltesniam sezonui man siule ta intensyvesni, bet emiau paprasta. Mano oda yra misri, nosi ir kakta paberia, o kitur normali, na dar ziemos metu skruostai pasauseja siek tiek. Pakankamai gerai drekindavo oda ir tas paprastas mogdolu kremas, o probleminiu vietu neriebino pernelyg smile.gif
Papildyta:
O del kvapo, tai jis nera labai jauciamas, bet man patiko, toks malonus ir neerzinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 10 04, 18:10)
Naudojau si krema anskciau. Butent jautriai odai jis man labai tiko

Gal esi naudojus ir IRIS? Palygintum su migdolų ax.gif 4u.gif norėčiau ir migdolų pabandyt, kai šitą pabaigsiu.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 04, 19:18)
Gal esi naudojus ir IRIS? Palygintum su migdolų  ax.gif  4u.gif  norėčiau ir migdolų pabandyt, kai šitą pabaigsiu.

Ne, nesu Iris naudojusi smile.gif
Atsakyti