Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

Sveikos, nesenei isigijau weledos sampuna su rozmarinais, ir taip nutiko kad netiketai atsirado pleiskanu, kazin galetu buti nuo sio sampuno? Gal kas turi panasios patirties? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 09 21, 18:36)
Sveikos, nesenei isigijau weledos sampuna su rozmarinais, ir taip nutiko kad netiketai atsirado pleiskanu, kazin galetu buti nuo sio  sampuno? Gal kas turi panasios patirties?  schmoll.gif

Gali būti, kad netiko šampūnas ar jo koks ingridientas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar labai noriu išgirti Weledos edelveisų apsauginį kūno pienelį - patiko labiau nei Hauschkos, - lengviau tepasi, pasiskirsto, nebūtina tada tepti ant drėgnos odos, o lyginant su cheminiais pieneliais, natūralūs labiau patiko, nes neuždeda riebios plėvelės ant odos, jau nekalbant apie poveikį odai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 22, 15:02)
Dar labai noriu išgirti Weledos edelveisų apsauginį kūno pienelį

Čia nuo saulės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 09 22, 18:09)
Čia nuo saulės? 4u.gif

Taip 4u.gif ir naudojau Turkijoj rugsėjį - pasiteisino ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimą-ar naudojate šampūnus savo vaikų plaukučiams plauti? Klausiu todėl, kad nuvylė vaikiški šampūnai-paskaitai jų sudėtį ir net bloga darosi wacko.gif-tiek ten tų parabenų ir kt.naftos produktų prikišta.
Atsakyti
O gal kas esat naudoje Weleda Baby Medetkų krema nuo vėjo ir šalčio ? Ar nera jis labai riebus?
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=10
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 10 01, 19:07)
O gal kas esat naudoje Weleda Baby Medetkų krema nuo vėjo ir šalčio ? Ar nera jis labai riebus?
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=10

Man jis gana riebus blush2.gif pats kremas toks kaip ne kremas o l.tirstas aliejus,nezinau kaip pavadinti g.gif bet geras dalykas artejant salciams mirksiukas.gif kvepia neblogai..
Atsakyti
Jau galiu parašyt atsiliepimus apie IRIS kremą veidui ir migdolų aliejuką. Kremas labai patiko, gerai įsigeria, jokio riebumo ar blizgesio nepalieka ant odos thumbup.gif O aliejukas... įsimylėjau wub.gif biggrin.gif Teko ir vandeniui atspariu tušu pasidažyt, tai palaikiau patepus aliejuko ant blakstienų, nuėmė ir tą švelniai gražiai. Ir veido odai patinka jis. Kaktą tik vos vos perbraukiu, nelabai tinka, blizgesį palieka.
Rozmarinų šampūną ir vandenį panaudojau, irgi patiko labai.
Dabar noriu dantų pastos su druska, paskaičius jūsų atsiliepimus. Ir rankų kremą mačiau, bet susilaikiau nepirkus, kol nepabaigiau savojo dar. Labai sausėja oda, reikėtų gal nepagailėt pinigų ir nusipirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 02 spalio 2009 - 17:57
QUOTE(Nanda @ 2009 10 02, 18:55)
Ir rankų kremą mačiau, bet susilaikiau nepirkus, kol nepabaigiau savojo dar. Labai sausėja oda, reikėtų gal nepagailėt pinigų ir nusipirkt  g.gif

jei labai sauseja oda, tai kazin ar tiktu sis kremas, jis man pasirode toks gana lengvas.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 03, 12:08)
jei labai sauseja oda, tai kazin ar tiktu sis kremas, jis man pasirode toks gana lengvas.

Aš jį praeitą žiemą įsigijau, nes rankos buvo tiesiog suskilinėję nuo šalčio. Na ir ką, tepiau riebiai ir kas kelias valandas ir atstatė viską į savo vietas thumbup.gif O juo profilaktiškai tepant apsaugai nuo šalčio ir pan, irgi puikiai tinka. Tikrai pirksiu dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 03, 12:08)

drinks_cheers.gif su agnuta, ypač sausoms rankos jis bus per lengvas, nebent po kiekvieno plovimo tepti mirksiukas.gif
Atsakyti