Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 31, 14:33)
as itrinu i dregnus plaukus (rasoma, kad netgi kiek imanoma dregnesnius), nes oda geriau pasisavina tuomet, o jei i sausus, tuomet minima, kad galima ilasinti keleta lasu weledos plauku aliejaus (manau ir kitas aliejus tiktu) ir tada gerai itrinti.

na, bet kokius aliejus i galvos oda gal nerizikuociau trinti, nes ir taip riebia galvos oda turiu ax.gif nebent koki kameliju, kuris sako neriebina g.gif

QUOTE(Boggi @ 2009 04 04, 12:41)
Sveikutes, gal priimsit mane i savo buri mirksiukas.gif  labai gundausi rozmarinu plauku sampunu, bet bijau, kad mano plaukai labai susivels, nes ir taip yra linke veltis...o jie dar sviesinti, tai bijau, kad neatrodytu plaukas toks issiputes kaip nesveikas g.gif

nezinau, man tai nuo sio sampuno nelabai veliasi, nors dauguma sako, kad veliasi. o jei plaukai linke veltis ar pustis, juk visuomet po plovimo galima balzama panaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien įgijau beržų aliejų smile.gif Norėjau pasiteirauti nes nebuvo parašyta: po dušo gerai įmasažuoti ir viskas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 04 07, 20:48)
Aš irgi šiandien įgijau beržų aliejų smile.gif Norėjau pasiteirauti nes nebuvo parašyta: po dušo gerai įmasažuoti ir viskas? smile.gif

na as taip darau, gali pasimasazuoti. As ryte tai su kriemu maisau, tada nera to riebumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sasha: 07 balandžio 2009 - 20:21
QUOTE(Boggi @ 2009 04 04, 12:41)
Sveikutes, gal priimsit mane i savo buri mirksiukas.gif  labai gundausi rozmarinu plauku sampunu, bet bijau, kad mano plaukai labai susivels, nes ir taip yra linke veltis...o jie dar sviesinti, tai bijau, kad neatrodytu plaukas toks issiputes kaip nesveikas g.gif

na, mano nelinke labai veltis, bet sis sampunas tikrai pavelia rolleyes.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 17:52)
na, bet kokius aliejus i galvos oda gal nerizikuociau trinti, nes ir taip riebia galvos oda turiu ax.gif nebent koki kameliju, kuris sako neriebina g.gif
nezinau, man tai nuo sio sampuno nelabai veliasi, nors dauguma sako, kad veliasi. o jei plaukai linke veltis ar pustis, juk visuomet po plovimo galima balzama panaudot mirksiukas.gif

na, cia jau bandytis reik, kiti kaip tik sureguliuoja, kaip ir, bent jau taip raso, tas pats weledos aliejukas. O sioje vietoje paprasta iseitis - tuomet itrinti dregnus plaukus ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 31, 12:17)
O kaip naudojat rozmarinų vandenuką? Čia plaukams kaip supratau? g.gif

Aš į šlapius palukus įtrinu. Labai skaniai kvepia ir plauką suminkština.

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 18:52)

Man nuo rozmarinų šampūno labai vėlėsi plaukai. Dabar naudoju kaštonų šampūną, daug mažiau veliasi, nors ir rašo, kad riebiems palukams, o mano sausi, bet nenusausina ir nevelia. Kol kas Welwdos kaštonų šampūnas geriausias iš naudotų. biggrin.gif
Gal kas žinot, ar Gerulaičio gatvėj jau vekia Holos parduotuvė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 07 balandžio 2009 - 21:02
Išsitepiau beržų aliejumi, jau kvapas wub.gif man tobulas smile.gif ir kadangi daugiau naudoju aliejus nei kremus tai man iš viso tobula smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Sasha @ 2009 03 30, 22:26)
3. Berzu aliejus nuo celiulito (pirma karta bandziau pries metus) gaivus kvapas, ryte maisau su kremu nuo celiulito, kad nebutu toks riebus, vakare MB daro masaza, tai aliejaus susinaudoja daugiau, odyte svelni, MB jau laukia savo darbo rezultatu  blush2.gif (siandien prigriebiau dar viena pakuote)

ir aš šitą papirkau tongue.gif ... dar nenaudojau blush2.gif ... gerai, kad atradau šią temą, tai jau aiškiau kaip naudot... vokiečių kalbos nemoku, tai nesupratau instrukcijų doh.gif blush2.gif pirkau ne LT

QUOTE(Sasha @ 2009 04 07, 21:21)
na as taip darau, gali pasimasazuoti. As ryte tai su kriemu maisau, tada nera to riebumo

o su kokiu kremu... jų gi visokių yra doh.gif ... turbūt jau atradot geriausią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 04 16, 09:11)
Sveikos smile.gif
1. ir aš šitą papirkau tongue.gif ... dar nenaudojau blush2.gif ... gerai, kad atradau šią temą, tai jau aiškiau kaip naudot... vokiečių kalbos nemoku, tai nesupratau instrukcijų doh.gif  blush2.gif pirkau ne LT
2. o su kokiu kremu... jų gi visokių yra doh.gif ... turbūt jau atradot geriausią bigsmile.gif

1. ivesk i googla weleda ir rasi visus aprasymus
2. priklauso nuo nuotaikos, buna, kad i anticeliulitini, buna i paprasta drekinamaji, tiesiog, kad atskiesti
Atsakyti
QUOTE(Sasha @ 2009 03 30, 22:26)
1. Berzu pumpuru ekstrasktas(pirkau be medaus, tik ekstraktas ir citrina): maisau su vandenuku ir geriu du kartus, varo skyscius. Skonis toks visai neutralus, ryte labai gera ant tuscio skrandzio atsigerti, atsigaunu is karto. Siandien nusipirkau antra pakuote, pasinaudojau 20% nuolaida (paskutines dienos)

gal žinot, kiek pakuočių jo galima/reiktų suvartoti? ir su kokiu kiekiu skysčio (vandens, arbatos) tuos 5-10 ml reiktų sumaišyt?
nervina, kai nėra tikslios instrukcijos, man patinka, kai viskas kaip 2x2 surašyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 16 balandžio 2009 - 17:54
QUOTE(Irėja @ 2009 04 16, 18:53)
gal žinot, kiek pakuočių jo galima/reiktų suvartoti? ir su kokiu kiekiu skysčio (vandens, arbatos) tuos 5-10 ml reiktų sumaišyt?
nervina, kai nėra tikslios instrukcijos, man patinka, kai viskas kaip 2x2 surašyta smile.gif

sake, kad du buteliukus, pilu du arbatinius sauksteliu i stikline vandens, gerti du kartus
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2009 03 27, 21:29)
kremo vaikams uzpakaliukui tai geresnio tikrai nera nei weledos  thumbup.gif

Cia kuris kremas? Tas, kur su cinku?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 04 19, 13:24)
Cia kuris kremas? Tas, kur su cinku?

taip, šitas;
user posted image
Atsakyti