Jei IRIS akis graužia, tai kas tada sudėtyje ten tokio? Ar čia tiesiog tas augalas, naudojamas turi tokių savybių?
O ką naudojat iš Weledos mišriai odai, kad ir veidą , ir akis valyt galima?
QUOTE(Nanda @ 2009 08 22, 08:47)
Jei IRIS akis graužia, tai kas tada sudėtyje ten tokio? Ar čia tiesiog tas augalas, naudojamas turi tokių savybių?
Galima migdolu pieneliu valyt. Kaip del veido odos tai nezinau ar tiktu misriai odai.
QUOTE(Nanda @ 2009 08 22, 09:47)
as kazkaip visuomet veidui ir akims valyti naudoju skirtingas priemones
QUOTE(agnuta @ 2009 08 22, 19:02)
as kazkaip visuomet veidui ir akims valyti naudoju skirtingas priemones
As irgi. Anksciau irgi noredavau universalios priemones, bet supratau, kad man tai neimanoma. Jautrios akys ir paakiu sritis, nesinori tampyt ar valyt "grieztesniais" valikliais. Akytems reikia kazko labai svelnaus
Kokie jusu atsiliepimai api Wild Rose veido kauke? Nusipirkau,isbandysiu sian vakare Idomu ar matosi kokie rezultatai..
QUOTE(mergiike @ 2009 08 21, 20:51)
man jis truputi akis griauzia..
Keletą kartų esu pirkus šitą pienelį ir taipogi weledos tinklapiuose buvau skaičius angliškai apie produktus seniau, tai būtent ant šitos priemonės yra prierašas, kad vengti akių srities
P.S. mano problematiškai / mišriai odai šitas pienelis ir tonikas tiko ir patiko, nors pirmenybę teikiu prausikliams
pamenu seniau buvo sneketa, kad probleminei odai tinka kremas su cinku, ir lyg bande naudot kai kurios, gal jau turit atsiliepimu po ilgesnio naudojimo, ar efektyvi priemone spuogeliams naikint?
QUOTE(Melajja @ 2009 08 28, 14:32)
pamenu seniau buvo sneketa, kad probleminei odai tinka kremas su cinku, ir lyg bande naudot kai kurios, gal jau turit atsiliepimu po ilgesnio naudojimo, ar efektyvi priemone spuogeliams naikint?
daug ir dažnai naudoti nepatarčiau... mums labai nusausino odą...
sakykit, ar yra purškiamo dezodoranto mažesnis kiekis (mėginukas)?
QUOTE(emmute @ 2009 08 29, 13:00)
sakykit, ar yra purškiamo dezodoranto mažesnis kiekis (mėginukas)?
esu macius internete, bet ar LT butu pirkt tai nezinau
Noriu pagirti Weledos druskinę pastą - nuostabi
Tikėjausi bjauresnio skonio, bet kadangi jau išbandžiusi Hauschkos, tai ir skonis patiko, ir valo puikiai - dantukai švarūs iki vakaro būna, net nežinau dabar kuri labiau patinka - gal Weledos
Tikėjausi bjauresnio skonio, bet kadangi jau išbandžiusi Hauschkos, tai ir skonis patiko, ir valo puikiai - dantukai švarūs iki vakaro būna, net nežinau dabar kuri labiau patinka - gal Weledos