Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

Jei IRIS akis graužia, tai kas tada sudėtyje ten tokio? Ar čia tiesiog tas augalas, naudojamas turi tokių savybių? unsure.gif
O ką naudojat iš Weledos mišriai odai, kad ir veidą , ir akis valyt galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 22, 08:47)
Jei IRIS akis graužia, tai kas tada sudėtyje ten tokio? Ar čia tiesiog tas augalas, naudojamas turi tokių savybių?  unsure.gif
O ką naudojat iš Weledos mišriai odai, kad ir veidą , ir akis valyt galima?  4u.gif

Galima migdolu pieneliu valyt. Kaip del veido odos tai nezinau ar tiktu misriai odai.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 22, 09:47)
O ką naudojat iš Weledos mišriai odai, kad ir veidą , ir akis valyt galima?  4u.gif

as kazkaip visuomet veidui ir akims valyti naudoju skirtingas priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 08 22, 19:02)
as kazkaip visuomet veidui ir akims valyti naudoju skirtingas priemones ax.gif

As irgi. Anksciau irgi noredavau universalios priemones, bet supratau, kad man tai neimanoma. Jautrios akys ir paakiu sritis, nesinori tampyt ar valyt "grieztesniais" valikliais. Akytems reikia kazko labai svelnaus flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 22 rugpjūčio 2009 - 19:44
Kokie jusu atsiliepimai api Wild Rose veido kauke? ax.gif Nusipirkau,isbandysiu sian vakare smile.gif Idomu ar matosi kokie rezultatai..
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2009 08 21, 20:51)
man jis truputi akis griauzia..

Keletą kartų esu pirkus šitą pienelį ir taipogi weledos tinklapiuose buvau skaičius angliškai apie produktus seniau, tai būtent ant šitos priemonės yra prierašas, kad vengti akių srities tongue.gif

P.S. mano problematiškai / mišriai odai šitas pienelis ir tonikas tiko ir patiko, nors pirmenybę teikiu prausikliams smile.gif
Atsakyti
Pagalvojau ir nusipirkau vakar vilkdalgių pienelį veido makiažui valyti, o akių bandysiu su migdolų aliejuku. Paskaičiau, kad tinka. Žiūrėsiu ar man tiks. Dar paėmiau ir IRIS kremuką veidui. Panaudojus atsiliepimus parašysiu 4u.gif
Atsakyti
pamenu seniau buvo sneketa, kad probleminei odai tinka kremas su cinku, ir lyg bande naudot kai kurios, gal jau turit atsiliepimu po ilgesnio naudojimo, ar efektyvi priemone spuogeliams naikint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 28, 14:32)
pamenu seniau buvo sneketa, kad probleminei odai tinka kremas su cinku, ir lyg bande naudot kai kurios, gal jau turit atsiliepimu po ilgesnio naudojimo, ar efektyvi priemone spuogeliams naikint?  ax.gif

daug ir dažnai naudoti nepatarčiau... mums labai nusausino odą...
Atsakyti
sakykit, ar yra purškiamo dezodoranto mažesnis kiekis (mėginukas)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 08 29, 13:00)
sakykit, ar yra purškiamo dezodoranto mažesnis kiekis (mėginukas)? 4u.gif

esu macius internete, bet ar LT butu pirkt tai nezinau g.gif
Atsakyti
Noriu pagirti Weledos druskinę pastą - nuostabi wub.gif thumbup.gif
Tikėjausi bjauresnio skonio, bet kadangi jau išbandžiusi Hauschkos, tai ir skonis patiko, ir valo puikiai - dantukai švarūs iki vakaro būna, net nežinau dabar kuri labiau patinka - gal Weledos g.gif
Atsakyti