Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Hibisco @ 2009 08 17, 14:12)
O tepi tik kojoms? Mane labai sudomino vienos forumietės komentaras, kad labai gerai krūtinės odai. Bet galvoju, ar vien dėl to apsimoka pirkti...  g.gif

Aha, naudoju kojoms, skaičiau kad yra naudojančių visam kūnui - tada tikrai apsimoka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, neradau atsiliepimų apie weledos dezodorantus, gal kuri esat bandžiusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 19, 13:45)
Sveikos, neradau atsiliepimų apie weledos dezodorantus, gal kuri esat bandžiusi?  4u.gif

Turiu citrusų ir turėjau rožių.Rožių naudojau kaip kvapųjį vandenį,dažniausiai plaukus purkšdavau,kai norėdavosi rožių kvapo. biggrin.gif
Citrusų patinka,naudoju keisdama su Plante System deziku.Nes abu patinka.Ir veikia panašiai.Citrusų toks gaivus,patinka,kad purškiamas,sakyčiau prakaito kvapą sulaiko, bet būna,kad ir nelabai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 04, 16:38)
Pradesiu gerti saltalankiu eliksyra,ydomu kiek cia tos naudos. ax.gif

kaip sekasi su gerimu? ax.gif pati irgi mastau toki isigyt.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 19, 22:13)
kaip sekasi su gerimu? ax.gif  pati irgi mastau toki isigyt.

biggrin.gif kaip tik baigiau jau.. ax.gif Skonis tai labai patiko,o poveikis net nežinau ar yra.Gal reiktų ilgiau pagerti.Nes,jei pagal tai ką rašo apie jo poveikį,tai nejaučiu,kad jėgų būtų atsiradę arba per daug aš jų išnaudoju,kad nespėju atstatyti,imuninė tai irgi,kaip čia pasakius,šiuo metu lyg kaip virusiukas šeimoj,visiems gerklę skaudena,pakostim,tai va,gerklę ir aš jaučiu. g.gif Bet noriu kitą išbandyti vistiek, kryklių,o su laiku gal ir nauda pasimatys. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 19, 23:10)
biggrin.gif kaip tik baigiau jau.. ax.gif Skonis tai labai patiko,o poveikis net nežinau ar yra.Gal reiktų ilgiau pagerti.Nes,jei pagal tai ką rašo apie jo poveikį,tai nejaučiu,kad jėgų būtų atsiradę arba per daug aš jų išnaudoju,kad nespėju atstatyti,imuninė tai irgi,kaip čia pasakius,šiuo metu lyg kaip virusiukas šeimoj,visiems gerklę skaudena,pakostim,tai va,gerklę ir aš jaučiu. g.gif Bet noriu kitą išbandyti vistiek, kryklių,o su laiku gal ir nauda pasimatys. rolleyes.gif

aisku 4u.gif na, manau tikrai nepamaisytu dar koks vienas butelaitis smile.gif cia vienas kazkur tuomet apie puse menesio gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 19, 23:10)

Aš irgi nusipirkau ir ekstraktą ir eliksyrą, eliksyrą galvoju ir vaikui duosiu pagerti, bet čia jau vėlyvam rudeniui planuoju, dabar ir taip daug šviežių vaisių, daržovių, manau vitaminų pakanka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 19, 23:22)
aisku 4u.gif  na, manau tikrai nepamaisytu dar koks vienas butelaitis  smile.gif cia vienas kazkur tuomet apie puse menesio gaunasi g.gif

Dar žiūrint po kiek gersi,bet aš greit sugėriau,nes po 20-30ml gerdavau (dienos norma ),o dar kartais vaikams įlašindavau,mažieji nelabai nusiteikia gerti,tai per daug ir nesiūliau,o vyresnysis tai tik gryno nori. biggrin.gif Tai taip visi po biški,greit bonkutę patuštinom. rolleyes.gif

Atsakyti
Nusipirkau Weledos citrusų ir levandų dušo želes. Citrusų labai patinka, tokia gaivi ir kvpani thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O levandų dar nebandžiau ax.gif
Atsakyti
Kas išbandėt IRIS pienelį makiažui valyti? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Galvoju imti šį ar kokį kitą pasižiūrėt... veido oda mišri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 21, 14:34)
Kas išbandėt IRIS pienelį makiažui valyti? Kokie atsiliepimai?  4u.gif
Galvoju imti šį ar kokį kitą pasižiūrėt... veido oda mišri  g.gif

man jis truputi akis griauzia..
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 21, 15:34)
Kas išbandėt IRIS pienelį makiažui valyti? Kokie atsiliepimai?  4u.gif
Galvoju imti šį ar kokį kitą pasižiūrėt... veido oda mišri  g.gif

as jo bent jau akiu makiazui valyti nenaudoju. kazkada nieko akiu makiazui valyt nebuvau is namu pasiemus, tai su situo pasivaliau, tai istikruju labai grauzia akis. o siaip makiazo pastaruoju metu nelabai ir naudoju, bet veidui valyt tai man jis thumbup.gif mano oda i riebuma.

Atsakyti