Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Auksuole @ 2009 08 14, 13:08)
nesulaukiau komentarų tai užsisakiau, po pietų turėtų jau atvežti  clap.gif

Turėjau tą šveitiklį, tai savo funkciją atliko puikiai, gerai putojo, tik kad kvapas truputį nemalonus ax.gif O citrusų dušo pienelis mano vienas iš mėgstamiausių, ypač dėl kvapo wub.gif Na ir konsistencija labai maloni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 rugpjūčio 2009 - 12:53
QUOTE(Auksuole @ 2009 08 14, 12:08)
nesulaukiau komentarų tai užsisakiau, po pietų turėtų jau atvežti  clap.gif

negaliu su aliejumi palyginti, nes jo neturėjau, bet šveitiklis man labai skaniai, gaiviai kvepia 4u.gif O dušo želės kvapas irgi labai malonus - kaip citrusinių vaisių rūgštelė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 14, 10:46)
Bent jau man visiškai neužkemša... (aš tepu tik rytais)

Tai gal man pabandyt.. g.gif Kaip tik kremas baiginėjasi.... reikės paieškot čia jo.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 14, 15:46)
Tai gal man pabandyt..  g.gif Kaip tik kremas baiginėjasi.... reikės paieškot čia jo.

koks odos tipas? smile.gif jei reikia labai lengvo, tai Iris drekinamasis lengvesnis uz Iris dienini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 14, 17:08)
koks odos tipas?  smile.gif  jei reikia labai lengvo, tai Iris drekinamasis lengvesnis uz Iris dienini  mirksiukas.gif

Mišrus. Todėl man šiek tiek sudėtinga pataikyt su kremukais... nei sausai, nei riebiai negaliu naudot. Gal drekinamąjį pabandyt? g.gif
Atsakyti
Nesulaukiau kol subaigsiu naudojama dantu pasta (liko porai valymu) ir atsidariau Weleda druskos (salt) dantu pasta - spinteleje laukia dar kelios kitu skoniu Weleda pastos. Na tai pirmas ispudis buvo 'slykstu, labai slykstu', bet rezultatas nustebino: dantukai itin svariai nuvalyti, labai blizga ir smagus, tai naudosiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 14, 23:38)
Nesulaukiau kol subaigsiu naudojama dantu pasta (liko porai valymu) ir atsidariau Weleda druskos (salt) dantu pasta - spinteleje laukia dar kelios kitu skoniu Weleda pastos. Na tai pirmas ispudis buvo 'slykstu, labai slykstu', bet rezultatas nustebino: dantukai itin svariai nuvalyti, labai blizga ir smagus, tai naudosiu.  thumbup.gif

Man tai jinai pati skaniausia iš visų, natūralių ir ne lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 14, 18:25)
Mišrus. Todėl man šiek tiek sudėtinga pataikyt su kremukais... nei sausai, nei riebiai negaliu naudot. Gal drekinamąjį pabandyt?  g.gif

Mano irgi misrus. Tada tikrai siulau pabandyt drekinamaji mirksiukas.gif Nebus per sunkus tikrai mirksiukas.gif Jis labai lengvas ir greit isigeria. Nusipirkit gal meginuka, pabandysit, paziuresit ar patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 14, 11:45)
Ar odos porų neužkemša jis pastoviai naudojant?

QUOTE(Hibisco @ 2009 08 14, 11:46)
Bent jau man visiškai neužkemša... (aš tepu tik rytais)

Taip pat naudoju tik rytais, man neužkemša 4u.gif
Atsakyti
Noriu pagirti rozmarinų losjoną plaukams - naudoju dar neilgai, - antrą savaitę, tai realūs rezultatai bus vėliau, o dabar ką matau, tai plaukai po jo yra purūs, kai naudoju po plovimo, o įmasažavus aliejaus kaukę dar papildomai su šiuo losjonu pamasažavau, - manau kaukės poveikis dar sustiprėjo 4u.gif
Iš beržų aliejų nuo celiulito pradėjau naudoti,- tepasi puikiai, o rezultatai irgi vėliau bus matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 17, 13:08)
Iš beržų aliejų nuo celiulito pradėjau naudoti,- tepasi puikiai, o rezultatai irgi vėliau bus matyt  ax.gif

O tepi tik kojoms? Mane labai sudomino vienos forumietės komentaras, kad labai gerai krūtinės odai. Bet galvoju, ar vien dėl to apsimoka pirkti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 17 rugpjūčio 2009 - 13:16
QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 17, 14:08)

Iš beržų aliejų nuo celiulito pradėjau naudoti,- tepasi puikiai, o rezultatai irgi vėliau bus matyt  ax.gif

As ji vis panaudoju, bet kartais primirstu. Tik naudoju ji ne nuo celiulito, o stangrinti odytei, tai man labai patinka. Ir kvapas pasakiskas wub.gif
Atsakyti