Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(ernesin @ 2009 08 06, 20:57)
Merginos, kiek laiko būnate išsitepusios šaknis rozmarinų losjonu? blush2.gif

as ji visada po galvos plovimo naudodavau smile.gif plauku saknis istepdavau ir po to jau plaukus dziovindavau..
pries plovima naudodavau Weledos aliejine kauke
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 06, 21:04)
as ji visada po galvos plovimo naudodavau smile.gif plauku saknis istepdavau ir po to jau plaukus dziovindavau..
pries plovima naudodavau Weledos aliejine kauke

Va kaip bigsmile.gif O nesijaučia ant šaknų? Šiaip tai ir išsiplovusi galiu išsitepti, bus dvigubas efektas biggrin.gif Bet įdomu kaip iš tikrųjų reikia daryti g.gif
Atsakyti
ernesin Paskelbta Šiandien, 21:16
Va kaip  O nesijaučia ant šaknų? Šiaip tai ir išsiplovusi galiu išsitepti, bus dvigubas efektas  Bet įdomu kaip iš tikrųjų reikia daryti 

Tai tik po plovimo,ir geriau kada oda drėgna,bent jau taip rekomenduoja.Nemanau,kad daug naudos prieš plaunant,na tikrai nepakenktų ir prieš,bet manau neverta. mirksiukas.gif Ten juk kaip vandenukas,nieko visai nesijaučia,aš tai dar ir ant plaukų palašinu,man patinka tas gaivumas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 06, 21:16)
Va kaip bigsmile.gif  O nesijaučia ant šaknų? Šiaip tai ir išsiplovusi galiu išsitepti, bus dvigubas efektas biggrin.gif Bet įdomu kaip iš tikrųjų reikia daryti g.gif

kaip tik papurina plaukus siek tiek, gaivesni tokie buna wub.gif bigsmile.gif pries plovima tikrai nelabai verta ji naudot, geriau po.. pries plovima geriau pasidaryk aliejine kauke su rozmarinu eteriniu aliejum.. smile.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 06, 21:24)
Tai tik po plovimo,ir geriau kada oda drėgna,bent jau taip rekomenduoja.Nemanau,kad daug naudos prieš plaunant,na tikrai nepakenktų ir prieš,bet manau neverta. mirksiukas.gif Ten juk kaip vandenukas,nieko visai nesijaučia,aš tai dar ir ant plaukų palašinu,man patinka tas gaivumas. wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu jo isskalauti nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 08 06, 23:13)
tai kaip suprantu jo isskalauti nereikia?  g.gif

nereikia
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 05, 09:39)
O ar jaučiasi, kad vieną labiau norėtum rytui naudot, o kitą prieš miegą? 4u.gif

Taip smile.gif Levandas dazniau naudoju, kai prausiuosi pries miega, o citrusus renkuosi, kai noriu jaustis zvali smile.gif Bet tai tik mano toks isitikinimas, tai nereiskia, kad ryte po levandu jauciuosi apsnudusi, o vakare po citrusu turiu i valias energijos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, dedu DIDELIAUSĮ pliusą rozmarinų losjonui, plaukai prie galvos labai blizga wub.gif Kaip manote ar nesausintų plaukų galų, jei ypatingomis progomis persipylusi į buteliuką su purkštuku apipurkščiau visus plaukus? bigsmile.gif Jei visi plaukai taip žvilgėtų, tai turbūt apsiverkčiau iš džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
ar kaštonų šampūnas gerai išplauna aliejines kaukes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 08 08, 21:25)
ar kaštonų šampūnas gerai išplauna aliejines kaukes? 4u.gif

isplauna, tik aisku ziurint kokie aliejai buvo naudojami smile.gif nes atsimenu alyvuogiu alieju kai panaudojau, tai vos isploviau net su sintetiniu sampunu biggrin.gif
Atsakyti
Tirejau Weledos - Iris krema, nu tai prastesnis uz ji tik Artistry buvo. doh.gif Tikrai nevykes, budavo pasitepi, ir tokia plevele uzsideda, kuri paskui nueina tokiais gumuliukais. O apie kremines pudros tepima net kalbos negalejo buti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 11, 21:10)
Tirejau Weledos - Iris krema, nu tai prastesnis uz ji tik Artistry buvo.  doh.gif  Tikrai nevykes, budavo pasitepi, ir tokia plevele uzsideda, kuri paskui nueina tokiais gumuliukais. O apie kremines pudros tepima net kalbos negalejo buti. smile.gif

Kuri turejot? Jei drekinanti, tai turbut per daug to kremo privarydavot. Jo reikia labai mazai. Ir mano misri oda ji iskart praryja, visiskai nieko nebelieka, jokios pleveles.
Atsakyti