Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(ernesin @ 2009 08 04, 15:54)
Gal yra naudojusių šį losijoną plaukams, įdomu ar pasijautė poveikis? smile.gif

naudojom naudojom smile.gif labai patiko, ir bus perkamas tikrai dar ne viena karta..
teigiamas poveikis buvo, bent jau man tai tikrai prie siek tiek greitesnio plauku augimo prisidejo, nes seip labai letai auga plaukai.. + dar papurindavo plaukus ir seip labai fainas naudoti..
Atsakyti
ernesin Paskelbta Šiandien, 15:54
  Gal yra naudojusių šį losijoną plaukams, įdomu ar pasijautė poveikis? 

Kaip tik siandien pirkau,jau trecias butelys. biggrin.gif Man patinka labai,plaukai tokia gaivesni nuo jo,del augimo tai nezinau,bet manau kad turi itakos, stiprina plaukus tai tikrai,tikiuosi ir skatina augima rolleyes.gif

Hibisco Paskelbta Šiandien, 13:35
  Kas naudojote Weledos dušo pienelius, norėjau paklausti, ar tikrai jaučiasi tarp jų skirtumas, kad vieni labiau raminantys, kiti - žadinantys? 

Pas mane irgi citrusu,skaniai kvepia.Bet dar noretu si isbandyti roziu ir levandu gal,tai gal ir saltalankiu. biggrin.gif Ir tada palyginti ar yra skirtumas.

Pradesiu gerti saltalankiu eliksyra,ydomu kiek cia tos naudos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2009 08 04, 13:24)
o ar patinka tas citrusiniu vaisiu kvapas?  4u.gif  as turiu su levandomis, tai man truputi jau pabodo kvapas, antro nebepirksiu tokio

Patinka, gaivus kvapas pats tas vasarai ar po sporto thumbup.gif
Atsakyti
Jei kas nors naudojote weleda migdolu aliejuka akiu makiazui valyti ir logonos aliejuka, gal galit palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 04, 15:38)
Pradesiu gerti saltalankiu eliksyra,ydomu kiek cia tos naudos. ax.gif

Man vėl maišosi, kuriame sudėtyje eina pagrinde šaltalankiai - eleksyre ar ekstrake? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Dovish Paskelbta Šiandien, 18:31

Man vėl maišosi, kuriame sudėtyje eina pagrinde šaltalankiai - eleksyre ar ekstrake? 

Ekstraktas yra grynos šaltalankių sultys.Eliksyras-šaltalankiai jau su medumi ir cukrumi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2009 08 04, 14:24)
o ar patinka tas citrusiniu vaisiu kvapas?  4u.gif  as turiu su levandomis, tai man truputi jau pabodo kvapas, antro nebepirksiu tokio

As turiu ir su citrusais, ir su levandom. Abu labai faini kvapai, tai pagal nuotaika naudoju mirksiukas.gif Megstu turet 2-3 duso zeles, tada nei viena nepabosta paprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 04, 16:07)
naudojom naudojom  smile.gif  labai patiko, ir bus perkamas tikrai dar ne viena karta..
teigiamas poveikis buvo, bent jau man tai tikrai prie siek tiek greitesnio plauku augimo prisidejo, nes seip labai letai auga plaukai.. + dar papurindavo plaukus ir seip labai fainas naudoti..

saknu neriebina ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 04 rugpjūčio 2009 - 23:29
QUOTE(Pro_race @ 2009 08 05, 00:27)
saknu neriebina ?

neriebino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 08 04, 21:30)
As turiu ir su citrusais, ir su levandom. Abu labai faini kvapai, tai pagal nuotaika naudoju mirksiukas.gif Megstu turet 2-3 duso zeles, tada nei viena nepabosta paprastai smile.gif

Tave ir noriu pakalbint, kad jau abu turi, kurių ir aš noriu ax.gif O ar jaučiasi, kad vieną labiau norėtum rytui naudot, o kitą prieš miegą? 4u.gif
Atsakyti
aišku vienokių ar kitokių kvapų patikimas yra individualu. todėl su levandomis man tiesiog kvapas nelabai patinka, bet pats pojūtis po dušo tikrai labai geras 4u.gif

o šiam losjonui plaukams aš irgi turiu pagyrimu, mano plaukams jis patiko, ir neriebina ir kvapas patinka smile.gif
Atsakyti
Merginos, kiek laiko būnate išsitepusios šaknis rozmarinų losjonu? blush2.gif
Atsakyti