Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Nanda @ 2009 07 30, 16:09)
Ar po to nesijaučia odos sausumas ir neprireikia kūnui losjonų, aliejų?  4u.gif
Sau neradau dar nieko tokio, kas labai patiktų ir nesausintų odos, todėl klausiu. Pastoviai po dušo pritepu dar gausiai kojas, nes labai sausėja oda. Kartais net kelis kartus tenka tepliot, nes susigeria ir vėl sausa  doh.gif  Gal Weledos dušui kas nors išgelbėtų nuo to  g.gif

Pasmane tapati bedele del kojyciu verysad.gif kovoju su isausejuse koju oda doh.gif .tepu kojas aliejuku ,kremais biok rasos su silku ,stangrina ir drekina , naudoju jau 2 menesius ,man jis labai fainas ir poveikis geras .
Duso zele kuria turejau issausindavo ,bet neantiek stiprei cia apie weledos sneku .Isgelbet nezinau ar yra tokia prausimo priemone kad visikai isgelbetu g.gif na man geras muilas Loccitane su verbenomis nenori ismeginti mirksiukas.gif jis netysta kai kiti ir neissausina odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 30, 19:46)
na man geras muilas Loccitane su verbenomis nenori ismeginti  mirksiukas.gif jis netysta kai kiti ir neissausina odos  smile.gif

Nebandžius šito niekada. Dėkui už rekomendaciją 4u.gif Aš tik vis žiūrėdavau, kad ne dušo žele būtų, o dušo aliejus ar kremas... kažkaip nuo jų ne taip sausėdavo, bet vistiek doh.gif Net pabąla oda nuo sausumo po dušo. Iškart pritepu losjono... paskutiniu metu vis naudojau Loreal ir Dove. Noriu kažko efektyvesnio. Gal sakau iš Weledos aliejų kas nors padėtų.
Atsakyti
Merginos gal parekomenduotumete koki gera kremuka misriai odai rudens-ziemos sezonams.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 07 31, 08:00)
Nebandžius šito niekada. Dėkui už rekomendaciją  4u.gif Aš tik vis žiūrėdavau, kad ne dušo žele būtų, o dušo aliejus ar kremas... kažkaip nuo jų ne taip sausėdavo, bet vistiek  doh.gif Net pabąla oda nuo sausumo po dušo. Iškart pritepu losjono... paskutiniu metu vis naudojau Loreal ir Dove. Noriu kažko efektyvesnio. Gal sakau iš Weledos aliejų kas nors padėtų.

as manau, kai pakeisit Lorealius ir Dove'us i eko produktus, pastebesit skirtuma mirksiukas.gif mano oda irgi sausedavo, o dabar galima apsieiti pora kartu per savaite pasitepus mirksiukas.gif
Man buvo tragedija del ranku. Vis tepdavau ir tepdavau ranku kremu, ciut kas, iskart sausa, vos i vandeni ikisu. Nustojau tepti cheminiais kremais, tepiau tik ekologisku losjonu, tuo kur kunui naudojau, ir problema dingo. Viskas atsistate, net ne kasdien jo prireikia smile.gif Taigi labai labai siulau pakeisti priemones ir is karto pastebesit skirtuma 4u.gif
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 07 31, 12:32)
Merginos gal parekomenduotumete koki gera kremuka misriai odai rudens-ziemos sezonams....  4u.gif

misriai odytei neblogas weledos iris drekinamasis kremas. Greitai isigeria ir nekemsa poru, labai lengvas. Bet ziemai tai nezinau, per lengvas butu.  g.gif  Gal Iris dieninis butu riebesnis ir tinkamesnis saltam metui  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 31 liepos 2009 - 19:44
o as jau kelias dienas naudoju weledos berzu alieju nuo celiulito rolleyes.gif gaila buvo pinigeliu blush2.gif bet panaudojus tai man jis superinis wub.gif tik naudoju as ji nevisai pagal paskirti, o kaip viso kuno drekikli ir stangrintoja(issitepu VISA juo po duso o ne tik problemines vietas) ypac poveikis jauciasi krutines odai-iskart sudrekinta,elastingesne ir stangresne wub.gif na bet tikruju rezultatu laukiu po kokio menesio naudojimo ax.gif bigsmile.gif na zodziu jauciasi uz ka moki(su alterros nera ko lyginti rolleyes.gif ) kai pabaigsiu sekantis turbut bus saltalankiu aliejus ax.gif labai jau knieti ji isbandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguuu @ 2009 08 02, 23:50)
na zodziu jauciasi uz ka moki(su alterros nera ko lyginti rolleyes.gif )

O koki Alterros turejai, kad prastesnis pasirode? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Summer-In-Paris,2009 08 03, 16:17]
O koki Alterros turejai, kad prastesnis pasirode? 4u.gif
[QUOTE]

migdolu berods su persikais,tik va sudeti butu idomu susirasti nes jei neklystu ten ne 100% migdolu aliejus,o maisyta su kitais.jei klystu pataisykit 4u.gif g.gif man weledos daug geriau dregme islaiko,bet juk ir kainu skirtumas akivaizdus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguuu: 03 rugpjūčio 2009 - 22:45
QUOTE(aguuu @ 2009 08 02, 22:50)
o as jau kelias dienas naudoju weledos berzu alieju nuo celiulito rolleyes.gif gaila buvo pinigeliu blush2.gif  bet panaudojus tai man jis superinis wub.gif  tik naudoju as ji nevisai pagal paskirti, o kaip viso kuno drekikli ir stangrintoja(issitepu VISA juo po duso o ne tik problemines vietas) ypac poveikis jauciasi krutines odai-iskart sudrekinta,elastingesne ir stangresne wub.gif na bet tikruju rezultatu laukiu po kokio menesio naudojimo ax.gif  bigsmile.gif  na zodziu jauciasi uz ka moki(su alterros nera ko lyginti rolleyes.gif ) kai pabaigsiu sekantis turbut bus saltalankiu aliejus ax.gif labai jau knieti ji isbandyti blush2.gif

Kaip manai, ar verta pirkti šį aliejų vien krūtinės odai? 4u.gif
Atsakyti
Kas naudojote Weledos dušo pienelius, norėjau paklausti, ar tikrai jaučiasi tarp jų skirtumas, kad vieni labiau raminantys, kiti - žadinantys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 04, 12:35)
Kas naudojote Weledos dušo pienelius, norėjau paklausti, ar tikrai jaučiasi tarp jų skirtumas, kad vieni labiau raminantys, kiti - žadinantys? 4u.gif

Aš turiu su šaltalankiai ir su citrusiniais vaisiais - abu man gaivūs tik kvapas vieno rūgštesnis, t.y. citrusinių vaisių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 08 04, 13:06)
Aš turiu su šaltalankiai ir su citrusiniais vaisiais - abu man gaivūs tik kvapas vieno rūgštesnis, t.y. citrusinių vaisių 4u.gif

o ar patinka tas citrusiniu vaisiu kvapas? 4u.gif as turiu su levandomis, tai man truputi jau pabodo kvapas, antro nebepirksiu tokio
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2009 08 04, 13:24)
o ar patinka tas citrusiniu vaisiu kvapas?  4u.gif  as turiu su levandomis, tai man truputi jau pabodo kvapas, antro nebepirksiu tokio

Gal gali plačiau pakomentuot, kodėl nepatinka kvapas ir kodėl kito tokio nepirktum? 4u.gif
Atsakyti