QUOTE(emmute @ 2009 04 29, 21:51)
kokie atsiliepimai apie weleda muilus?
kiek pastebėjau skystų nėra, tik gabaliniai
Naudoju medetku ir sau ir vaikui ,man labai patinka jis
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 13, 18:13)
Druskinė pasta,oi kokia man sūri
Buvau beveik pamiršus druskos skonį.Išvalo tai gerai,bet skonis tai ne kas. Su medetkom man labiau patiko.
Vaikiškas kūno prausiklis ir šampūnas...Neblogas,kaip duškė,tai švelni,slidi,kvapas švelnus,lyg medetkos jaučiasi,bet nežymiai,norėtusi kažko kvapnesnio
Rožės patiko,bet reiks kažka naujo išbandyti.
Plaukams tai tik iš bėdos,bent mano,sunkiai taip plovėsi,plaukai visai neslydo,išdžiovinus norėjosi kad būtų labiau padrėkinti.Na vaikiukų plaukiukams turbūt pats tas būtų.
Tiesa, jau rankom išbandžiau muilą su medetkom,tai nusiplovus norisi kremo,tai turbūt kūnui net nebandyti.
Man ir druskines ir medetku skonis patiko
tik va isvalo geriau tai tikrai kad druskine ,o medetku man nelabai gerai isvalo ir pokiek naudojimo pagelto dantukai .Pasilikau prie su druskyte .
Man vaikiska visa linija labai patinka ,ir vaikucui mano tinka
tas duso gelis vaikiskas su medetkom patinka del to kad ir kunui ir plaukuciam tinka.Beto buvom isvaziave i kelione ir neturejau su kuom veida nuprausti ,prausiau su vaikiska zele
labai gerai nusiplaove ir neissausino ,akiu negrauze ,makijaza labai gerai nuplove
bet su juo neplaunu ,o gal galima butu naudoti kaip veido prausikli
QUOTE(emmute @ 2009 06 14, 19:14)
visam kūnui tai ne, tik dažnam rankų plovimui, intymiai higienai...tai, manau, ir kūnui neturėtų sausint
Man tai issausino ,na nelabai patiko kuniui ,o va rankom ir imtymiai higienai man patinka,ir vaikucui plaunu uzpakaliuka su juo