Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

Žiūriu dažnai kuriai su rozmarinų šampūnu išsiplovus plaukus, galiukai veliasi... O jei mano aplamai linkę sausėti ir veltis ypač galai, tai šitas šampūnas nėra geras pasirinkimas? Norėčiau pabandyt, bet nenoriu buteliuko pastatyt į lentyną po vieno plovimo g.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 07 27, 14:12)
tikrai taip smile.gif parasyk, kaip seksis ilgiau panaudojus migdolu aliejuka mirksiukas.gif

mirksiukas.gif gerai
Vakar pabandžiau, labai patiko. Žiūrėsim koks poveikis bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 04 29, 21:51)
kokie atsiliepimai apie weleda muilus? 4u.gif
kiek pastebėjau skystų nėra, tik gabaliniai unsure.gif

Naudoju medetku ir sau ir vaikui ,man labai patinka jis mirksiukas.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 06 13, 18:13)

Druskinė pasta,oi kokia man sūri blink.gif Buvau beveik pamiršus druskos skonį.Išvalo tai gerai,bet skonis tai ne kas. Su medetkom man labiau patiko.

Vaikiškas kūno prausiklis ir šampūnas...Neblogas,kaip duškė,tai švelni,slidi,kvapas švelnus,lyg medetkos jaučiasi,bet nežymiai,norėtusi kažko kvapnesnio rolleyes.gif Rožės patiko,bet reiks kažka naujo išbandyti.
Plaukams tai tik iš bėdos,bent mano,sunkiai taip plovėsi,plaukai visai neslydo,išdžiovinus norėjosi kad būtų labiau padrėkinti.Na vaikiukų plaukiukams turbūt pats tas būtų. biggrin.gif

Tiesa, jau rankom išbandžiau muilą su medetkom,tai nusiplovus norisi kremo,tai turbūt kūnui net nebandyti.
wink.gif

Man ir druskines ir medetku skonis patiko smile.gif tik va isvalo geriau tai tikrai kad druskine ,o medetku man nelabai gerai isvalo ir pokiek naudojimo pagelto dantukai .Pasilikau prie su druskyte .

Man vaikiska visa linija labai patinka ,ir vaikucui mano tinka thumbup.gif tas duso gelis vaikiskas su medetkom patinka del to kad ir kunui ir plaukuciam tinka.Beto buvom isvaziave i kelione ir neturejau su kuom veida nuprausti ,prausiau su vaikiska zele blush2.gif labai gerai nusiplaove ir neissausino ,akiu negrauze ,makijaza labai gerai nuplove thumbup.gif bet su juo neplaunu ,o gal galima butu naudoti kaip veido prausikli g.gif

QUOTE(emmute @ 2009 06 14, 19:14)
visam kūnui tai ne, tik dažnam rankų plovimui, intymiai higienai...tai, manau, ir kūnui neturėtų sausint unsure.gif

Man tai issausino ,na nelabai patiko kuniui ,o va rankom ir imtymiai higienai man patinka,ir vaikucui plaunu uzpakaliuka su juo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 29, 13:07)
Naudoju medetku ir  sau ir vaikui ,man labai patinka jis  mirksiukas.gif

Kokia tavo oda ir kuo patinka muilas? 4u.gif
Atsakyti
galiu pasidalinti ir as ispudziais.
turiu weledos dantu pasta su druska, tai is pat pradziu nepatiko tas surumas, keista buvo dabar viskas tvarkoi thumbup.gif nejauciu nemalonaus druskos skonio, bet as ne visada naudoju kaitaliuoju ax.gif
dar turejau romarinu sampuna, nors su jo plaudavau tik saknis, jokiu budu ne galiukus schmoll.gif , tai vistiek veldavosi mano garbanos toks veltinukas budavo biggrin.gif , tai man pagailo plauku kurie ir taip sausi rolleyes.gif
tokie tie mano atsilepimai 4u.gif
Atsakyti
aš irgi pasidalinsiu savo patyrimais smile.gif turiu iris valomąjį pienelį, pirkau grynai akių makijažui nuvalyti, tai man truputį jis akis griaužia, kvapas lb intensyvus, bet man jis patinka. Tai pabaigsiu jį, ieškosiuosi kažko kito akių dažams nuvalyti.
Rozmarinų šampūnas man visai patinka, gal ir pirksiu dar vieną, tik gaila, kad jie nedideliais kiekiais, tai trumpam užtenka..
Aliejus plaukams labai patiko, planuoju dar vieną buteliuką pirkti smile.gif
Papildyta:
ai dar turiu prausimosi kremą su levandomis, man patinka, skaaniai kvepia ir oda po prausimosi svelni lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 29, 12:10)
Kokia tavo oda ir kuo patinka muilas?  4u.gif

Mano odos tipas sausa ir linkusi buti jautre nevisada.Muilas man patiko nes isiplaovusi rankas ar imtyme v ,man ir kvapas ir svaruma ,ir nesausina odos ,buna plaunu veida sujuom ,labai gerai isiplaunas ir kaskaip pastebejau sumazeja mano spuogai ir juodulukai issivalo ,bet oda sutraukai tai as palepinu poto kremuku tongue.gif ir man liux thumbup.gif Paciam kunui tai nelabai man weledos ,as naudoju Loccitane su verbenomis ju produkatai ir organinia ,bet ir kainos aukstos doh.gif

Pamirsau pasisakyti ax.gif naudojau weledos kuno duso zele kremine citrusini ,man jis patiko ,gaivus kvapas ,o ypac ryte ,isimaudzius po dusu tiesiog atsigaunu is rytinio miegulio.
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2009 07 29, 15:54)
aš irgi pasidalinsiu savo patyrimais smile.gif turiu iris valomąjį pienelį, pirkau grynai akių makijažui nuvalyti, tai man truputį jis akis griaužia, kvapas lb intensyvus, bet man jis patinka. Tai pabaigsiu jį, ieškosiuosi kažko kito akių dažams nuvalyti.
Rozmarinų šampūnas man visai patinka, gal ir pirksiu dar vieną, tik gaila, kad jie nedideliais kiekiais, tai trumpam užtenka..
Aliejus plaukams labai patiko, planuoju dar vieną buteliuką pirkti smile.gif
Papildyta:
ai dar turiu prausimosi kremą su levandomis, man patinka, skaaniai kvepia ir oda po prausimosi svelni lieka smile.gif

Weledos migdolinis pienelis akiu negrauzia, taip pat Druide pienelis negrauzia akiu smile.gif
o per kiek laiko sampuna sunaudoji, kad sakai, kad trumpam uztenka? man tai 1,5-2 men uztenka, plaunant kas 2-3 dienas po du perplovimus.. mano plaukai zemiau peciu kokie 15 cm ir ju labai daug
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 29, 15:13)
Weledos migdolinis pienelis akiu negrauzia, taip pat Druide pienelis negrauzia akiu smile.gif
o per kiek laiko sampuna sunaudoji, kad sakai, kad trumpam uztenka? man tai 1,5-2 men uztenka, plaunant kas 2-3 dienas po du perplovimus.. mano plaukai zemiau peciu kokie 15 cm ir ju labai daug

ačiū už rekomendacijas:) bandysiu kitus pienelius, kai pabaigsiu iris, nors jo tai dar lb ilgam užteks, kažkaip priemones veidui ilgai naudoju.
plaunu plaukus kas antrą dieną, šiaip užtenka kažkur mėnesiui, bet turbūt netaupiai naudoju, reikės mėginti mažesnį šampūno kiekį naudoti, plaukai mano nėra stori ir truputį žemiau pečių. bet po šito šampūno aš vistiek tepuosi dar kondicionierium, bet kitos firmos, kai vien su šampūnu išplaunu, tai vėliau sunkiai man išsišukuoja, linkę veltis, nes ploni plaukučiai.
Atsakyti
Ar kas nors bandėte Weleda rožių kremą paakiams? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 30, 11:53)
Ar kas nors bandėte Weleda rožių kremą paakiams? Kokie atsiliepimai?  4u.gif

Pati nenaudoju dar tokių dalykų, bet atsiminiau, kad viena forumietė sakė, kad jai nebuvo jokio poveikio. . . ta prasme, nelabai kas pasikeitė tepė ji tą kremuką, ar ne . . . ax.gif O šiaip kekvienam žmogui skirtingai, tik jeigu netiks bus gaila išmesti, nes jis nėra pigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 30 liepos 2009 - 12:51
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 30, 10:53)
Ar kas nors bandėte Weleda rožių kremą paakiams? Kokie atsiliepimai?  4u.gif

As naudoju, jau baigineju ir pastebejau, kad pasitepus, jis man kol geriasi, traukia paakiu oda, ir siaip kazkokio efekto nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 29, 15:10)
naudojau weledos kuno duso zele kremine citrusini ,man jis patiko ,gaivus kvapas ,o ypac ryte ,isimaudzius po dusu tiesiog atsigaunu is rytinio miegulio.

Ar po to nesijaučia odos sausumas ir neprireikia kūnui losjonų, aliejų? 4u.gif
Sau neradau dar nieko tokio, kas labai patiktų ir nesausintų odos, todėl klausiu. Pastoviai po dušo pritepu dar gausiai kojas, nes labai sausėja oda. Kartais net kelis kartus tenka tepliot, nes susigeria ir vėl sausa doh.gif Gal Weledos dušui kas nors išgelbėtų nuo to g.gif
Atsakyti