Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Palomina @ 2009 06 22, 22:09)
dabar vel oda prie riebesniu.. ziema buvo pasidarius normali, kuo labai dziaugiaus  biggrin.gif  o dabar orai atsilo ir oda pariebejo.. na bet ne tokia riebi kokia buvo pernai, ar dar anksciau..

mano neaiski unsure.gif tai buvo i sausesne puse, paskui misri vel patapo, dabar vel dregmes truksta, norisi kazkuom patept rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 18, 10:05)
ne žinok tų nesu bandžius, nes jei neklystu sudėtyje lyg yra blogiečių ten, tai taip ir nepirkau, nes man bet kokie sintetiniai ,,putokliai'' labai išsausina plauką.

čia weledos šampūnuose yra blogiečių? unsure.gif tai kaip čia taip išeina tada g.gif

QUOTE(begike @ 2009 06 22, 14:46)
Gal kas esat ir vilkdagiu pieneli bandziusios?  4u.gif  Kaip suprast atskiesta naudot? Filmuke maciau, kad jei jautriai odai, tai tiesiog ant slapio tamponelio jo pila, jei nejautri- ant sauso, ir juo valo veida. O kaip bus, jei jautri ir norisi ne tamponeliu bruzint, o pamozot veida ir nuplaut vandeniu?  g.gif  biggrin.gif  Kaip skiest, neskiest ir kaip ta daryt?  4u.gif 

aš dabar naudoju vilkdagių pienelį. Neseniai irgi klausiau atsiliepimų, taip pat atsiliepė Palomina biggrin.gif 4u.gif Ir šiam laikui pasirinkau vilkdagių, vėliau bandysiu ir migdolų. Taigi, aš ant vatuko papurškiu terminio vandens, užpilu pienelio ir valausi, paskui dar drėgnu vatuku be pienelio nusivalau. Vandeniu neprausiu. Mano oda jautri, tai čia ir gaunasi kaip ir skiedimas. Apie patį pienelį nieko blogo negaliu pasakyt, gerai nuvalo, odos nesausina ir šiaip nieko blogo nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 06 23, 20:29)
aš dabar naudoju vilkdagių pienelį. Neseniai irgi klausiau atsiliepimų, taip pat atsiliepė Palomina biggrin.gif  4u.gif  Ir šiam laikui pasirinkau vilkdagių, vėliau bandysiu ir migdolų. Taigi, aš ant vatuko papurškiu terminio vandens, užpilu pienelio ir valausi, paskui dar drėgnu vatuku be pienelio nusivalau. Vandeniu neprausiu. Mano oda jautri, tai čia ir gaunasi kaip ir skiedimas. Apie patį pienelį nieko blogo negaliu pasakyt, gerai nuvalo, odos nesausina ir šiaip nieko blogo nepastebėjau smile.gif

ateity bandysiu 4u.gif Jus juo tik makiaza valot nuo veido ar ir siaip kai nesidazot, nusipausiat juo prakaita, nesvarumus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 23, 22:06)
ateity bandysiu  4u.gif  Jus juo tik makiaza valot nuo veido ar ir siaip kai nesidazot, nusipausiat juo prakaita, nesvarumus?  biggrin.gif

valau ir makiažą, ir šiaip naudoju, pvz ryte smile.gif
Atsakyti
O man kremų kvapai patiko wub.gif Nors sykį man Iris kremas keistai tepėsi ant veido,lyg nesusigėrė, patrynus labiau, apsitrynė doh.gif gal nemokėjau tepti ax.gif Bet vistiek man jie patinka. ax.gif Tik va kūno pienelių tai nelabai noriu,nes jie tai tikrai nesitepė ant odos, taip atrodo aliejus su kremu nenori tolygiai pasiskirstyti ant kūno ir visai susigerti.. O visa kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 24, 12:08)
O man kremų kvapai patiko wub.gif Nors sykį man Iris kremas keistai tepėsi ant veido,lyg nesusigėrė, patrynus labiau, apsitrynė doh.gif gal nemokėjau tepti  ax.gif Bet vistiek man jie patinka. ax.gif Tik va kūno pienelių tai nelabai noriu,nes jie tai tikrai nesitepė ant odos, taip atrodo aliejus su kremu nenori tolygiai pasiskirstyti ant kūno ir visai susigerti.. O visa kita  thumbup.gif

o kokį pienelį naudojot?
aš noriu šaltalankių išbandyt, labai jau patiko dušo pienelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 24, 11:08)
O man kremų kvapai patiko wub.gif Nors sykį man Iris kremas keistai tepėsi ant veido,lyg nesusigėrė, patrynus labiau, apsitrynė doh.gif gal nemokėjau tepti  ax.gif Bet vistiek man jie patinka. ax.gif Tik va kūno pienelių tai nelabai noriu,nes jie tai tikrai nesitepė ant odos, taip atrodo aliejus su kremu nenori tolygiai pasiskirstyti ant kūno ir visai susigerti.. O visa kita  thumbup.gif

jei turejot Iris dienini krema, tai ji reikejo is pradziu paskirstyti ant dregnu delnu ir tik tada itapsnoti i oda mirksiukas.gif
Atsakyti
emmute Paskelbta Šiandien, 12:35

o kokį pienelį naudojot?
aš noriu šaltalankių išbandyt, labai jau patiko dušo pienelis 

Turėjau pienelį su dedešvom ir šaltalankių. Su dedešvom labiau patiko,pradžioj atrodė,kad šaltalankių taip blogai tepasi,bet paskui ir su dedešvom tas pats buvo,gal kitas kūno vietas tepant buvo normaliai,bet va krūtinė tai nesitepė biggrin.gif

O dušo pieneliai, tai super.Dabar naudoju vaikišką su medetkom biggrin.gif

begike Paskelbta Šiandien, 12:39

jei turejot Iris dienini krema, tai ji reikejo is pradziu paskirstyti ant dregnu delnu ir tik tada itapsnoti i oda 

O kodėl taip reikia tepti? Veidas šlapias nelieka? bigsmile.gif Čia visus weledos kremus taip? Iris tai turėjau drėkinantį, jei neklystu g.gif Kitą kart žinosiu kaip tepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 24, 12:37)
O kodėl taip reikia tepti? Veidas šlapias nelieka? bigsmile.gif Čia visus weledos kremus taip? Iris tai turėjau drėkinantį, jei neklystu g.gif Kitą kart žinosiu kaip tepti 4u.gif

Taip reikia tepti, kad geriau kremas isigertu mirksiukas.gif Ant visu taip neparasyta, maciau ant Iris dieninio, bet jei kremas blogai geriasi, nepakenks, jei pabandysit arba ant dregno veido tepti, arba su dregnais delnais mirksiukas.gif Ir dar jo labai mazai reikia, gal tiesiog per daug paimat? Pabandykit maza mazyti laseli mirksiukas.gif
Atsakyti
begike Paskelbta Šiandien, 14:57

Taip reikia tepti, kad geriau kremas isigertu  Ant visu taip neparasyta, maciau ant Iris dieninio, bet jei kremas blogai geriasi, nepakenks, jei pabandysit arba ant dregno veido tepti, arba su dregnais delnais  Ir dar jo labai mazai reikia, gal tiesiog per daug paimat? Pabandykit maza mazyti laseli 

Tai kai jau nusipirksiu,bandysiu taip biggrin.gif Nes dabar Madara turiu. Pastebėjau,kad tikrai labai mažai užtenka kremo,o anksčiau tai taip norėdavosi tepti net porą kartų, gal ir oda atsigavo dabar, bet manau tepdavau daug,nes galvojau geriau taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 24, 13:37)
Turėjau pienelį su dedešvom ir šaltalankių. Su dedešvom labiau patiko,pradžioj atrodė,kad šaltalankių taip blogai tepasi,bet paskui ir su dedešvom tas pats buvo,gal kitas kūno vietas tepant buvo normaliai,bet va krūtinė tai nesitepė biggrin.gif

hm, įdomiai unsure.gif

gal dar kas atsiliepimų turit apie šaltalankių kūno pienelį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 23, 22:06)
ateity bandysiu  4u.gif  Jus juo tik makiaza valot nuo veido ar ir siaip kai nesidazot, nusipausiat juo prakaita, nesvarumus?  biggrin.gif

as kai nesidazau, tai pieneliu veido nevalau, tada naudoju arba Hauschkos CC, arba Druide muila smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 gruodžio 2009 - 20:02