Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Dabar jau lyg neblogai laikosi siltnamis,vesiau siandien.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 01, 10:18)
Merginos, ka butu galima dabar dar pasodinti i siltnami. Gavosi taip, kad atsilaisvino dalis siltnamio ir gal ka nors pasodinti i ji. Galvoju gal kokia morkas? Bet karstis didelis, gal nesudyks  g.gif Nu nezinau, patarkite, kuo apsodinti. Aciu.

Aš irgi atsidariau šią temą su tuo pačiu klausimu. Ačiū merginos už informaciją. Nes irgi vietos yra, o ir salotas labai mėgstam.

O kažin kaip šitie ridikėliai būtų.

user posted image
Atsakyti
Pas mane siltnamyje ridisai neauga,tai ne nezinau.Auginu tik lauke.Dabar dziaugiuosi isdygusiu baziliku.O veliau galvojau pasisesiu kokiu prieskoniniu zolyciu,tik reikes pasiziureti kokiu dar seklu yra pardavime.
Atsakyti
Kai baigsim šią temelę, paruošta nauja ax.gif

http://www.supermama...0#entry28315738

4u.gif
Atsakyti
Oi kaip mes cia greitai apsisukom,jau reikes keltis i kitus siltnamius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 07 02, 08:17)
o sėti lauke reiktų ir tada daigus pernešti į šiltnamį, ar iškarto šiltnamyje?  g.gif

Galima gal ir šiltnamyje sėti. Pernai sėjau lauke į dėžę, o paskui daigus išsodinau į šiltnamį, mat vietos nelabai turėjau. Sėjau maždaug apie liepos vidurį. Užaugo labai gražios gūžės, iki šalnų valgėme. Tai tokia mano menka patirtis. Beje, šiltnamyje neblogai užauga ir žiediniai kopūstai, pasėti maždaug tokiu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigzag: 02 liepos 2009 - 14:32
Pasirodysiu ir as su savo dziunglem biggrin.gif
user posted image
user posted image
[img=http://img11.imageshack.us/img11/7351/dsc01159g.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 02 liepos 2009 - 15:29
Nagi grazios tavo dziungles. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 02, 17:28)
Pasirodysiu ir as su savo dziunglem  biggrin.gif

super!!!!!!!! thumbup.gif

pas mane agurkeliai lauke gyvena ax.gif o stai pomidoriukai tokiam mazam siltnamely(net geda cia rodytis), bet derlius labai gausus buna.... blush2.gif cia pernyksciai....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 07 02, 16:09)
super!!!!!!!!  thumbup.gif

pas mane agurkeliai lauke gyvena  ax.gif  o stai pomidoriukai tokiam mazam siltnamely(net geda cia rodytis), bet derlius labai gausus buna.... blush2.gif  cia pernyksciai....

user posted image

Jau norejau klaust ka tu jiems padarei, kad visi raudoni. Pas mane kabo po ~15vnt ant krumo ir visi zaliai zali. O lapus specialiai nupesus buvai ar kas uzpuole buvo?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti