Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(Regila @ 2009 04 02, 15:06)
Ryt ir aš keliausiu pasižvalgyti po mugę.
Kas kopūstus pikiuoja, o mano nesėti..

tai cia gal as pasiskubinau, juk viska darau pirma karta, tai baisiai knieti biggrin.gif
O kalafijorai mano tai irgi neseti.
Beje pirkau tokias morku seklas, sudetas i juostele: patiesi i dirva, uzpili ir viskas. Idomu kaip jos, ar geros? Ar pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 04 02, 15:04)

idomu kas parodoje zemkej gero, gal kuri buvot? Vaziavome pro sona tai nei vieteles masinai pastatyti, laukais kulniuoti tektu.

turbut tas pats kaip kasmet biggrin.gif o kad masinos ner kur astatyt, tai cia kaip visada. as siemet i muge nevaziuosiu verysad.gif MB darbais uzsikases unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 04 02, 15:04)
Ka tik ispikiavau kopustus, na ir vargau, eina sau, prisiauginau, daigumas nesvietiskas biggrin.gif
dar cukiniju ir moliugu nesejat? vis knieti...
idomu kas parodoje zemkej gero, gal kuri buvot? Vaziavome pro sona tai nei vieteles masinai pastatyti, laukais kulniuoti tektu.

Mes siandien irgi kopustus ir kalafijorus ispikavom.
Cukinijas ir agurkus galvoj-ui si savaitgi pasiseti, jau manau laikas. ir oras syla...
Nesiseka siais metais kazkaip su guzinem salotom. sejau pernykscias seklas, nes parasyta, kad iki 2009 12 galiojancios, bet labai prastai sudygo g.gif

Kada baklazanus reikia pikuoti? kiek tu lapeliu turi buti, jau maciau augina po antratikraji lapeli ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as beveik jau turiu siltnami. daigų neturiu, pirksiu manau, kai ką pasėsiu. Ar cukinijos auga šiltnamy?
Atsakyti
cukinijas sodink i lauka..
Siltnami palik pomidorams, agurkams smile.gif Kai jau turesi gali is karto seti ridikelius, krapus, salotas - anksti turesi siu darzoviu smile.gif
Atsakyti
prastai pas mane su "lauko daržu":) dar tokią mintį audžiu, kad gal cukinijos augtų vazone, tokiam plokščiam dideliam, kaip dubuo... kokius 2 vnt.pasodinčiau ir tegu lapoja?
o kaip prieskonines daržovės šiltnamy? kokie bazilikai? Dar patarkit kokias salotas auginat šiltnamy, pas mamą visada kažko karčios užauga.
Atsakyti
karcios salotos,nes per mazai dregmes,mano mama taip sako.
ir dar kai zydeti pradeda irgi apkarsta.
o kodel negali cukiniju auginti darze?
vakar as su tevuku pasidarbavome,i siltnami iskrateme priekaba perpuvusio meslo,sukaseme,tada dar ismatikavau.susiplesiau kelnes i vinukus duryse.
pavargau merginos kaip ciucikas,svyruodama parejau i pirkia,net akyse zalia darese,rankos kaip botagai,kojos gumines.bet siltnamis idealiai atrodo.liko uzlopyti keleta skyluciu,ir sesime ridikelius salotas,svogunus jau sukaisiojau.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 04 03, 14:23)
karcios salotos,nes per mazai dregmes,mano mama taip sako.
ir dar kai zydeti pradeda irgi apkarsta.
o kodel negali cukiniju auginti darze?

gali būt, tikrai nelabai laisto iš pavasario ax.gif
Daržo nėėėra pas mus... manau, apsiribosiu tik šiltnamiu, kol apeinu gėlynus, tai šiltnamis prisidės doh.gif o ir vaikas šiemet jau laksto, neina privyt... jei gerai seksis, tai gal kitais metais dar kokią lysvelę išderėsiu iš MB lotuliukas.gif nes iki šiol tai kasmet vis bandžiau kažką vazone ar lovely augint, tai schmoll.gif nieko neišėjo blush2.gif

beje, ta mugė doh.gif kamščiai jau nuo marvelės, bandėm važiuoti, bet persigalvojau ir įsivaizduojama juosta nusukau kitur pasivaikščiot 4u.gif žodžiu kaimas kryžkelėj ten doh.gif reik su visuomeniniu transportu ten važiuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 03 balandžio 2009 - 12:51
Sveikos,

kaip as jum pavydziu, jau sejat darzoves i siltnamius, o pas mane darze taip slapia, kad net ieit neimanoma sad.gif O siltnamio tai dar isvis neturiu, bet jau tikiuosi, kad siemet turesiu, nes MB gal susimils ir pastatys, visgi jau treti metai kaip prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 04 02, 15:02)
Beje pirkau tokias morku seklas, sudetas i juostele: patiesi i dirva, uzpili ir viskas. Idomu kaip jos, ar geros? Ar pasiteisina?

mes pernai sodinom tokias - labai patiko. Šiemet tik tokias ir sodinsim. Nes paprastų amžinai per tankiai prisėjam, išraut paskui gaila. O šitos labai pasiteisino. Beje, ir ridikėlius tokius pernai sodinom, irgi super buvo.
Atsakyti
o as ziurejau ziurejau i tas seklas juostelemis,nu galvoju jau visai nupusho pasaulis,jeigu zmones nesusivokia kaip seti darzoves.
vyras sako taigi patogu.
mes su mama megejos pasizaisti ir po truputi berti seklas,tarkim ridikelius po viena seklyte,arba po 4 bet su tarpeliais.
Atsakyti
labas vakaras,paskaičiau apie morkas ant juostelės.ir aš sakiau šiemet tokias pirksiu,bet kad nerandu ir sakė jau daugiau nebus.
Atsakyti