Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Ar kas auginate šiuos agurkus?Pirkau sėklas čia http://www.organicca...products_id=117
Cucumber Crystal Lemon taip vadinasi .
Šiaip skonis kaip agurkų,tik jie traškesni ,kietesni.Vaikai ,tik jų prašo.O svarbiausia veda labai labai gausiai.Kai kiti agurkai šalia neatlaikė,ar lapų spalvą keitė,ar formą prarado dėl medžiagų trūkumo,tai šie kaip kokia piktžolė kerojasi auga.Jokių papildomų raugalų nereikalauja thumbup.gif .

Papildyta:
Ir dar neapkarsta.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 27, 13:37)
dėl ligų,tai barstau pelenais.Nes jiems tada mažiau palanki terpė.Galiu pasakyti,tik tiek ,kad pas mane tokių lapų visada būna.Nuskabau juos ir tiek.Niekuom niekada nepurškiau.

man sesė tą patį patarė, tad bandysiu 4u.gif tik klausimas kaip - ar su vandeniu ant lapų, ar sausus barstot? ar dar gal kaip?
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2009 06 27, 17:33)
man sesė tą patį patarė, tad bandysiu 4u.gif tik klausimas kaip - ar su vandeniu ant lapų, ar sausus barstot? ar dar gal kaip?

Aš tai pelenų dedu ,kai sodinu .Jeigu turiu aišku.O dabar vis,kai šašlykus kepam,tai viskas kas lieka eina į šiltnamius.Barstau aplink,ant žemės .Kai laistau pasitręšia ir nurūgština dirvą vienu metu.Niekada nepastebėjau blogo poveikio.
Atsakyti
As irgi daug maz visur naudoju pelenus,na irgi dar nebuvo pakenke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 27, 16:26)
Ar kas auginate šiuos agurkus?Pirkau sėklas čia http://www.organicca...products_id=117
Cucumber Crystal Lemon taip vadinasi .
Šiaip skonis kaip agurkų,tik jie traškesni ,kietesni.Vaikai ,tik jų prašo.O svarbiausia veda labai labai gausiai.Kai kiti agurkai šalia neatlaikė,ar lapų spalvą keitė,ar formą prarado dėl medžiagų trūkumo,tai šie kaip kokia piktžolė kerojasi auga.Jokių papildomų raugalų nereikalauja  thumbup.gif .

Papildyta:
Ir dar neapkarsta.

Ko tik neisranda,noreciau tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
As rytoj eisiu padirbeti i siltnami,truputi uzleidau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 28, 00:02)
Ko tik neisranda,noreciau tokiu bigsmile.gif

nu bandysiu pririnkti kitiems metams,kad tik išeitų.Bet reiks pažiūrėti gal regila turi.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 28, 10:05)
nu bandysiu pririnkti kitiems metams,kad tik išeitų.Bet reiks pažiūrėti gal regila turi.

Turi, yra jos puslapiuke. Tik va ar sėklų turės... Smagu būtų tokius grožius balkone paleist keroti g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 28, 20:17)
Turi, yra jos puslapiuke. Tik va ar sėklų turės... Smagu būtų tokius grožius balkone paleist keroti  g.gif

Nu reiks bandyti pririnkti ,jeigu ką pasidalinsiu.
Atsakyti
Man tai patinka rinktis savo seklas,tik ne visada gaunasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 28, 23:16)
Nu reiks bandyti pririnkti ,jeigu ką pasidalinsiu.

4u.gif

QUOTE(AveM @ 2009 06 29, 00:15)
Man tai patinka rinktis savo seklas,tik ne visada gaunasi. ax.gif

O kas nesigauna? unsure.gif
Atsakyti
Šiandiena kažkoks košmaras,i šiltnami neymanoma užeiti,karštis baisulinis bigsmile.gif
Atsakyti