Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

šiemet juos pirmąkart išbandžiau - kaaaaaip patiko, galvoju, dar nevėlu užsisėti didelį plotą jais biggrin.gif gan greit užauga, per mėnesiuką ax.gif
ir sveika, merginos, sveika! bigsmile.gif
Atsakyti
Padekit prasau,siltnami bepurendama zeme ,sugalvojau nulauzti baklazanui lapa,kaip jau lauziau su visu baklazano daigu,iki zemes,o ten keturi zydintis ziedai,ikisau i zeme ,palaisciau ,kzin ar yra sansu kad isleis saknis g.gif
Atsakyti
Visi lauke pasėti špinatai išėjo į žyduolius - kodėl ? kaip to išvengti?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 06 26, 18:28)
Visi lauke pasėti špinatai išėjo į žyduolius - kodėl ? kaip to išvengti?

man natūraliai iškilo klausimas - gal nereikia jiems leisti peraugti (kaip ir salotoms)? Nes juk jei žiūrint į juos kaip ne į valgomą, o šiaip augalą, tai kažkada jie turi sukrauti žiedus mastau.gif kaip ir salotos, ridikėliai.... tai paprasčiausiai reikia kitą kartą nedelsti ir skinti kol nesusiruošė žydėti mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif gundot su tais spinatais cia mane juodai, o per kiek laiko uzauga jie?as net seklu ju neturiu...kada i miesta vaziuosiu ir nelabai aisku, ar nebus per velu?
Atsakyti
Bandyk seti ,as nezinau ryt o gal dar siandien eisiu seti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 26, 19:13)
man natūraliai iškilo klausimas - gal nereikia jiems leisti peraugti (kaip ir salotoms)? Nes juk jei žiūrint į juos kaip ne į valgomą, o šiaip augalą, tai kažkada jie turi sukrauti žiedus  mastau.gif kaip ir salotos, ridikėliai.... tai paprasčiausiai reikia kitą kartą nedelsti ir skinti kol nesusiruošė žydėti  mirksiukas.gif

Žinok ir mąstyčiau taip pat, bet kad jie nei lapų normaliai nespėjo užauginti, nepalyginsi su tais , kurie prieš mėnesį šiltnamyje augo. g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Turiu va tokią bėdą šiltnamyje su pomidorais ir jau kelinti metai man taip... verysad.gif

Labai atsiprašysiu jei jau apie tai buvo kalbėta, bet gal netruks niekam kantrybė jei bus dar kartėlį paklausta blush2.gif

Kas čia per liga?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2009 06 26, 20:42)
Sveikutės,

Turiu va tokią bėdą šiltnamyje su pomidorais ir jau kelinti metai man taip... verysad.gif

Labai atsiprašysiu jei jau apie tai buvo kalbėta, bet gal netruks niekam kantrybė jei bus dar kartėlį paklausta blush2.gif

Kas čia per liga?

user posted image

Cia manau tikrai liga,as nupurksciau su bordo tirpalu,nes ka tik skaiciau Regilos patarimus schmoll.gif
Atsakyti
Manau,kad tai verticiliozes demes.Kad liga neplistu,butina naikinti ligotus augalus,o salia augancius apdoroti fungicidais. ax.gif
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus, įtariau, kad čia kaltas grybelis... verysad.gif Chemijos labai nesinori naudoti... unsure.gif Gal kaip nors pratempsim... Skabau aš tuos ligotus lapelius... Ir vėdint stengiuosi, uždarau šiltnamį tik nakčiai, bet vis vien vandens garų kondensatas ant plėvelės laikosi unsure.gif O kai drėgna, tai va visokie brudai ir puola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2009 06 27, 12:16)
Ačiū labai už atsakymus, įtariau, kad čia kaltas grybelis... verysad.gif  Chemijos labai nesinori naudoti... unsure.gif Gal kaip nors pratempsim... Skabau aš tuos ligotus lapelius... Ir vėdint stengiuosi, uždarau šiltnamį tik nakčiai, bet vis vien vandens garų kondensatas ant plėvelės laikosi unsure.gif O kai drėgna, tai va visokie brudai ir puola verysad.gif

dėl ligų,tai barstau pelenais.Nes jiems tada mažiau palanki terpė.Galiu pasakyti,tik tiek ,kad pas mane tokių lapų visada būna.Nuskabau juos ir tiek.Niekuom niekada nepurškiau.
Atsakyti