Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Kriauses slyvas labai megsta amarai,as purskiu kiekviena pavasari chemija pries dar susiformuojant vaisiams,nes kitaip jie viska sueda.
O pelytems nuodu i ta pati pakeli idek.Nezinau pavadinimo,tokios tuzavos granules labai veiksmingos.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 16:41)
Kriauses slyvas labai megsta amarai,as purskiu kiekviena pavasari chemija pries dar susiformuojant vaisiams,nes kitaip jie viska sueda.
O pelytems nuodu i ta pati pakeli idek.Nezinau pavadinimo,tokios tuzavos granules labai veiksmingos.

AveM su kokia chemija purski ,nes man reiketu tresnes purksti ,nes baigia nukristi vaisiai neprinomke,gal padedu sekanciam pavasariui ,gal niekas neuzpyks kad cia ne i tema eina pokalbis g.gif
Atsakyti
ka patartumet siltnamyje pasiset nurovus ridikelius?
Atsakyti
As gavau dovanu baziliko seklu,tai ir pasodinau.
Oi zinok negaliu pasakyti,vyras perka kazkokius tai spec.priemones amarams vaismedzius purksti.Cia paklausk parduotuveje turetu zinoti,kuo purskiami pavasari slyvos,vysnios....
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 24, 19:53)
ka patartumet siltnamyje pasiset nurovus ridikelius?

o jei špinatų? ax.gif Vakar labai skaniai šiltnaminius šlamščiau essen.gif ir sveika, ir gerai auga clap_1.gif
Atsakyti
O as su savo siltnamiu,tai uzdarau tai atidarau ,nesuprasi koks oras,begioju kaip prie vaiko ,jau ir MB juokiasi kalba eina tik apie siltnami ,nes jis ruosia baseina, o man tik siltnamis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

o sakykit, kokius šiltnamius jūs turit? Pirkot, patys darėt? Kiek kainavo? O gal kurioj nors temoj yra parašyta, kad visų neskaityti?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mane taip pat domintų šiltnamiai - gal kas turit naujos konstrukcijos, iš aliuminio ir poliuretano? 4u.gif pasidalintumėt kainomis ir kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 25, 14:01)
o jei špinatų?  ax.gif  Vakar labai skaniai šiltnaminius šlamščiau  essen.gif  ir sveika, ir gerai auga  clap_1.gif

g.gif na spinatu esu ragavus tik viena lapuka smile.gif siaip kiek kur matydavau tai jie man visai nesimpatiski biggrin.gif (patiekaluose) mastau rugstyniu ibert, bus rudeni, bent jau i saldikli ko isidet, nes lauke kur pasejau tau mazi suniukai ten zaidimu aikstele pasidare ir jau niekas nebeisaugs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 25, 22:37)
g.gif na spinatu esu ragavus tik viena lapuka smile.gif siaip kiek kur matydavau tai jie man visai nesimpatiski biggrin.gif (patiekaluose) mastau rugstyniu ibert, bus rudeni, bent jau i saldikli ko isidet, nes lauke kur pasejau tau mazi suniukai ten zaidimu aikstele pasidare ir jau niekas nebeisaugs blush2.gif

o, rūgštynės gerai thumbup.gif tik jos daugiametės, gali net atskirą kamputį skirti, augs ten kelis metus iš eilės ir vargo nematys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 25, 21:37)

spinatai ziauriai skanu su kiausiniene, salotom, bele kuo! wub.gif
As ju ir lauke pasejau ir siltnamy ka tik ka tik pasejau, tikiuosi isaugs kartu su prinokusiais pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
Cia tai tiesa,spinatai liuks 4u.gif
Atsakyti