Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(AveM @ 2009 06 21, 18:42)
Dziaugiasi siltnamis,jau kelinta diena gauna daug saules ir silumos. ax.gif

Kad taip ilgiau,sako po joniniu visam atsils lotuliukas.gif
Atsakyti
snd kepino neblogai smile.gif siltnamiui jau ir abejas duris iki galo atidarius laikiau, o pati bulves beradedama vos neiskepiau unsure.gif sakau kad taip saulute lasiakus patirpintu nereikalingose vietose is vis butu thumbup.gif (pas mus juokaujama:kai bulves ravi sakai kad Palangoj pliazinies, kai burokus-Sventojoj lotuliukas.gif )tai as snd palangoj buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau Palongoje, šianden šventojoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Skaitau , kas užaugo , ka užauginot thumbup.gif , bet norėtusi ir vaizdines medžegos ax.gif ax.gif
Nors žinau ka tai reiškia ideti nuotrauka, pati fotkinu bet vis nesusiruošiu ideti tai ka užauginau
Atsakyti
Mano dar nera ka fotkinti,tik zydi .
Atsakyti
Sveikos mergaitės....

Tas pasakymas su Palanga ir su Šventaja tai liux... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tik kad va,,, neteks šiemet nei palangoj nei šventojoj... smile.gif per mažai žemės...

o pas mane irgi dar nera ka fotkinti, viskas tik padvigubėjo... jei buvo 15-20 cm tai dabar 30-40cm...
pomidorai vos virš kelių... ir tik pumpurus mezga...

o pipirai tai tik vaizduoja kad auga.... vienas lyg ir ruošėsi žydėti... ėjau tikrinau tikrinau, tai viena diena radau žiedelį nukritusi... bėėėė...

o žydi agurkai ir melionai... va tie tai šaunuoliai...

o arbūzus persodinau šeštadienį toliau vieną nuo kito, tai jau po papildomą lapą turi, bet kas bus nežinau, pernai tik vienas arbūzas tik viena vaisiu užaugino, bet tas sulig 2 graikiškais riešutais dydžio buvo... bet saldus... suvalgėm... chi chi chi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 22, 12:38)
o pipirai tai tik vaizduoja kad auga.... vienas lyg ir ruošėsi žydėti... ėjau tikrinau tikrinau, tai viena diena radau žiedelį nukritusi...  bėėėė...

Jiems neva bitučių arba teptuko pagalbos reiktų unsure.gif
Mano tai pomidorai kai kurie tokio ūgio, kad jaučiu vaisius skinsiu ant taburetės pasilipus...
Atsakyti
Tingiu mest foto ,bet reiketu prisiruosti ,pomidorai nemazi ,jau tik sirpimo laukiu lotuliukas.gif
aisku ne visi ,kai kurie tik pradeda zydeti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 22 birželio 2009 - 13:08
Pomidorus siandien apziurejau,iki vaisiu jiems dar toli.Paprikos irgi tipo vaizduoja,kad auga.Vienai nebuvo vietos,tai palikau vazone,ta kuo puikiausiai vazone auga ir zydi. ax.gif
Atsakyti
Kaip išnaikinti šiltnamyje amarus? Žiūriu, kad krapus užpuolė... doh.gif Chemijos nenoriu... schmoll.gif
Atsakyti
amarai krapus labai myli,gal pamegink pelenais .Ne nezinau,jie slykstus dalykas,mazai ko bijo.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 22, 14:34)
amarai krapus labai myli,gal pamegink pelenais .Ne nezinau,jie slykstus dalykas,mazai ko bijo.

mano tai parazitai amarai rozes eda, tai tik cheminis purskalas juos nuzudo doh.gif , gelem lauke tai dar nieko, nu bet sau tai tikrai nepurksciau vaisu ar darzoviu tokia stipria chemija.
Sedziu darbe, kertu savas darzoves, o visi tik pavydi, nosi tik kaisioja, kad"ekologiska ekologiska" biggrin.gif . Faktas!
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 06 24, 14:55)
mano tai parazitai amarai rozes eda, tai tik cheminis purskalas juos nuzudo doh.gif , gelem lauke tai dar nieko, nu bet sau tai tikrai nepurksciau vaisu ar darzoviu tokia stipria chemija.
Sedziu darbe, kertu savas darzoves, o visi tik pavydi, nosi tik kaisioja, kad"ekologiska ekologiska" biggrin.gif . Faktas!

o mano kriaušę amarai ėda, mažutė ji, dar tik antri metai asodinta, bet vis vien gaila...

o aš išsiaiškinau kas šiltnamyje ridikėlius ragauja... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
buvau palikus ridikėlių sėklų pokutį ant žemės, po kelių dienių gi žiūriu... sugraužtas pokutis, sėklos pabirę... Pelytės svečiuojasi...
Atsakyti