Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

O ridisai su salotomis netiks. ax.gif
Atsakyti
Tokie dideli tarpai tarp pomidoru blink.gif ,o as siandiena nusipirkau seklu pomidoru kitam sezonui ,zalioj stotelej buvo ispardavimas brangiuju seklu bigsmile.gif
Atsakyti
as ir perku dabar seklas ne tik darzoviu bet ir geliu ax.gif kaupiu kitam pavasariui jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 20, 16:48)
O ridisai su salotomis netiks. ax.gif

salotų jau atskirose lysvelėse begalė priaugę blush2.gif ridikėliai vasarą nesėkmingai auga, jiems reikia trumpesnės dienos, tai netinka niekam ax.gif tampa žyduoliais blink.gif
QUOTE(satanele @ 2009 06 20, 19:59)
Tokie dideli tarpai tarp pomidoru blink.gif ,o as siandiena nusipirkau seklu pomidoru kitam sezonui ,zalioj stotelej buvo ispardavimas brangiuju seklu bigsmile.gif

specialiai taip sodinau, galvojau, gal mažiau ligos plis. Kondensatas nesikaupia, pomidorai nesiliečia vienas su kitu, tai žiūrėsiu, ar vėliau pradės sirgti nei pernai, ar tokiu pat metu g.gif

Aš jau sėklų atsargų sukaupiau iš išpardavimų - tiek gėlių, tiek daržovių, koks 100 pakelių tai tikrai bus į dėžę sudėtų, jei ne daugiau lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juoduju ridiku pasisodink,ziemai geras vaistas nuo kosulio su medumi.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 21, 11:00)

Ir tarkuoti su grietine, kas aštrumą mėgsta, geruma visiškoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 21, 11:00)

QUOTE(žostautė @ 2009 06 21, 11:31)
Ir tarkuoti su grietine, kas aštrumą mėgsta, geruma visiškoji  mirksiukas.gif

Va čia tai mintis! Mano profesija reikalauja gero balso, o aš nuolat peršalu doh.gif net ir dabar vasaros vidury, su temperatūra ir prikimus vaikštau schmoll.gif reikia daigų paieškot, gal turguj kas turės, greičiau spėtų subręst bigsmile.gif thumbup.gif
ačiūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turbut greiciausiai teks juoduosius ridikus paciai auginti is seklu,tai retai auginamas augalas todel jauciu daigu turguje nebus.
Atsakyti
Tikrai zinau kad ridikas geras vaistas,mano sunus buvo gerklinis ,net temperatura pakildavo iki40,pradejau duoti ridiko sulciu pasibaige visi vargai,as vidu iskaptuoju ir i vidu pridedu medaus ,po kiek laiko atsiranda sultys ,vaistas thumbup.gif
Atsakyti
Taip teisingai reikia isskaptuoti vidu ir ten prideti medaus,kai kas dar ir ta tyrele isskaptuota sumaiso kartu su medumi,bet kai vaikui,tai jau gana astru.
Atsakyti
Valgo maniskis,ir dar kaip pasijaucia blogai uzeina pas mane idarba,duodu pinigu nueina nusiperka imbiero sakni ,susitarkuoja pats ir su medum valgo padeda neblogai thumbup.gif ,o as pati tfiu tfiu,neatsimenu kada sirgau bigsmile.gif
Atsakyti
Dziaugiasi siltnamis,jau kelinta diena gauna daug saules ir silumos. ax.gif
Atsakyti