Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Baklazanus ir as du turiu ,vienas ruosiasi zydeti,jo ziedas labai panasus ibulves zieda bigsmile.gif
Atsakyti
O mano siltnamyje isaugo kazkoks arbuzas,gal bus raudonasis. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu ,kai turi dideli siltnami ,gali auginti viskiausiu gerybiu ,labai noreciau arbuzo g.gif
Atsakyti
Siemet neturiu arbuzu,pernai penkis suvalgiau.Jie neuzauga dideli,bet skanus buna ir nedideli.Tik patinka,tai kad arbuzas laisvai telpa augti salia pomidoru,nes jis nera sakotas augalas,ne toks kaip augurkai ar agurociai.Pasodinu priekyje pomidoru ir sliauzia palei krasteli.Bet siemet gerai,kad ir nesodinau,arbuzams reikia silumos,kitaip jie neprinoksta.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 23:16)
Siemet neturiu arbuzu,pernai penkis suvalgiau.Jie neuzauga dideli,bet skanus buna ir nedideli.Tik patinka,tai kad arbuzas laisvai telpa augti salia pomidoru,nes jis nera sakotas augalas,ne toks kaip augurkai ar agurociai.Pasodinu priekyje pomidoru ir sliauzia palei krasteli.Bet siemet gerai,kad ir nesodinau,arbuzams reikia silumos,kitaip jie neprinoksta.

Geras,sito nezinojau,jei dabar pasiseciau ,kazin ar spetu uzaugti? g.gif
Atsakyti
Ne,tai labai ankstyvas augalas.Ji kaip ir paprika reikia seti anksti apie vasario viduri.
Atsakyti
pasisejau melionus ir tie man stovi vietoj, neauga g.gif
Atsakyti
As irgi auginu meljonus,bet isaugino keturis lapus ir irgi stovi vietoje.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 19, 23:35)
pasisejau melionus ir tie man stovi vietoj, neauga g.gif

mano irgi neauga, o lapai kokie maziukai palygint su agurku. Nors kai pirmus metus auginu, tai nezinau gal tokie ir turi but g.gif
Atsakyti
na va, apžiūrėjau šiltnamį - 20 laipsnių šilumos laikosi stabiliai mirksiukas.gif tai visai nieko ax.gif
o melioniukai du pas mane irgi išdygę, bet nežinia, spės iki rudens vaisiukus subrandinti ar ne doh.gif
Atsakyti
Siandien ir pas mane siltnamyje jau karsta. ax.gif
Atsakyti
jau už savaitėlės imsiu špinatų, augančių tarp pomidorų, derlių ax.gif Ką čia tokio "greito" į jų vietą pasėjus/pasodinus? g.gif blush2.gif
Tarpai beveik metro ilgio tarp pomidorų (šiemet eksperimentą su ligų plitimu darau), norėtųsi, kad žemė nenaudojama nestovėtų ax.gif
Atsakyti