QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 18, 23:04)
na va, o aš čia paskaičius- uolioji, nuvariau kita dieną šiltnamin, apžiūrėjau baklažanus ir jų pažastis... ir nuskabiau, gaila buvo, ale sakau mat reikia, tai ką gi...o didelės jau buvo, po kokius 4-5 lapelius pažastyse...
gerai daugiau neskabysiu...
o mano melionai žydi mažutėliai...vargšiukai... labai jau jie menkuliai... ai, nu bet lapų tai daug... ir pažastinės šakelės kerojasi į šonus... bet neskabysiu...
o aptikau kad pomidorai ketina žydėti, ne betalux, bet promyk, jie irgi žemaūgiai, bet 2x didesni nei betaliux.
o gal kas apie kriaušes nusimanot.... kažkoks pierkūnas jas užpuolė, nei nenusakysiu kas, lape tokia morkinė dėmelė... ir apgraužti viršūnių lapai... kiba kuon purkštelėt reikėtu?...
Papildyta:
ale, tai kur tas miškas kur lapai guli?
ir negi kibiro pakanka?
pas mus miške samanos... nors, gal reik eit ieškoti, kai nereikia tai ir nematai...
gerai daugiau neskabysiu...
o mano melionai žydi mažutėliai...vargšiukai... labai jau jie menkuliai... ai, nu bet lapų tai daug... ir pažastinės šakelės kerojasi į šonus... bet neskabysiu...
o aptikau kad pomidorai ketina žydėti, ne betalux, bet promyk, jie irgi žemaūgiai, bet 2x didesni nei betaliux.
o gal kas apie kriaušes nusimanot.... kažkoks pierkūnas jas užpuolė, nei nenusakysiu kas, lape tokia morkinė dėmelė... ir apgraužti viršūnių lapai... kiba kuon purkštelėt reikėtu?...
Papildyta:
ale, tai kur tas miškas kur lapai guli?
ir negi kibiro pakanka?
pas mus miške samanos... nors, gal reik eit ieškoti, kai nereikia tai ir nematai...
Nu gal jiems ir tiek tereikėjo,nes žemė gera šiltnamyje.O šilumos tikrai reikia,nes lauke beveik nusibaigę maniškiai.O ir šiltnamyje ,kurie prie durų,nekaip atrodo.Bet jau nemaži šalia iš sėklų pasėti,jeigu kas rausiu kelis paleigėlius ir paliksiu naujus augti.Lauke cukinijos irgi kovoja dėl išlikimo.Keli moliūgai nusibaigė.Vakar visur pribarsčiau pelenų,kai ką patręšiau jais.Paprikos kaip auga valandom,va joms tai šiemet gerai.Ankstyvąsias kaip minėjau jau valgom.Dumplainiai agurkų šiltnamyje monstrai,o va kur su pomidorais pypliukai tokie .Jiems irgi pažastis skabau ,nors lygtais nereikia.Kažkur Amerikos forumuose paskaičiau,kad taip išauga didesni ir po to daug vaisių veda.Nu taip ir atrodo.O pomidorai,tai tik laukti ,kad prinoktų .