QUOTE(bambinute @ 2009 06 18, 18:26)
na va..
as pirkau daigus is tokios moteriskes (placiai ji ten uzsiima), tai teiravausi apie baklazanu pazastiniu ugliu nugnaibyma. ji kazkaip suabejojo ar reikia.. sako, o juk paprikoms tai neskabai
. nezinau prie ko cia paprikos, bet pomidorams tai juk gnaibom
.. taip ir palikau viska kaip auga. yra krumas kur jau vienas ziedas zydi ir kokie keli pumpurai dar sukrauti. grazu
p.s. mano melionai labai mazuciai, matyt per velai pasejau, turi tik po kokius 4-6 lapelius. agurkai tai is proto eina, nezinau kur ju virsunes reiks leisti, nes jau dabar virsu pasieke ir zemyn lenkiasi, o kiek soniniu
- palikau po puse metro ilgio ir nugnybiau virsunes.
na va, o aš čia paskaičius- uolioji, nuvariau kita dieną šiltnamin, apžiūrėjau baklažanus ir jų pažastis... ir nuskabiau, gaila buvo, ale sakau mat reikia, tai ką gi...o didelės jau buvo, po kokius 4-5 lapelius pažastyse...
gerai daugiau neskabysiu...
o mano melionai žydi mažutėliai...vargšiukai... labai jau jie menkuliai... ai, nu bet lapų tai daug... ir pažastinės šakelės kerojasi į šonus... bet neskabysiu...
o aptikau kad pomidorai ketina žydėti, ne betalux, bet promyk, jie irgi žemaūgiai, bet 2x didesni nei betaliux.
o gal kas apie kriaušes nusimanot.... kažkoks pierkūnas jas užpuolė, nei nenusakysiu kas, lape tokia morkinė dėmelė... ir apgraužti viršūnių lapai... kiba kuon purkštelėt reikėtu?...
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 16, 08:22)
Mano agurkai buvo keli tokie biedni, pageltę.Tai pakėliau šiaudus,kuriais jie apmulčiuoti ir pripyliau po jais iš miško parnešusi kibirą nevisai supuvusių lapų ir tt.Iš tokios šlapios vietos,kartu dar ir sliekų krūvą.Tai agurkai auga kaip ant mielių.Kaip ant karvės šūdo
.
ale, tai kur tas miškas kur lapai guli?
ir negi kibiro pakanka?
pas mus miške samanos... nors, gal reik eit ieškoti, kai nereikia tai ir nematai...