Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(IngridaB @ 2009 06 17, 07:39)
Bijau prisikarksėti,bet viskas auga gerai šiltnamyje.Gal kad dar nebuvo karščių?Nes privažinėti darinėti šiltnamio nėra sąlygų. blush2.gif
user posted image
user posted image
Agurkų derlius šiltnamyje. mirksiukas.gif
user posted imageNoksta ir pomidorai jau.

uoj... kokios bedieviškai nekuklios nuotraukos,

taip galima tramą gauti žiūrovams iki rudens nepraeisiančią....
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau savo šiltnamio derlių ax.gif
Pomidorai , ant vieno krūmo užaugo jau nemaži pomidorai 4u.gif user posted image
Agurkai , tik didesni jau nuskinti ir suvalgyti blush2.gif user posted image
Atsakyti
sveikos,
pas mane derlius kaip ir skinamas siltnamyje jau (pomidorai dar tik nokt pradeda), bet pastebejau, kad agurkai pradejo geltonuoti (patys vaisiai). lieju dilgeliu-kiaulpieniu puvesiu su vandeniu. kas galetu buti? gal cia kalti tokie orai, kai saules supermazai? nors dregme tai juk agurkai megsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2009 06 17, 14:55)
sveikos,
pas mane derlius kaip ir skinamas siltnamyje jau (pomidorai dar tik nokt pradeda), bet pastebejau, kad agurkai pradejo geltonuoti (patys vaisiai). lieju dilgeliu-kiaulpieniu puvesiu su vandeniu. kas galetu buti? gal cia kalti tokie orai, kai saules supermazai? nors dregme tai juk agurkai megsta  g.gif

kai maisto medžiagų santykis negeras, tada augalėliai nors jų ir turi po kojom, bet negali įsisavinti... gali būti kad juos reikia pamaitinti... bet kai jau noksta, tai net nežinau kuo juos maitinti...
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 17, 16:09)
kai maisto medžiagų santykis negeras, tada augalėliai nors jų ir turi po kojom, bet negali įsisavinti... gali būti kad juos reikia pamaitinti... bet kai jau noksta, tai net nežinau kuo juos maitinti...

nenoriu niekuo daugiau maitinti, nes mano maziai agurkus grauzia, manau, kad to antpilo turetu uztekti. tikriausiai cia silumos trukumas g.gif . o jeigu dar sianakt sals kaip pranesa doh.gif

p.s. bet jau zydinciu baklazanu grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambinute: 17 birželio 2009 - 16:38
QUOTE(bambinute @ 2009 06 17, 17:38)
nenoriu niekuo daugiau maitinti, nes mano maziai agurkus grauzia, manau, kad to antpilo turetu uztekti. tikriausiai cia silumos trukumas  g.gif . o jeigu dar sianakt sals kaip pranesa  doh.gif

p.s. bet jau zydinciu baklazanu grozis  wub.gif

Tada degsim =vakes visos... smile.gif lotuliukas.gif
aš tik pažastis išgnaibiau balkažanams, žiedų požymių dar nėra...
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 17, 17:52)
Tada degsim =vakes visos... smile.gif lotuliukas.gif

o kaip suprast kur tos pažastys? Interneto platybėse skaičiau kad baklažanams reikia palikt 3-4 stiebus. Tai čia jau nuo tų paliktų stiebų pažastis gnaibot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 06 18, 08:22)
o kaip suprast kur tos pažastys? Interneto platybėse skaičiau kad baklažanams reikia palikt 3-4 stiebus. Tai čia jau nuo tų paliktų stiebų pažastis gnaibot?  g.gif

na va, tai kaip ten yra iš tikrūjų su tom pažastim? nors šiaip jau koks skitrumas, vis vien išgnaibiau...
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 17, 17:52)

na va..
as pirkau daigus is tokios moteriskes (placiai ji ten uzsiima), tai teiravausi apie baklazanu pazastiniu ugliu nugnaibyma. ji kazkaip suabejojo ar reikia.. sako, o juk paprikoms tai neskabai schmoll.gif . nezinau prie ko cia paprikos, bet pomidorams tai juk gnaibom biggrin.gif .. taip ir palikau viska kaip auga. yra krumas kur jau vienas ziedas zydi ir kokie keli pumpurai dar sukrauti. grazu wub.gif

p.s. mano melionai labai mazuciai, matyt per velai pasejau, turi tik po kokius 4-6 lapelius. agurkai tai is proto eina, nezinau kur ju virsunes reiks leisti, nes jau dabar virsu pasieke ir zemyn lenkiasi, o kiek soniniu doh.gif - palikau po puse metro ilgio ir nugnybiau virsunes.
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2009 06 18, 18:26)
na va..
as pirkau daigus is tokios moteriskes (placiai ji ten uzsiima), tai teiravausi apie baklazanu pazastiniu ugliu nugnaibyma. ji kazkaip suabejojo ar reikia.. sako, o juk paprikoms tai neskabai  schmoll.gif . nezinau prie ko cia paprikos, bet pomidorams tai juk gnaibom biggrin.gif .. taip ir palikau viska kaip auga. yra krumas kur jau vienas ziedas zydi ir kokie keli pumpurai dar sukrauti. grazu  wub.gif

p.s. mano melionai labai mazuciai, matyt per velai pasejau, turi tik po kokius 4-6 lapelius. agurkai tai is proto eina, nezinau kur ju virsunes reiks leisti, nes jau dabar virsu pasieke ir zemyn lenkiasi, o kiek soniniu  doh.gif  - palikau po puse metro ilgio ir nugnybiau virsunes.

na va, o aš čia paskaičius- uolioji, nuvariau kita dieną šiltnamin, apžiūrėjau baklažanus ir jų pažastis... ir nuskabiau, gaila buvo, ale sakau mat reikia, tai ką gi...o didelės jau buvo, po kokius 4-5 lapelius pažastyse...
gerai daugiau neskabysiu...

o mano melionai žydi mažutėliai...vargšiukai... labai jau jie menkuliai... ai, nu bet lapų tai daug... ir pažastinės šakelės kerojasi į šonus... bet neskabysiu... smile.gif

o aptikau kad pomidorai ketina žydėti, ne betalux, bet promyk, jie irgi žemaūgiai, bet 2x didesni nei betaliux.

o gal kas apie kriaušes nusimanot.... kažkoks pierkūnas jas užpuolė, nei nenusakysiu kas, lape tokia morkinė dėmelė... ir apgraužti viršūnių lapai... kiba kuon purkštelėt reikėtu?...

Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 16, 08:22)
Mano agurkai buvo keli tokie biedni, pageltę.Tai pakėliau šiaudus,kuriais jie apmulčiuoti ir pripyliau po jais iš miško parnešusi kibirą nevisai supuvusių lapų ir tt.Iš tokios šlapios vietos,kartu dar ir sliekų krūvą.Tai agurkai auga kaip ant mielių.Kaip ant karvės šūdo  thumbup.gif .

ale, tai kur tas miškas kur lapai guli?
ir negi kibiro pakanka?
pas mus miške samanos... nors, gal reik eit ieškoti, kai nereikia tai ir nematai...
Atsakyti
Moteros brangios, tos, kurios auginat siltnamy agurkus, kaip jie jums siemet? g.gif Man tai ko tai nesikelia taip greitai kaip noretusi, silumos maza..nekalbu apie agurkus lauke, man jie kokie skurdukai, tas pats su moliugais ir visokiais melionais g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šiltnamyje puikiai auga viskas.O lauke-tikrai agurkai skurdukai.Dar dar iš sėklų,bet kurie sodinti iš daigų,tai net lapai nugeltę nuo šalčio. doh.gif
Atsakyti