Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Nepatingėjau antroje temoje apie šiltnamius surasti nuotraukas:
http://www.supermama...?...1920&st=324
Tiesiog reikėjo temas perskaityti apie šiltnamius ir būtumėt radę ne vieną.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 04 01, 21:09)
kokia vieno lanko kaina jei ne paslaptis. panevezy bauhof'e ziurejau tai 30lt  blink.gif

o koks to vamzdzio ilgis kuri tu ziurejai?
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2009 04 01, 19:34)
kam tokia mase? biggrin.gif

QUOTE(aneizza @ 2009 04 01, 21:39)
o koks to vamzdzio ilgis kuri tu ziurejai?

apie 6 metrus
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 04 01, 21:44)
apie 6 metrus

tai vienam lankui reikia vieno tokio vamzdzio g.gif nu reikia skaiciuoti kokio cia man siltnamio panoreti ir kiek galiu i ji investuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 04 01, 20:09)
kokia vieno lanko kaina jei ne paslaptis. panevezy bauhof'e ziurejau tai 30lt  blink.gif

ermitaze maciau 24 lt, mes pirkom plastoj baltus tai su nuolaida buvo 20.5 o jei jusu mieste yra BIKUVA (jie rytu lietuveje) tai maciau akcija po 16 atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 01, 20:18)
Nepatingėjau antroje temoje apie šiltnamius surasti nuotraukas:
http://www.supermama...?...1920&st=324
Tiesiog reikėjo temas perskaityti apie šiltnamius ir būtumėt radę ne vieną.. wink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 04 01, 10:44)
Merginos, o kokio dydzio siltnamius turite? Parasykit ir asmenu skaiciu seimoje, taip pat ka juose auginate.
Idomu pasidare, nes gincijames su mb koki statyti, jam mat mazesnio reikia, o man didesnio norisi.

musiskis nemazas,turbut kokie 5x10 m ir visada dar lauke prisodinam dauuuug,nes darzoviu pavalgom ir vasara ir ziema,o valgytoju kol kas 5 - 6 buna smile.gif tikrai is didelio neiskrisit
Atsakyti
Laba siltnamiu myletojos 4u.gif

Pagaliau ir as jungiuosi i jusu buri drinks_cheers.gif
Tas grazuolis is pirmos zinutes jau garaze guli, o po Velyku ir darze turetu stovet biggrin.gif
Tik beda, kad palanges pas mane tuscios doh.gif jokiu daigeliu ner, nes taip ir nebuvo iki galo aisku ar as ji siemet turesiu. Bet gal sese ar mama isskirs ko nors gero ir turgu turbut teks aplankyt ax.gif
Nzn kaip cia man seksis suderint paskutini nestuke.gif menesi ir siltnamio "apgyvendinima", nu bet kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man vyrai siltnami konstruoja, kaip laukiu kol pastatys blush2.gif medini darom, is penketuku, tai pigu ir tvirta ir taip kaip as noriu ax.gif 6x3 turetu buti ir 2.00-2.20 auksciio. ir gelytems vietos uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
as jau einu pasilaistyt siltnamiuka kad neperdziutu blink.gif paberciau kokiu salocikiu ,ridisiuku,ale kad nenusipirkau doh.gif
Atsakyti
Ka tik ispikiavau kopustus, na ir vargau, eina sau, prisiauginau, daigumas nesvietiskas biggrin.gif
dar cukiniju ir moliugu nesejat? vis knieti...
idomu kas parodoje zemkej gero, gal kuri buvot? Vaziavome pro sona tai nei vieteles masinai pastatyti, laukais kulniuoti tektu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 02 balandžio 2009 - 14:05
Ryt ir aš keliausiu pasižvalgyti po mugę.
Kas kopūstus pikiuoja, o mano nesėti..
Atsakyti