Nepatingėjau antroje temoje apie šiltnamius surasti nuotraukas:
http://www.supermama...?...1920&st=324
Tiesiog reikėjo temas perskaityti apie šiltnamius ir būtumėt radę ne vieną..
QUOTE(Aryvle @ 2009 04 01, 21:09)
kokia vieno lanko kaina jei ne paslaptis. panevezy bauhof'e ziurejau tai 30lt
o koks to vamzdzio ilgis kuri tu ziurejai?
QUOTE(chimera @ 2009 04 01, 19:34)
kam tokia mase?
QUOTE(aneizza @ 2009 04 01, 21:39)
o koks to vamzdzio ilgis kuri tu ziurejai?
apie 6 metrus
QUOTE(Aryvle @ 2009 04 01, 21:44)
apie 6 metrus
tai vienam lankui reikia vieno tokio vamzdzio nu reikia skaiciuoti kokio cia man siltnamio panoreti ir kiek galiu i ji investuoti
QUOTE(Aryvle @ 2009 04 01, 20:09)
kokia vieno lanko kaina jei ne paslaptis. panevezy bauhof'e ziurejau tai 30lt
ermitaze maciau 24 lt, mes pirkom plastoj baltus tai su nuolaida buvo 20.5 o jei jusu mieste yra BIKUVA (jie rytu lietuveje) tai maciau akcija po 16 atrodo
QUOTE(Regila @ 2009 04 01, 20:18)
Nepatingėjau antroje temoje apie šiltnamius surasti nuotraukas:
aciu
QUOTE(kadabra @ 2009 04 01, 10:44)
Merginos, o kokio dydzio siltnamius turite? Parasykit ir asmenu skaiciu seimoje, taip pat ka juose auginate.
Idomu pasidare, nes gincijames su mb koki statyti, jam mat mazesnio reikia, o man didesnio norisi.
Idomu pasidare, nes gincijames su mb koki statyti, jam mat mazesnio reikia, o man didesnio norisi.
musiskis nemazas,turbut kokie 5x10 m ir visada dar lauke prisodinam dauuuug,nes darzoviu pavalgom ir vasara ir ziema,o valgytoju kol kas 5 - 6 buna tikrai is didelio neiskrisit
Laba siltnamiu myletojos
Pagaliau ir as jungiuosi i jusu buri
Tas grazuolis is pirmos zinutes jau garaze guli, o po Velyku ir darze turetu stovet
Tik beda, kad palanges pas mane tuscios jokiu daigeliu ner, nes taip ir nebuvo iki galo aisku ar as ji siemet turesiu. Bet gal sese ar mama isskirs ko nors gero ir turgu turbut teks aplankyt
Nzn kaip cia man seksis suderint paskutini menesi ir siltnamio "apgyvendinima", nu bet kaip nors
Pagaliau ir as jungiuosi i jusu buri
Tas grazuolis is pirmos zinutes jau garaze guli, o po Velyku ir darze turetu stovet
Tik beda, kad palanges pas mane tuscios jokiu daigeliu ner, nes taip ir nebuvo iki galo aisku ar as ji siemet turesiu. Bet gal sese ar mama isskirs ko nors gero ir turgu turbut teks aplankyt
Nzn kaip cia man seksis suderint paskutini menesi ir siltnamio "apgyvendinima", nu bet kaip nors
sveikos
man vyrai siltnami konstruoja, kaip laukiu kol pastatys medini darom, is penketuku, tai pigu ir tvirta ir taip kaip as noriu 6x3 turetu buti ir 2.00-2.20 auksciio. ir gelytems vietos uzteks
man vyrai siltnami konstruoja, kaip laukiu kol pastatys medini darom, is penketuku, tai pigu ir tvirta ir taip kaip as noriu 6x3 turetu buti ir 2.00-2.20 auksciio. ir gelytems vietos uzteks
as jau einu pasilaistyt siltnamiuka kad neperdziutu paberciau kokiu salocikiu ,ridisiuku,ale kad nenusipirkau
Ryt ir aš keliausiu pasižvalgyti po mugę.
Kas kopūstus pikiuoja, o mano nesėti..
Kas kopūstus pikiuoja, o mano nesėti..