Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(satanele @ 2009 05 31, 20:58)
Sveikutes ,kam reikalinga skersvejis ,ir ar ji butina daryti siltnamyje?

Skersvejis patinka pomidorams, nupucia dregme nuo lapu. Pomidorams negerai, kai slampa lapai, didesne tikimybe pasigauti visokiu ligu. O agurkams atvirksciai - nepatinka skersvejis. Pas mane auga puse pomidoru, puse agurku, bet siltom dienom laikau praviras ir duris ir langa gale, kad prapustu biski vejukas.
Papildyta:
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 05 31, 21:23)
O kaip pas daugumą iš jūsų viskas paūgėję, aš tiek saugojau, kad nesušaltų, kad matyt persaugojau namie belaikydama, pas mane tik ridikėliai, špinatai, krapai ir petražolės valgomos, pomidorai žiedus sukrovę, bet agurkinių šeimos tai dar mažuliukai ir paprikos dar nei žiedų neturi.

Sakykit tos , pas kurias jau ir paprikos žydi ir pomidoriukai dera, kada juos sėjote, kada pikavote ir kada šiltnamin išnešėt?
Ir dar , kas lauke agurkus auginate - kokioje stadijoje jie dabar? Ir taip pat kada sėjote, kada į lauką pasodinote?

Siais metais nesejau, bet pirkau dauguma daigu, o kita dali teta dave. Tai pirmus pomidorus sodinau balandzio men viduryje ir pabaigoje, ir dar savidulkius agurkiukus sesis sodinau, tai jau maciau yra ir mazu pomidoriuku ir agurkiukai mezgasi. Kas dvi savaites nusipirkdavau daigu ir pasodindavau. Jei pamatydavau, kad krumiukas koks itartinas, israudavau iskart ir sodindavau kitus sveikus daigus. Nes pernai pomidorus ziauri liga uzpuolus buvo, gal maras. Nuojuodo visi lapai, pomidorai baige nokt be nei vieno lapo. doh.gif
Is agurku daugiausiai Radnicioko veisles prisisodinau, jie ir skaniausi ir dera gausiai, o ir konservavimams gerai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 01 birželio 2009 - 16:10
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 01 birželio 2009 - 16:21
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 15:02)
aciuks.gif ačiū už pagyras.Avem viskam savas laikas,nu ir man teko įkalbėti vyrą daryti.Kaip sakant įgrūdau knygą protingas šiltnamis.Joje paaiškinta kodėl iš lankų negerai.Nes senasis toks.Tiesa pasakius ,tik paskutinė paprika iš naujojo šiltnamio.
Ir dar sakiau jeigu nedarys,tai nusipirksiu ir psio.Tai pagailo pinigų rolleyes.gif .Vaikai per visą dieną nusikala kaip šuniukai,tai vakare iškrenta kaip lapai.

o kuom blogas siltnamis is lanku g.gif
Atsakyti
Greisi, thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif ,kokio ilgio ir kokio plocio daret ? tikrai neka blogesnis uz tuos pirktinius schmoll.gif
Atsakyti
As tai vyro pastatymo siltnamio nelabai suprantu,na taip jei nebutu zemes,bet dabar plotai atviros zemes cia su tevukais pasistate uz garazo,kuris uzgozia saule.
Atsakyti
Kas tiems vyrams darbo ,kaip as siemet pasakiau kad darysim is lanku ,tai parbogino metalini is uz 27 kilometru tolumo,bet vistiek plevele uztempti reikia ,tai siaip ne taip uztempe ,tipo yra svarbesniu jo galva reikalu bigsmile.gif
Atsakyti
O as galvojau,kad tik pas mane problemos su siltnamio statymu.Tipo,kam tau naujasmsis gi visai dar geras.
Atsakyti
Nu taip ,o kam masinom kisa ,gali vaziuoti ,bet reikia naujo ,tarkim ratu bigsmile.gif
Atsakyti
Prajuokinai,negalima lyginti tokiu dalyku.Cia vyru silpnybe aplink masinas sokti.Na o maniskis is siltnamio visada valgo darzoves,tai net nesusimasto per kokius vargus as jas nekokybiskam siltnamyje isauginu.Bet jei yra derlius reiskia viskas tvarkoj. biggrin.gif
Atsakyti
Cia mano siltnamio gyventojas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Saunuolis agurkiukas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 21:06)
O as galvojau,kad tik pas mane problemos su siltnamio statymu.Tipo,kam tau naujasmsis gi visai dar geras.

pas mane bėda irgi, kad antri metai, kaip žemę prašau pakeisti šiltnamy, o atsakymo sulaukiu - ai, gerai bus, patręšk daugiau, nupurkšk kuo nors nuo ligų ir gerai bus. Tai po to eilinį kartą sulaukia moralo apie chemijos žalą. O žemėje vis toje pat auginti tenka..
tie vyrai schmoll.gif
Atsakyti