Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Keista,neturiu nuotraukos kokios nors,pameginciau ikelti,gal ir man neleidzia.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 09:46)
Kitose temose ta prasme?Viršytas limitas bet kokios.Mažą ar didelę keliu,nesąmonė kažkokia...
Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą,va ką rašo.Nors tikrai žinau,kad neviršija g.gif

turbūt nesupratai tą viršijimą wink.gif Žodžiu, daryk taip - nueik į "Mano nustatymai", tuomet apačioj lango "Nustatymai" ir antroj eilutėj bus parašyta "Valdyti prisegtus failus" - iššoks sąrašas nuotraukų, kurios jau yra prisegtos - varneles sudėsi dešinėj pusėj ir spausk "Ištrinti pažymėtus". Po tokio pravalymo jau turėtų leisti prisegti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Na va jau rauname morkas iš šiltnamio.Valgome braškes ir kitą savaitgalį planuoju jau skinti agurkus ilguosius. g.gif Ridikėliai jau išrauti,jau peraugo. bigsmile.gif Dar salotų likę ir kopūstų.O pomidorai kai kurie jau irgi turi pomidoriukų.Buvo labai nupiepę namie,bet,kai susodinau į šiltnamį -atsigavo. thumbup.gif Paprika tik sukrovųsi žiedus.Už tai dygliuotieji melionai auga labai gerai,nes daigai irgi buvo labai nupiepę.Ir arbūzai,melionai atsigauna. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 06 01, 10:05)
turbūt nesupratai tą viršijimą wink.gif Žodžiu, daryk taip - nueik į "Mano nustatymai", tuomet apačioj lango "Nustatymai" ir antroj eilutėj bus parašyta "Valdyti prisegtus failus" - iššoks sąrašas nuotraukų, kurios jau yra prisegtos - varneles sudėsi dešinėj pusėj ir spausk "Ištrinti pažymėtus". Po tokio pravalymo jau turėtų leisti prisegti wink.gif  4u.gif

Viskas aišku keliu .Nu agurkųs ,tai jau skinam ir valgom.Nedideli,bet patys skaniausi.Melody rūšis.O čia vienintelio išlikusios agurko nuotrauka iš siūstų sėklų organic.Melen mini,kiti nušąlo.
Papildyta:
šiltnamį sukonstravo vyras su uošviu thumbup.gif
Papildyta:
Čia iš didžiojo šiltnamio.Pomidorus kitą kartą parodysiu.
Atsakyti
Uoj, GREISI, kaip smagu thumbup.gif , kokie derliai, koks siltnamis thumbup.gif . O pati didiausia "uoga" ant traktoriuko biggrin.gif
Atsakyti
GREISI,kaip faina.Einu parukysiu,nes susinervinau,kada as turesiu tokius siltnamius,o tai dabar savo varguolieli turiu visa skyleta ir augalai neramus.
Atsakyti
aciuks.gif ačiū už pagyras.Avem viskam savas laikas,nu ir man teko įkalbėti vyrą daryti.Kaip sakant įgrūdau knygą protingas šiltnamis.Joje paaiškinta kodėl iš lankų negerai.Nes senasis toks.Tiesa pasakius ,tik paskutinė paprika iš naujojo šiltnamio.
Ir dar sakiau jeigu nedarys,tai nusipirksiu ir psio.Tai pagailo pinigų rolleyes.gif .Vaikai per visą dieną nusikala kaip šuniukai,tai vakare iškrenta kaip lapai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 01 birželio 2009 - 13:17
Na man jau kitiems metams prizadejo stiklini ir mano pasirinktoje vietoje.Nes ju pastatyta uz garazo,kvailiau nesugalvosi,garazas siaubinga seseli siltnamiui sudaro.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 14:10)
Na man jau kitiems metams prizadejo stiklini ir mano pasirinktoje vietoje.Nes ju pastatyta uz garazo,kvailiau nesugalvosi,garazas siaubinga seseli siltnamiui sudaro.

Nu va thumbup.gif ,kitą metą bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 13:10)

ak, tie vyrai biggrin.gif
Nu as ir nesuprantu, kodel jie visada masto atbulai nei mes, moterys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi va velniai griebtu siltnamio statybai reikia vyru, biggrin.gif jei butu mano jegoms,tai turbut dvieju aukstu pasistatyciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 13:55)
Taigi va velniai griebtu siltnamio statybai reikia vyru, biggrin.gif jei butu mano jegoms,tai turbut dvieju aukstu pasistatyciau. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti