Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Pas mane vienas nedidelis siltnamukas,jame pomidorai,agurkai,zemuoges , krapai,paprika,daugemeciai svoguneliai.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 05 30, 20:32)
upes vandeniu galima laistyti tiesiai, nes jis jau "pastovejes". t.y. saules pasildytas smile.gif

Aciu,nuraminot smile.gif Nors man tai jis saltas atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 05 31, 09:26)
Aciu,nuraminot smile.gif Nors man tai jis saltas atrodo unsure.gif

Tai mes gi irgi siltu nelaistom,normaliu.O vanduo is tvenkiniu jis tinka visam laistymui.
Atsakyti
Sveikutes ,kam reikalinga skersvejis ,ir ar ji butina daryti siltnamyje?
Atsakyti
O kaip pas daugumą iš jūsų viskas paūgėję, aš tiek saugojau, kad nesušaltų, kad matyt persaugojau namie belaikydama, pas mane tik ridikėliai, špinatai, krapai ir petražolės valgomos, pomidorai žiedus sukrovę, bet agurkinių šeimos tai dar mažuliukai ir paprikos dar nei žiedų neturi.

Sakykit tos , pas kurias jau ir paprikos žydi ir pomidoriukai dera, kada juos sėjote, kada pikavote ir kada šiltnamin išnešėt?
Ir dar , kas lauke agurkus auginate - kokioje stadijoje jie dabar? Ir taip pat kada sėjote, kada į lauką pasodinote?
Atsakyti
Pas mane niekas dar nezydi,bet as pagal Lietuvos vietove zinau,kad pas mus kaip besistengtum viskas suzydi daug veliau.
Atsakyti
O kokia vietovė?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 05 31, 22:23)
O kaip pas daugumą iš jūsų viskas paūgėję, aš tiek saugojau, kad nesušaltų, kad matyt persaugojau namie belaikydama, pas mane tik ridikėliai, špinatai, krapai ir petražolės valgomos, pomidorai žiedus sukrovę, bet agurkinių šeimos tai dar mažuliukai ir paprikos dar nei žiedų neturi.

Sakykit tos , pas kurias jau ir paprikos žydi ir pomidoriukai dera, kada juos sėjote, kada pikavote ir kada šiltnamin išnešėt?
Ir dar , kas lauke agurkus auginate - kokioje stadijoje jie dabar? Ir taip pat kada sėjote, kada į lauką pasodinote?

As sejau pomidorus kovo 24.O kiti is mamos-tai ji,man atrodo,kovo 12 sejo.I siltnami plevelini issodinau ( mamos buvo jau su ziedais) geguzes 7.Agurkus i lauka sejau 05.08. Tai siaip gal ir per anksti .Augo labai letai (nes salta).Tai dabar tokie pavarge- po antra tik lapeli kisa mirksiukas.gif Paprikas dave kaimyne,bet jos visai neaugo,tai vakar nusipirkau beveik su ziedais.Ziuresim. ax.gif
Atsakyti
Įdedu keletą nuotraukų iš šiltnamio gyvenimo smile.gif .Naująjį pastatė vyras su uošviu.Pomidorų primegzta labai daug ,bet nespėjau nufotkinti,nes išsikrovė fotikas.Agurkai pavargę,bet jau auga nauja jų pamaina,jeigu kas biggrin.gif .Nesuprantu kodėl neleidžia man prisegti nuotraukų jau kelios dienos.Nors darau viską taip pat???
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 09:07)
<...> Nesuprantu kodėl neleidžia man prisegti nuotraukų jau kelios dienos.Nors darau viską taip pat???

o ką rašo? Jei rašo, kad viršytas limitas, vadinasi reikia anksčiau sudėtas pratrinti 4u.gif
Atsakyti
Gal nuotraukos perdideles,kelk per rusiska puslapi,mazink nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 06 01, 09:30)
o ką rašo? Jei rašo, kad viršytas limitas, vadinasi reikia anksčiau sudėtas pratrinti  4u.gif

Kitose temose ta prasme?Viršytas limitas bet kokios.Mažą ar didelę keliu,nesąmonė kažkokia...
Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą,va ką rašo.Nors tikrai žinau,kad neviršija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 01 birželio 2009 - 08:53