Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(shagyby @ 2009 05 25, 13:08)
o jus pirkot savo siltnami , ar pacios statetes?

darem patys is lanku ir aptraukem plevele. Bet mano svajoniu siltnamis yra stiklinis wub.gif ir tikrai bus "kada nors" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 05 15, 19:15)
viena problemele - vandeneli tenka rankytem nesioti iki siltnamio..

yra elektriniai siurbliai, pritaikyti siurbti iš bačkų - naudoju, laistytuvas ir kibiras tik trąšų tirpalą paruošti gėlynuose naudojami mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane siltnamyje 40 laipsniu jau galiu sakyti karscio ,durys atidarytos ,kazin ar neiskeps?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 25, 17:15)
yra elektriniai siurbliai, pritaikyti siurbti iš bačkų - naudoju, laistytuvas ir kibiras tik trąšų tirpalą paruošti gėlynuose naudojami  mirksiukas.gif

Kur pirkai, kiek mokėjai?
Atsakyti
TP, 125Lt (vagystės atveju negaila būtų prarast, sodo-daržo prekėm prekiaujančiose įmonėse yra ir geresnių wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 25, 16:50)
darem patys is lanku ir aptraukem plevele. Bet  mano svajoniu siltnamis yra stiklinis wub.gif  ir tikrai bus "kada nors" tongue.gif

Mano irgi svajone. ax.gif
Atsakyti
sveikos. norejau paklausti kada i siltnami laikas sodinti arbuzus ir melionus? kokio jei dydzio pas jus dabar? ieskojau atskiros temos, bet kaip ir nera tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 05 29, 13:10)
sveikos. norejau paklausti kada i siltnami laikas sodinti arbuzus ir melionus? kokio jei dydzio pas jus dabar? ieskojau atskiros temos, bet kaip ir nera tokios  blush2.gif

nu as melionus issodinsiu i lauka, pasejau i indelius siltnamyje, kad greiciau sudygtu ir sulapotu, bet sia savaite jau iskelsiu i lauka. Man jie labai graziai nuo akiu darza uzstoja savo vesliais lapais biggrin.gif , plius rudeni labai graziai atrodo, pupso kaip kokie karaliai darze wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 29, 15:15)
nu as melionus issodinsiu i lauka, pasejau i indelius siltnamyje, kad greiciau sudygtu ir sulapotu, bet sia savaite jau iskelsiu i lauka. Man jie labai graziai nuo akiu darza uzstoja savo vesliais lapais biggrin.gif , plius rudeni labai graziai atrodo, pupso kaip kokie karaliai darze wub.gif

as tai planuoju siltnamyje auginti, kazi, jei persodinciau siom dienom, dar ne per ankst? ziuriu mano vazoniukuose jiems jau vietos mazai, nepagalvojau kai sodinau, kad reikejo i didesnius...
Atsakyti
Kaip šiltnamių gyventojai? Kas žiedus sukrovė, o gal ir vaisius užmezgė?
Papasakokit kokioje stadijoje dabar jūsų augintiniai.
Atsakyti
Stadija - visi pomidorai žydi, keli pomidoriukai jau kabo, arbūzas su baklažanu žydi, paprikos pumpuriukų prisikrovusios. Dar kai palaistau - grybų pridygsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 05 29, 14:52)
as tai planuoju siltnamyje auginti, kazi, jei persodinciau siom dienom, dar ne per ankst? ziuriu mano vazoniukuose jiems jau vietos mazai, nepagalvojau kai sodinau, kad reikejo i didesnius...

nu nemanau, kad yra per velu g.gif

O del stadijos tai nelabai kuo galiu pasigirti, nes pomidorus tik siandien issodinsiu, o agurkai leidzia tik po 4 lapeli blush2.gif
Atsakyti