Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(raganele @ 2009 05 15, 19:09)
Nebūtinos liūtys, čia viso labo 200l vakar pakrapijo ir pusė bačkos privarvėjo - garažo stogas nemažas, i dar 2 tokios daržo pusej, renka gėrį nuo namo stogo  biggrin.gif  jei vėl bus sausra - pilsim iš vandentiekio, vis pašils laistymui.
Kainuoja nedaug, pati bačka su dangčiu ir kraniuku 45 Lt Thome Philipse, dar stovas ~50, nesugalvojom ką čia talpų pakėlimui sumeistraut, tai pirkom ir tuos.

Vau ,normali kaina,reikes nulekti g.gif
Atsakyti
O mano siltnamy uzsiveise skruzdes doh.gif , kaip tik lizdai tarp garbiniuotu naslaiciu, tai baigia man viska iskelt, bandziau su medum ir miltais(palaipioja jos po medu, tada i miltus isoksta, kojytes apsivelia ir nugaista), bet tas metodas nelabai veike doh.gif , teks pirkti rimtesnes priemones, nes ziauriai ju jau daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 19, 12:54)
O mano siltnamy uzsiveise skruzdes doh.gif , kaip tik lizdai tarp garbiniuotu naslaiciu, tai baigia man viska iskelt, bandziau su medum ir miltais(palaipioja jos po medu, tada i miltus isoksta, kojytes apsivelia ir nugaista), bet tas metodas nelabai veike doh.gif , teks pirkti rimtesnes priemones, nes ziauriai ju jau daug unsure.gif

Buvo ir pas mane šiltnamį praeitais metais užsiveisusių skruzdžių galybė doh.gif tai bandžiau naikint skiesdama kalio parmanganatą , tik reikai atsargiai su juo , kad nenudegintum daržovių , paskui dar miltelius pirkau skruzdėm naikint ax.gif tai buvo sumažėję žymiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 19, 17:02)
Buvo ir pas mane šiltnamį praeitais metais užsiveisusių skruzdžių  galybė  doh.gif tai bandžiau naikint skiesdama kalio parmanganatą , tik reikai atsargiai su juo , kad nenudegintum daržovių , paskui dar miltelius pirkau skruzdėm naikint  ax.gif tai buvo sumažėję žymiai  4u.gif

as ir vakar nusipirkau miltuku tokiu skruzdem naikinti, tai papyliau ant ju taku, biskiuka paziurejau, kaip jos nabagytes tempe kiausinius gelbeti verysad.gif , nes ten ju galybe buvo..ne bet ka darysi, mano visus augaliukus baigs iskelt su savo takais. Tai jau vakare nebebuvo skruzdziu, jos mire ar isejo kazkur, bet jau tuscia.
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 20, 10:48)
as ir vakar nusipirkau miltuku tokiu skruzdem naikinti, tai papyliau ant ju taku, biskiuka paziurejau, kaip jos nabagytes tempe kiausinius gelbeti verysad.gif , nes ten ju galybe buvo..ne bet ka darysi, mano visus augaliukus baigs iskelt su savo takais. Tai jau vakare nebebuvo skruzdziu, jos mire ar isejo kazkur, bet jau tuscia.

Gal galit parašyti tų miltukų pavadinimą, nes mes niekaip neišnaikinam skruzdžių, o jų jau visa galybė doh.gif ir kur pirkot? Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2009 05 20, 09:55)
Gal galit parašyti tų miltukų pavadinimą, nes mes niekaip neišnaikinam skruzdžių, o jų jau visa galybė  doh.gif  ir kur pirkot? Iš anksto ačiū  4u.gif

pavadinimo, deja, nepamenu. Bet turetu buti vos ne kiekvienoj parduotuvej, kur prekiauja zemem, trasom it t.t. ten uzrasyta ant pakiuko kad skruzdeliu naikinimui su berods raudonom raidem ir skruzdes nupiestos. Kur yra bendari skruzdelem, tarakonam ir musem visokiom, tai ten nera taip efektyvu, geriau kur vien skruzdem 4u.gif , sako efektas geresnis. O as pati pirkau Vilniuje Zaliajam centre, praeitais metais pirkau Zaliojoj stotelej. Kaune ir kazkokiu panasiu pardziu turetu buti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 20 gegužės 2009 - 12:37
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 20, 11:48)

blink.gif ocho , kaip greit sureagavo , mantai kai kurios išmirė , o didžioji dalis į lauką apie šiltnamį ropinėjo , bet paskui dingo unsure.gif Žiūrėsiu , kaip šiais metais bus , matau , kad ropinėj , bet nedaug viena kita. ax.gif
QUOTE(aggnyte @ 2009 05 20, 11:55)
Gal galit parašyti tų miltukų pavadinimą, nes mes niekaip neišnaikinam skruzdžių, o jų jau visa galybė  doh.gif  ir kur pirkot? Iš anksto ačiū  4u.gif

Man atrod apie tą kalba ėjo DIREX 4u.gif
Atsakyti
O gal galit pasakyti ,ar visas jas reikia naikinti? ar yra tokiu kur nekenkia augalams, g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 24, 07:25)
O gal galit pasakyti ,ar visas jas reikia naikinti? ar yra tokiu kur nekenkia augalams, g.gif

tai jos ale vienos neissnaikina, visteik kazkiek lieka, bet ant augalu nereikia juk pilti, tik ant skruzdziu taku. Viena kita skruzde juk nemaiso, bet kai lizdus susisuka, nu tada tai jomajo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 24, 08:25)

skaiciau apie skruzdeles, kad miskines ir juodosios nepavojingos,jeigu jos nesusidraugauja su amarais, jei taip nutinka tada pasidaro kad amarai siurbia is augalo medziagas ir perduoda skruzdems, tokios skruzdes vadinamos ciulpikemis. Siaip juodosios skruzdes net gi daro augalui nauda, supurendamos pavirsini zemes sluoksni,patenka oras ir kazkas saknims daros, bet va nepamenu jau blush2.gif bet geras kazkas.... Cia kiek pamenu kai skaiciau, bet man tai ir tos juodosios nepatinka kai jau labai uzsikaraliauja siltnamyje schmoll.gif
Atsakyti
o jus pirkot savo siltnami , ar pacios statetes?
Atsakyti
Aš ir visaip banžiau naikinti skrusdeles šiltnami, padėjo liaudiškas patarimas paprasta soda, o visai išniko, kai " Žalioje stotelėje" nupirkau skrusdelėm skirtu nuodų, liktai DIREX vadinasi thumbup.gif rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti