Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(rukutukas @ 2009 05 12, 19:45)
Sveikutės , nesuprantu kas čia šiais metais  g.gif , kažko tai tik iš 3 karto salotos išdygo  unsure.gif ridikėliai vieni lapai ,o pats ridikas mažiukas , gal galit veislę kokią patart , kokius perkat , būčiau labai dėkinga  4u.gif Gal patręšt kuom, kad geresnis derlius būtų  unsure.gif bet norėčiau natur trąšų  blush2.gif nors atrod maišiau į žemę mamytės atvežtų kaimiškų trąšų  ax.gif  biggrin.gif ir durpių dėjau . Gal kas galit patarimų duot , kaip pagerint daržovių augimą , nes pati tik pradedanti tesu  blush2.gif

Gali buti,kad permylejai ax.gif Jei lapai dideli,gal trasu per daug ir varo i lapus.Jei zeme nenuvarginta,turetu dar ilgai uztekti medziagu is jos,nereikia niekuo tresti.O salotos ir siaip ilgiau dygta.Kantrybes mirksiukas.gif
O naturalios trasos ir stimuliatorius geras- dilgeliu ir pieniu lapu uzpilas.Uzpilk i kibira ir laikyk ant saules kelias dienas,kol pasmirs.Stai tau ir trasa ir nuo kenkeju- pirma pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 12 gegužės 2009 - 20:18
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 12, 22:09)
Ridikėliams galėjo būti per šilta.

Na dieną šiltnamis atidaras , nakčiai uždarau , šiltnamis iš plasmasės ir stiklo ir yra gan karšta kai saulė šviečia , tai kartais padarau skersvėją ax.gif šiaip jam jau kokie 5 metai , ir seni šeimininkai nelabai ką ten augino , žemės nekeitėm tik dadėjau juodžemių ,durpių ir mėšlo. blush2.gif Gal ridikams dar daugiau durpių reikia dadėt juk jie man atrodo mėgsta g.gif 4u.gif

QUOTE(glossi @ 2009 05 12, 22:15)
Gali buti,kad permylejai  ax.gif Jei lapai dideli,gal trasu per daug ir varo i lapus.Jei zeme nenuvarginta,turetu dar ilgai uztekti medziagu is jos,nereikia niekuo tresti.O salotos ir siaip ilgiau dygta.Kantrybes  mirksiukas.gif
O naturalios trasos ir stimuliatorius geras- dilgeliu ir pieniu lapu uzpilas.Uzpilk i kibira ir laikyk ant saules kelias dienas,kol pasmirs.Stai tau ir trasa ir nuo kenkeju- pirma pagalba.

na trąšų jokių cheminių nenaudoju , nes auginu dėl savęs . Na šiandien priveže dar juodžemių ,trąšų ( mėšlo) salotos jau išdygo iš 3 kart ir gan greitai , na bet ridikai kažkas baisaus, doh.gif vieni lapai verysad.gif o juos labai mėgstam blush2.gif o kokios firmos perkat sėklas , nuo to man irgi taip atrodo , kad priklauso Eisiu sėt pomidorų , agurkų , paprikų ,tikiuosi derlius bus iš jų kaip praeitais metais thumbup.gif
O dėl natūralių trąšų jums didelis ačiū 4u.gif būtinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rukutukas: 13 gegužės 2009 - 15:03
Nu sėjau gal kokią šešias rūšis,bet gan anksti,o tuos kur vėliau pasėjau nieko vieni lapai.Tai jau daugiau ir nesėsiu,tuoj agurkų bus .
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 13, 16:02)
Na dieną šiltnamis atidaras , nakčiai uždarau , šiltnamis iš plasmasės ir stiklo ir yra gan karšta kai saulė šviečia , tai kartais padarau skersvėją  ax.gif šiaip jam jau kokie 5 metai , ir seni šeimininkai nelabai ką ten augino , žemės nekeitėm tik dadėjau juodžemių ,durpių ir  mėšlo.  blush2.gif  Gal ridikams dar daugiau durpių reikia dadėt juk jie man atrodo mėgsta  g.gif  4u.gif
na trąšų jokių cheminių nenaudoju , nes auginu dėl savęs . Na šiandien priveže dar juodžemių  ,trąšų ( mėšlo) salotos jau išdygo iš 3 kart ir gan greitai , na bet ridikai kažkas baisaus,  doh.gif  vieni lapai  verysad.gif o juos labai mėgstam  blush2.gif  o kokios firmos perkat sėklas , nuo to man irgi taip atrodo , kad priklauso      Eisiu sėt pomidorų , agurkų , paprikų ,tikiuosi derlius bus iš jų kaip praeitais metais  thumbup.gif
O dėl natūralių trąšų jums didelis ačiū  4u.gif būtinai pabandysiu  4u.gif

apie naturalias trasas galite rasti informacijos uzsuke i tema 'trasos, raugai, antpilai"
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 13, 16:57)
Nu sėjau gal kokią šešias rūšis,bet gan anksti,o tuos kur vėliau pasėjau nieko vieni lapai.Tai jau daugiau ir nesėsiu,tuoj agurkų bus .

Pas mane tas pats. anksciau pasetus raudonus jau valgom, o balti - lapus varo, saknys - plonos.

Blyn, niekur dilgeliu nematau, o jeigu vien tik kiaulpieniu lapu rugesiuku laistyt g.gif ?
Atsakyti
O pas mane ,be problemu,yra nuosali vieciuke ,o ten juodas dilgelynas,tai ruosiuosi daryti raugala biggrin.gif
Atsakyti
Tas dilgeliu raugalas jau isruges tikras srutu kvapas biggrin.gif , bet augalam labai patinka, uztenka 1lt skiesti 10ltr. Tai pomidorai is karto patamseja, geras dalykas naturalios trasos. As ziema medzio pelenus pyliau i siltnami, tai manau kad ir tas yra gerai, ridikeliai pas mane ir lapoti ir derlius tfu tfu, raunu kelmais ir sau uztenka ir dar giminaicius apdalijau thumbup.gif . Kai uzsibaigs, reikes palei sona dar paseti issodinus pomidorus ir paprikas.
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 14, 14:48)
Tas dilgeliu raugalas jau isruges tikras srutu kvapas biggrin.gif , bet augalam labai patinka, uztenka 1lt skiesti 10ltr. Tai pomidorai is karto patamseja, geras dalykas naturalios trasos. As ziema medzio pelenus pyliau i siltnami, tai manau kad ir tas yra gerai, ridikeliai pas mane ir lapoti ir derlius tfu tfu, raunu kelmais ir sau uztenka ir dar giminaicius apdalijau thumbup.gif . Kai uzsibaigs, reikes palei sona dar paseti issodinus pomidorus ir paprikas.

o kada issodinsit pomidorus su paprikom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 14, 15:48)

sakyčiau, srutos kvepia geriau nei dilgėlių raugalas. Vasarą po laistymo dušas pirmoj eilėj doh.gif Kažkada parėjau iš šilnamio ir įėjau į kambarį- šeimyna tuojau išvijo rolleyes.gif Draugę pamokiau, pasiraugė, ir kai laistė, į šiltnamį atėjo stipriai pagiringas vyras, tai paskui juokėsi, kad visas pagirias nuo smarvės pramušė lotuliukas.gif
Šiemet prisiraugiau mišinio: žliūgių, balandų, dilgėlių, kas buvo nurauta, tą ir sukišau į "bačką".Žiūrėsiu, kas gausis nuo šito marmalo g.gif
Atsakyti
o ar galima pomidorus, agurkus siltnamyje laistyti su grezinio vandeniu? Viena bobute sake, kad bus jiem ,,kaput" uztai kad vanduo per saltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2009 05 14, 16:04)
o ar galima pomidorus, agurkus siltnamyje laistyti su grezinio vandeniu? Viena bobute sake, kad bus jiem ,,kaput" uztai kad vanduo per saltas g.gif

gerai bobute sake drinks_cheers.gif , reikia ta vandeni palaikyti backose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 13, 17:57)

O aš eisiu dar pasėsiu , a vdrug užaugs gigantai biggrin.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 13, 22:39)
apie naturalias trasas galite rasti informacijos uzsuke i tema 'trasos, raugai, antpilai"

dėkui eisiu paskaitinėt 4u.gif

QUOTE(Shliopke @ 2009 05 14, 15:48)
As ziema medzio pelenus pyliau i siltnami, tai manau kad ir tas yra gerai, ridikeliai pas mane ir lapoti ir derlius tfu tfu, raunu kelmais ir sau uztenka ir dar giminaicius apdalijau thumbup.gif .

Va buvau girdėjus apie pelenus ,kit sezoną būtinai reiks pabarstyt bigsmile.gif

QUOTE(Muka @ 2009 05 14, 15:54)
o kada issodinsit pomidorus su paprikom  ax.gif

Aš tai šiandien eisiu išsodint , mama sakė geras laikas sodinimui, nes vakar nebišėjo , laikelio pritrūkau ax.gif

QUOTE(be rėmų @ 2009 05 14, 16:46)
Vasarą po laistymo dušas pirmoj eilėj doh.gif Kažkada parėjau iš šilnamio ir įėjau į kambarį- šeimyna tuojau išvijo rolleyes.gif

lotuliukas.gif reiks eit su naro apranga laistyt ir akvalangu lotuliukas.gif

QUOTE(Vessta @ 2009 05 14, 17:04)

Aš irgi laistau gręžinio vandeniu , sakė jei laistai šaltu sustabdai augimą kelioms paroms , pas mane yr didelė vana , tai aš iš vakaro pripilu vandens į ją ir per dieną prišyla , juo ir laistau daržoves 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2009 05 14, 17:13)
gerai bobute sake drinks_cheers.gif , reikia ta vandeni palaikyti backose  ax.gif

na kaput jiems nebus , nes pernai laiščiau tuo šaltu , nes nežinojau , na derlius buvo ir neblogas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rukutukas: 14 gegužės 2009 - 15:17