Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 09, 16:36)
manau kad truksta trasu

o kokiomis reiketu tresti?
Atsakyti
Ar šiltnamį dabar jau atidarytą laikote ar uždarytą. Pasodinau pomidorus, tai nuleipo, tai galvoju ar jiems per kartša ar aš ką ne taip padariau?
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2009 05 09, 16:50)

jei nieko pries as jums ryt tiksliai atrasysiu, turiu zurnale radus apie tai kaip atrodo kai jiems truksta kokios nors medziagos, dabar niekaip negaliu,isvykstu
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 09, 18:42)
jei nieko pries as jums ryt tiksliai atrasysiu, turiu zurnale radus apie tai kaip atrodo kai jiems truksta kokios nors medziagos, dabar niekaip negaliu,isvykstu

labai lauksiu, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 05 09, 17:27)
Ar šiltnamį dabar jau atidarytą laikote ar uždarytą. Pasodinau pomidorus, tai nuleipo, tai galvoju ar jiems per kartša ar aš ką ne taip padariau?

siltnami dienos begyje visada atidaryta, kai labiau karsta, tai per abu galus, kad ventiliacija butu, nes kitaip is karscio pomidorai tikrai leips mirksiukas.gif .Nu nebent jau dienos saltos, tai kita kalba, bet siuo metu tai siekia temp 20 laipsniu ir net daugiau. O nakciai butinai uzdaryti, nes naktimis tik iki plius 2 buna..Aisku, lietui lyjant uzdarai visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 10 gegužės 2009 - 17:16
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 10, 18:14)
siltnami dienos begyje visada atidaryta, kai labiau karsta, tai per abu galus, kad ventiliacija butu, nes kitaip is karscio pomidorai tikrai leips mirksiukas.gif .Nu nebent jau dienos saltos, tai kita kalba, bet siuo metu tai siekia temp 20 laipsniu ir net daugiau. O nakciai butinai uzdaryti, nes naktimis tik iki plius 2 buna..Aisku, lietui lyjant uzdarai visada.

Ačiukas, o aš laikiau uždara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2009 05 09, 16:50)

Manau,jiems tiesiog šalta naktimis. Reiktu užmesti agropleveles ar pleveles. Padaryti šiltnamy šiltnamyje...
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2009 05 09, 15:00)
pastebejau, kad mano agurkai elgiasi keistai siltnamyje: lygtais ir yra jau vaisiai, bet nuo apacios stiebo jie pageltonavo.. aukstai - dar zali. virsus augalo - grazus.
kas tai galetu buti?

azoto trukumas. Suletejes augimas, stiebai ploni ir kieti, greitai medejantys. Lapai smulkus, dauguma stiebiasi i virsu. mazai soniniu ugliu. nesimezga vaisiai, ju uzuomazgos krenta. Pradeda gelsti senesni lapai, paskui ir jaunuciai. Pradzioje smulkiausios gysleles dar buna zalios, paskui ir jos pagelsta. daznai vaisiai blyskus, trumpesni nei paprastai, smailejanciais galais.

is naturaliu trasu tai butu: 1l sviezio karves meslo skiedinys (1l meslo imama 10l vandens) vienam augalui liejama 1l sio skiedinio. o is cheminiu tiesiog parduotuvese ziurekit universaliu darzovems skirtu trasu arba atskiram augalo augimo laikotarpiui. taip pat mergaites labai giria dilgeliu uzpila, labai megsta agurkai.
Atsakyti
Va,ka radau idomaus bigsmile.gif
http://esu.failai.lt...urdiumovas2.pdf
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 05 09, 17:27)

pomidorui optimaliausia augimo tempera 35 laipsniai,jei yra maziau-as nedarau,nebent po nakties aprasoje stiklai,tada truputi pradarau,skersveju taip pat stengiuosi nedaryti,pomidorai nemegsta.

QUOTE(glossi @ 2009 05 12, 11:22)

is cia viska ir suzinojau,gera knyga thumbup.gif ,tik niekaip nepabaigiu perskaityt blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės , nesuprantu kas čia šiais metais g.gif , kažko tai tik iš 3 karto salotos išdygo unsure.gif ridikėliai vieni lapai ,o pats ridikas mažiukas , gal galit veislę kokią patart , kokius perkat , būčiau labai dėkinga 4u.gif Gal patręšt kuom, kad geresnis derlius būtų unsure.gif bet norėčiau natur trąšų blush2.gif nors atrod maišiau į žemę mamytės atvežtų kaimiškų trąšų ax.gif biggrin.gif ir durpių dėjau . Gal kas galit patarimų duot , kaip pagerint daržovių augimą , nes pati tik pradedanti tesu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 12, 19:45)
Sveikutės , nesuprantu kas čia šiais metais  g.gif , kažko tai tik iš 3 karto salotos išdygo  unsure.gif ridikėliai vieni lapai ,o pats ridikas mažiukas , gal galit veislę kokią patart , kokius perkat , būčiau labai dėkinga  4u.gif Gal patręšt kuom, kad geresnis derlius būtų  unsure.gif bet norėčiau natur trąšų  blush2.gif nors atrod maišiau į žemę mamytės atvežtų kaimiškų trąšų  ax.gif  biggrin.gif ir durpių dėjau . Gal kas galit patarimų duot , kaip pagerint daržovių augimą , nes pati tik pradedanti tesu  blush2.gif

Ridikėliams galėjo būti per šilta.
Atsakyti