gal ir paveluotai, bet ikeliu savo siltnami
QUOTE(rudaitaite @ 2009 05 06, 11:53)
gal ir paveluotai, bet ikeliu savo siltnami
Tvarkingas. Siaip tai su durim, manau, daugiausiai darbo buna. Tvorele kokia
O kas siltnamyje jau gyvena ?
3x2, kaimynams juokingas, mat priprate prie gremozdu, o man kaip mokinukei-pradziai per akis. bandziau ideti siltnamio vaizdeli "is vidaus", bet rasko, kad per didelis formatas. o turinys: du agurkai (ilgavaisiai ir trumpavaisiai), pomidorai, ridikai, salotos, arbuzai, paprikos
Papildyta:
stai ir turinys
Papildyta:
stai ir turinys
ir is priekio
QUOTE(Vessta @ 2009 05 04, 22:28)
gal kas auginat siltnamy melionus? man toks klausimas iskilo: ar juos reikia rist, ar palikt ant zemes vyniotis. Kazkaip galvoju jei pririsiu ar paskui jie vaisius atlaikys
as kazkada auginau , gal per velai buvau pasodinus nes vaisius nesunoko, o jo dydis buvo kaip normalaus meliono tai per puse.Nerišau jų niekur.
tai, bjaurybe, raso, kad per didelis formatas, nors pakeiciau i mazesni , vat, ta pati darau kaip pirmaja foto keliau, bet .. sorry, neiseina
Papildyta:
bandau, dar karteli
Papildyta:
bandau, dar karteli
QUOTE(kice @ 2009 05 04, 19:23)
Lietuvoj, lauko salygom man geriausiai pasiteisina senoviska veisle - Radniciok'as Geriausias derlius, atspariausi sausrai, tik reikia nepamirsti isskinti kas 2 dienas, nes pakankamai greitai perauga
Yra nepamainomi -Racibor, dera iš šalta vasara o taip pat Regal ,Krak -šitie laimėjo aukso medalį tinka viskam ir raugti ir vakuoti ir neperauga nepasidaro "bombos" o mezga kekem
pastebejau, kad mano agurkai elgiasi keistai siltnamyje: lygtais ir yra jau vaisiai, bet nuo apacios stiebo jie pageltonavo.. aukstai - dar zali. virsus augalo - grazus.
kas tai galetu buti?
kas tai galetu buti?
QUOTE(bambinute @ 2009 05 09, 15:00)
pastebejau, kad mano agurkai elgiasi keistai siltnamyje: lygtais ir yra jau vaisiai, bet nuo apacios stiebo jie pageltonavo.. aukstai - dar zali. virsus augalo - grazus.
kas tai galetu buti?
kas tai galetu buti?
manau kad truksta trasu