Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 03, 23:02)
jei auginsit valgymui ir marinavimui tai ilgavaisiu nepatariu augint ax.gif

O tai kam tada jie skirti, jei netinka nei valgymui, nei marinavimui? unsure.gif
Atsakyti
Mano agurkai turi jau po 4 lapus ir antra para nakvoja po dviems sluoksniais agro plėvelės lauke prie šiltnamio. Pirmą naktį tiesiog tobulai pernešė thumbup.gif tikėkimės taip bus ir toliau.

O jei alyvos žydi tai šalnų nebebus. mirksiukas.gif
Atsakyti
kad alyvos dar tikrai negali zydeti, na nebent labai siltoje ir sauletoje nuo veju neuzpuciamoje vietoje blink.gif gyvenvieteje specialiai apvaziavau apiuzreti siandien tikrai nezydi niekur tik masiskai zydi ievos tokiom stambiom baltu ziedu kekemis kurios is toli labai panasios i layvu ziedus dar tokiais stambiais ziedais zydinciu ievu nei vienais metais nemaciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 05 04, 09:49)
kad alyvos dar tikrai negali zydeti, na nebent labai siltoje ir sauletoje nuo veju neuzpuciamoje vietoje blink.gif

O aš vakar važinėdama dviračiu jau mačiau pražydusias alyvas Žvėryne (Vilniuje)
Atsakyti
Lietuvoj, lauko salygom man geriausiai pasiteisina senoviska veisle - Radniciok'as smile.gif Geriausias derlius, atspariausi sausrai, tik reikia nepamirsti isskinti kas 2 dienas, nes pakankamai greitai perauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 05 04, 20:23)
Lietuvoj, lauko salygom man geriausiai pasiteisina senoviska veisle - Radniciok'as smile.gif Geriausias derlius, atspariausi sausrai, tik reikia nepamirsti isskinti kas 2 dienas, nes pakankamai greitai perauga smile.gif

Pernai paskutinį kartą auginau ,nepatinka man jie .Ar atsibodo nežinau...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 04, 20:46)
Pernai paskutinį kartą auginau ,nepatinka man jie .Ar atsibodo nežinau...

O kuom nepatinka? Mano mamos mylimiausia veislė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 05 04, 21:27)
O kuom nepatinka? Mano mamos mylimiausia veislė  unsure.gif

greitais apkarsta.Kad ir lieji.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 05 03, 23:18)
O tai kam tada jie skirti, jei netinka nei valgymui, nei marinavimui?  unsure.gif

gal netaip parasiau ax.gif cia ta prasme kad ilgavaisiu juk nemarinuosi, o trumpavaisiai tinka viskam, pvz man atrodo kad tie ilgavaisiai nereikalingi visai, kai jie pradeda augt tai ir trumpavaisiai, o paskui ju ner kur kraut, nei marinuot nei ka, o tu :
"stirtu malku" jau neapvalgysi ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas auginat siltnamy melionus? man toks klausimas iskilo: ar juos reikia rist, ar palikt ant zemes vyniotis. Kazkaip galvoju jei pririsiu ar paskui jie vaisius atlaikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 04, 22:15)
gal netaip parasiau ax.gif cia ta prasme kad ilgavaisiu juk nemarinuosi, o trumpavaisiai tinka viskam,

lotuliukas.gif aišku dabar, ne taip supratau
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2009 05 04, 22:28)
gal kas auginat siltnamy melionus? man toks klausimas iskilo: ar juos reikia rist, ar palikt ant zemes vyniotis. Kazkaip galvoju jei pririsiu ar paskui jie vaisius atlaikys g.gif

as tik ruosiuosi auginti, bet kiek zinau, tai juos galima leisti pagal zeme, arba risti, bet tuomet reikes vaisius i koki tinkleli apristi ir kur nors priristi kad nenutruktu
tikiuosi supratot apie ka as cia blush2.gif
Atsakyti