Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(Diglė @ 2009 05 02, 14:22)
gal patarsit kaip skruzdeles išnaikinti šiltnamyje

uzsukite i tema [COLOR=blue]trasos,raugai,antpilai...[COLOR=blue] ten visokiu budu rasit ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi i jusu bureli, siltnamis jau pastatytas, baigia laistymo sisteme irengti ir pulsiu i darbus , nezinau ka daryti su zemem, pas mus toks priemolis tai ar visa sluoksni nuimti ar maisyti su gera zeme, ir dar noriu paklausti ka prie ko sodinat, girdejau kad agurkam nepatinka kai salia pomidorai, vienu zodziu nezinau kaip cia man seksis, ar kas perkate daigus kalvariju turguje g.gif
Atsakyti
QUOTE(vedita @ 2009 05 03, 09:08)
Jungiuosi i jusu bureli, siltnamis jau pastatytas, baigia laistymo sisteme irengti ir pulsiu i darbus , nezinau ka daryti su zemem, pas mus toks priemolis tai ar visa sluoksni nuimti ar maisyti su gera zeme, ir dar noriu paklausti ka prie ko sodinat, girdejau kad agurkam nepatinka kai salia pomidorai, vienu zodziu nezinau kaip cia man seksis, ar kas perkate daigus kalvariju turguje g.gif

cia sunku pasakyti, kas su kuo tinak, va as agurkus ir paprikas auginu vienam siltnamy ir vargo nebuna biggrin.gif , o kitam siltnamy pomidorai. Siaip geriausiai biciuliaujasi pomidorai i paprika. Del daigu is Klavariju turgaus esu pirkusi vienintele paprika praeitais metais, nes manoji labai silpnai dygo, tai truko gal kokiu 12-14 daigu galiukui, kad uzbaigti sodinima. Kaip daigelius pirkau, tai pasirode kokie grazus, o kai pasodinau ir vaisius pradejo megsti, tai po 1-2 paprikas ant visos medelio blink.gif . O maniskes isaugintos vaisius po vaisiu vede thumbup.gif . Taip kad as nelabai pasitikiu tais turgais, gal ten ir saziningu buna zmoniu, ale pataikyk ant ju doh.gif . Siemet tau aisku jau per velu su kai kuo, bet tokius agurkus dar gali speti pasiseti, pamirkyk pries tai, saknyte greiciau isleis, nes tada zinosi, ka uzsiauginai 4u.gif , o kitamet stenkis pasisauginti pati, nes as kaip zinau is savo praktikos, pasiseji ir zinai ka pasejai, neuzima tie daigeliai taip jau daug vietos, o plius jei siltnamis salia galesi ispikiuot is karto i indelius siltnamyje ir padangstysi naktim. Cia tau patarimai kitiem metam, o siemet tai bandyk is turgaus laime.
Ot koki romana parasiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2009 04 27, 09:09)
Kadabra

Pasodinus pomidorus i zeme sukisami  storos vielos lankai , o ant ju uztiesi agroplevele. Taip shilnamyje pasidarai mini shiltnamiuka. Pomidorai pas mane irgi jau dideli. Mazdaug nuo 35 iki 40cm aukscio. O sodinu juos gulsciai 45 laipsniu kampu , nukirpus pirmus du lapus.

o kam reikia gulsciai sodinti ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal jau galima agurkus i lauka seti ir uzdengti? Maciau alyvos zydi ax.gif

QUOTE(Bomba @ 2009 05 03, 13:43)
o kam reikia gulsciai sodinti ?  g.gif  blush2.gif

gal, kad pridengti butu lengviau?

Atsakyti
Dar vienas klausimas patyrusioms baklazanu augintojoms:
ar reikia is pazastu baklazanams naikinti ugliukus kaip pomidorams, ar ne g.gif ?
Ir aplamai, kur jus visos dinge? Gal as viena tik nieko dar nesusisodinus, praktiskai biggrin.gif ?
Atsakyti
Dekoju Shliopke uz patarimus, man labai prvers, pasidalinkite patirtimi kokios agurku seklos geros.
Atsakyti
sos

kodel gelsta pomidorai siltnamyje jau susodinti? nuo apatiniu lapu pradejo
speju kazko truksta,bet kuo tresti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 05 03, 20:54)
sos

speju kazko truksta,bet kuo tresti?  blink.gif

uzsukite i tema "trasos, raugai, antpilai", manau rasite kaip tresti naturaliais budais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 05 03, 20:54)
speju kazko truksta,bet kuo tresti?  blink.gif

gal taip i persodinima sureagavo?
Mano agurkai irgi siek tiek pablogo, uzmegzti vaisiai igavo siek tiek gelsvesne spalva. Tikriausiai reikes naujus pirkti ir sodinti.
Cukiniju, moliugu dar nepersodinat i lauka? Gal jau sakau nesals g.gif
Atsakyti
QUOTE(vedita @ 2009 05 03, 19:06)
Dekoju Shliopke uz patarimus, man labai prvers, pasidalinkite patirtimi kokios agurku seklos geros.

visada is sveikatele 4u.gif
Trumpavaisiai isgirti kaip Radniciok 4u.gif
Ilgavaisius tai seju bele kokius, i rusi neziuriu. Geriausiai yra savidulkiai agurkai, tokiu ir dairykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 03 gegužės 2009 - 21:51
jei auginsit valgymui ir marinavimui tai ilgavaisiu nepatariu augint ax.gif sejam:krak F1,LIBELE,DIRIGENTO,KARNISONAI.VISOS RUSYS TINKA IR VALGYT IR RAUGT IR MARINUOT smile.gif
Atsakyti