Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(Shlipse @ 2009 04 29, 18:53)
mes su mama vakarais einame siltnamyje gaudyti karkvabaiu,sedim ir laukiam kada is zemes islys.pirmom dienom tai po 30 sumedziodavome.
ar pas jus nera tokios bedos?
ju lervos gyvena po zeme 4 metus,o po to issirita vabalai.

o as vakar vakare islinkau i siltnami, galvoju kas ten uzia, o ten pilna karkvabaliu blink.gif , visa armija doh.gif , tai ka, stovet iki nakties ir gaudyt, ismindysiu visus savo ridikelius ir salotas bemedziodama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 04 30, 00:24)
o as vakar vakare islinkau i siltnami, galvoju kas ten uzia, o ten pilna karkvabaliu blink.gif , visa armija doh.gif , tai ka, stovet iki nakties ir gaudyt, ismindysiu visus savo ridikelius ir salotas bemedziodama lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 23, 18:15)
oho, kokia ankstyva.. as be geguzes tikrai nesodinsiu nei pomidoru, nei agurku smile.gif

stiklinis mano ir su pamatu siltnamis,o dar gyvenvietej gyvenam,tai jei pranesa kad ir -4 ,pas mus nebuna schmoll.gif

QUOTE(kadabra @ 2009 04 24, 11:51)
ka sodinai?
as siandien du agurku daigus isnesiau... Kazin gal blogai padariau, ale tuos itartinus ir istempiau, sakiau, kad jeigu numirs, tai patys kalti (tikiuosi zemes man neuzkres?)
ridikai graziai sudyge, tokia smagia eilute, salotos tik vangokai, ale joms gal laiko reikia  g.gif .

pomidorus,kelis agurkus

QUOTE(kadabra @ 2009 04 26, 15:38)
tai kokio aukscio jusu daigai, kad agroplevele dengsit  g.gif ?
Maniskiai pomidorai tai jau apie 40cm, o agurkai kai kurie dar didesni, tik jie man ne tokie svarbus, nes vis tiek ju reiks pirkti (su agurkais man kazkaip sunkiau).
Kaip reiketu dengti siltnamyje tokio aukscio augalus?

pirma nakti uzdangstem su mama,kuoliukus smeigem,bet kiek reikalu toki siltnami uzdangstyti kad kita nakti jau ir nebedengem, nu ir gyvi ,sveiki,prigijo jau,spalva normali darosi,nes buvo pastype nemazai ir salotiniai.o lauke jau burokeliai ir morkos pasetos,ir dar alpinariuma pasidariau.

skuzdziu maciau ir pas save,bet kadangi siaudais apmulciavau,tai ju nebesimato biggrin.gif

sakykit kada reikia tresti pirma karta pomidorus ir kuo?
Atsakyti
karkvabalis islindo,ir prisistate prie salotos,tai gal butu suedes.bet mes neleidome.
blogiau yra tos lervos po zeme,ypac kai meslo uzvezeme,ju ten galybe buvo,kiek radome naikinome.
salia darzo auga karklai,tai kai prasideda sezonas karkvabaliu,ant medziu lapu nesimato,tiek buna aplipe vabalais.o kiek jie prideda kiausiniu,ir kiek lervu gyvena aplinkui.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 04 30, 13:18)
sakykit kada reikia tresti pirma karta pomidorus ir kuo?

man irgi tai idomu.
Susodinau siandien keturis agurku daigus, uzdengiau dabar agroplevele, nes pasirode baisiai lauke salta cool.gif .
Labai gretai ridikai balti siltnamyje sudygo. Velesniam laikui nusipirkau tu didziuju baltu ridiku i lauka Diakonu.
Ir labai dar dziaugiuosi, kad pasimate rugstynes, burokeliai wub.gif ...

QUOTE(Shlipse @ 2009 04 30, 13:32)
karkvabalis islindo,ir prisistate prie salotos,tai gal butu suedes.bet mes neleidome.
blogiau yra tos lervos po zeme,ypac kai meslo uzvezeme,ju ten galybe buvo,kiek radome naikinome.
salia darzo auga karklai,tai kai prasideda sezonas karkvabaliu,ant medziu lapu nesimato,tiek buna aplipe vabalais.o kiek jie prideda kiausiniu,ir kiek lervu gyvena aplinkui.

Shlipse baik gasdinti, nes vakarui atejus visai i siltnami kojos nekelsiu cool.gif .
Nenoriu as to meslo... bandysiu komposto dezes is mb prasyti, kai jau atsilaisvins.
Atsakyti
Dar nesodinat pomidorų į šiltnamį? mano šiltnamis nešildomas, bet vakšeliai ant palangės vos gyvuoja
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 05 01, 18:57)
Dar nesodinat pomidorų į šiltnamį? mano šiltnamis nešildomas, bet vakšeliai ant palangės vos gyvuoja

kad oras dar vis nenormalus, labai jau naktim salta, minusine temp g.gif , bet manau jei dengi agroplevele nakciai, tai gal ir nieko butu sodint g.gif , nes dienom tai kepa siltnamis. Nu kazkokio temp.balanso nera tarp dienos ir nakties doh.gif . Jau laikas juk viska seti ir i lauka, bet kad sausa nezmoniskai doh.gif .As gal kokia kita savaite jau pomidorus sodinsiu i siltnami, o jus jau agurkus pasejot?
Atsakyti
aš ateinančia savaite gal jau pomidorus sukišiu, ir agurkus, o lauke agurkai sodinami kai alyvos žydi ( jai neklistu)
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 05 02, 09:01)
aš ateinančia savaite gal jau pomidorus sukišiu, ir agurkus, o lauke agurkai sodinami kai alyvos žydi ( jai neklistu)

Aš jau pomidorus prieš kelias dienas sukišau į šiltnamį, jie neblogai gyvuoja, pristačiau plastikinių butelių su vandeniu, uždengiu agro plėvele nakčiai, ir jie puikiai lakosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 04 29, 20:53)
mes su mama vakarais einame siltnamyje gaudyti karkvabaiu,sedim ir laukiam kada is zemes islys.pirmom dienom tai po 30 sumedziodavome.
ar pas jus nera tokios bedos?
ju lervos gyvena po zeme 4 metus,o po to issirita vabalai.

kokia čia man egzotika bigsmile.gif
Atsakyti
gal patarsit kaip skruzdeles išnaikinti šiltnamyje
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 05 02, 13:22)
gal patarsit kaip skruzdeles išnaikinti šiltnamyje

gali su nesaldintais kavos tirsciais ir is namu ir is siltnamio jas isvaikyti 4u.gif
O jei chemijos nebijai yra pirkti Zalioj stotelej nuo skruzdziu, pabarstai ir greitai isnyksta 4u.gif
Atsakyti